zna li ovaj pas koliko ga volim, zaboga
A evo lično evo moj otac njemu ništa ne znači taj praznik.Ali on toliko voli ovu zemlju da je pored svih prilika da ode ostao.Kad god je mogao išao je na svoje selo.Ali taj praznik mu znači ništa.On je toliko puta rekao da ne bi mogao da živi u tuđini.
E to je ljubav prema svojoj zemlji ovo o čemu ti govoriš je turbo folk ka u pjesmi Amadeusa.Sorry drug, ali tako ti je to.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
zna li ovaj pas koliko ga volim, zaboga
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakve pritiske ja imam da nabavimo psa...
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Kapiram no sam ja cijelo djetinjstvo patila što nemam psa hranila sam lokalne džukelice baš sam bila vezana za životinje možda sam zato popustila.
A za ovo drugo vezivala se za toliko ljubimaca jer smo imali raznorazne životinjice ali nekako sam i tu našla savršen model da je suočim sa gubitkom nekoga mačke naročito koje su bile potrovane.I to je život na kraju krajeva.Mislim epizoda života smrt kao takva.
Last edited by Bluemoon; 27-03-26 at 18:04.
Ahahahha što je ovo majko mila što je ovo.Kad sam rekla da primjećujem detalje kod stara koje ti ne primjećuješ odnosilo se na njegovu kulažu u St.Peters.U Novi.
Jel ti znaš koliko to njemu znači uopšte znaš li?Ne znaš nikad nećeš ni znati.Ti živiš u fikciji ti nisi u stanju da osjetiš ljudsko biće što je najgore jer tvoja površnost i klasifikacija ljudskog bića što ti se servira u medije je postala najgora isključivo za TEBE.Ti veliš da je Nikšić četnička kasaba jer tako ti veli algoritam u twitere đe si upao.Realnost ne vidiš.Ne volim ni ja onog Vučurovića što je poslanik ali njegovog brata koji ima svirke u Propagandu obožavam.A ovaj je za brata meni rekao svašta ovaj poslanik ovaj što ima svirke i ne obraća pažnju na njega.
Ima nešto još od mog oca što je reka i to nikad zaboraviti neću bolje da budete i narkomani no političari.A ti se takvim slojem društva po vas cijeli dan hraniš i još kroz njih imaš vizir na Crnu Goru pa to je pakao.
A o Nikšiću znaš ništa samo se makni malo iz te Bokeljške i otkrij drugi svijet.
sasvim dovoljno je o nikšiću znat ko im je preśednik opštine vjeruj. to je slika i prilika grada i ljudi
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Eto je pozvan, kulturno i lijepo, bez ikakvih zadnjih namjera. Al on ne smije. To već nije do NKa.
Zatvorite više tu priču, ja sigurno hoću![]()
Ma nemoj a prošli je bio Mačka.Aj ne avetaj.Obojica su inače više u PG no u NK.
Ka što je i bivši predsjednik višedecenijski imao rezidenciju na Cetinje iako je iz NK na isti se osvrta nije.
Ja ti o nečem drugom pričam boktemazo nikako to kod sebe da osvjestiš.Mlad si momak, život ti se svodi na ove idiotizme ko će što i kako ili neće proslavljati umjesto u život da uživaš da život cijelim plućima u te godine dišeš.Ti si JBT ladno zacrta sebi teritorije po CG đe ti noga kročit neće zbog JEBENE politike.Dozvolio si sebi da imaš toliki animozitet prema gradovima i svakom pedlju CG zbog JEBENE politike.Halo DEČAK probudi se iz košmara.
svaki je listom bolji no veprina, pa neka budem dpsovac. a mugija ne mogu smislit jer je on glavni krivac što je ova seljanija razna bez dana škole došla iz nekih čuka i uništila pg. svi oni su glasali dps a sad izigravaju moralne vertikale i svašta za njih pričaju
eo nisam fan ovija, al dok su podgorici gradonačelnici bili injac i sad mujović ovima je i dalje veprina. civilizacijska razlika. profesori i šubara
Goca Tržan 13. aprila nastupa na Vaskršnjem bazaru u Nikšiću, najavljen i dječji program
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...djecji-program
Evo vala... Da ne quoteujem, crno mi je. Ne mora vala ni taj rok uvijek.
E da, bila je i Branka Šćepanović... Super smo se proveli, svi koji su, a bilo je krcato, bili.
Nego, da oćemo Borisa dovesti, da i ja odmorim malo
Last edited by Mylene; 27-03-26 at 19:06.
Civilizavijska veli razlika.
Viđi drug najbolje bi ti bilo i da ne dođeš u Nikšić zračiš sa spikom ka osiromašeni uranijum.A što je ovo, što je ovo.
U tvoje godine da mi je ovakva spika ja bi se ozbiljno zamislila.Misli o seksu, piću, zajebanciji, štogođ kog đavola radiš sve ovo sebi samo to mi nije jasno.
valjalo bi da pročitaš što pišem. dakle mugi je unakazio pg. ukanalio tolko da se nikad izvuć neće. radi glasova i opstanka na izborima šiljeganima dao sve što su tražili. efekte toga vidimo i živimo. najmanje je podgoričana u podgorici
šubara je lik koji je izjavio da treba ubijat Crnogorce i ljudi su ga nakon toga glasali. dakle slažu se sa tom izjavom. i onda ja imam problem sa nekima, a niko slovo da napiše o njegovoj izjavi
Niko od njih to ne radi samostalno dečki imaju sistem i vi tu dečki nemate ništa.
Oni su svoj put izabrali koji su izabrali zato su tu đe su a nemojte misliti da im je prajvet lajf banja.Mislim treba imati želudac za sve to koji vi nemate, dečki.
Aj mičite politiku s ove teme gadno je.
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks