U matrijalnom smislu sta nema smisla? Ocito sam zabagovao nedje![]()
Mafa generalno gledano bas mnogo toga
nema smisla
U matrijalnom smislu sta nema smisla? Ocito sam zabagovao nedje![]()
Znam da te satovi ne interesuju. Zasto prebacas temu?![]()
Jedan da radi i par koji bi radili kad bi im se baterija zamijenila ali ne rade i iz nekog razloga ne nosim kod žveljarina![]()
Jos nesto?![]()
Ahahaha nemoj.Nemoj.
Muškarci su jednostavno ludi za satovima a viđela sam da ti nisi izuzetak.![]()
Sto nemoj? I kome ti muskarci?![]()
A lud si i za motorima.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ozbiljno. Stoje u kesicu iz apoteke u fioku crknutih baterija i grebu se jedan o drugoga. Imam druga sto kad to vidi kod mene tri mozdana dozivi![]()
Ali radijatore ceniš.
Koga ti zajebavašAjde jadan ne bio što je grijeh da voliš satove mislim jes glupost ali grijeh nije.
![]()
Salim se. Imao sam neki manji motorcic nekad i bas sam uzivao na njemu. Ali je previše zajebano u ovom nasem xanax/bipolar/rakija saobracaju
E... Ali...
Ako odes motorom za npr durres pa ga stavis na trajekt... Pa izadjes u npr bari, pa si iz barija za 3 h u palermo... A iz palerma trajekt za tunis...
A sa motorom si svuda na tim mjestima pita bio. Mirisi, ma sve... u pravom smislu rijeci bio..
Ima to magiju... Ali je i prokletinja jer ne zelis u auto... A nas saobracaj uzas
Ne znam ja najviše volim voz.
Voljela bi da je cijelo čovječanstvo prošarano željeznicama.
Retro emocije![]()
Motor je isto banja, samo ugledas selo ili sumu desno i odes ka tamo. Ono ni auto, no dzip ni voz ni traktor ne idu tamoNjemu ne treba ni predobar put, ni nista. Moze on kao magarence... E sad samo zamisli na ovoj najosnovnijoj ruti sto sam ti pomenuo gdje sve mozes da budes....
A što bi Čovjek bilo đe putovao ako ne može da nađe sebe tu đe jes, kao sebe zar može sebe da nađe bilo đe drugo?
Bogami isto ja volim da apsorbujem razne energije i scenografije i kulture. Kskvo je to pitanje? Znas i sama da nisi on point trenutno![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks