Kako si kvaran vidim da si mi ubacio nešto u post ahaahahaah ka onaj gazda u kafanu što mi je drugovima podvalio drugu rakiju.Pokvarenjaku jedan.![]()
Bolje bi ti bilo da pravis najbolju rakiju regiona nego sto mene za******s 🫢![]()
Sad se ne šalim.
Ali, ne mogu zaboraviti noći kad sam destilisala Ugni Blanc koji je baza henesija i te bratije u konjak.Insistirala sam da budem sama jer mi je trebala koncetracija.
Od prve kapi od prve kapi koja je imela i preko 70vol% etanola ali sve moguće estre i mirise te sorte to je bila perverzija.A prije toga sam ga gledala onako kao grožđe na čokote i njegova stabla i sačuvala u jednom destilatu.Ma ne znam što sve ovo pričam baš si neko ko trpi toliko nečega što rijetko ko trpi možda zbog toga.
Nešto ti velim što bih ipak za sebe zadržala i to zabrinjava.
Nebitno.Sad kad dođe onaj iz gornjeg polja pa veli kad je nebitno što ga smaraš.Kakav Car mora da od mene prema iako tvrdi da je demon.
Ne znam sto je EL
Sto ima da trpim u ovoj prici? Meni je to sve uvjek bilo interesantno. Ne interesantno u smislu e pecemo mi rakiju ofrlje i od toga pravimo pijanku. Moze i to kao vid dvodnevne zabave, nije problem...
U nekoj vinariji na peljescu za koju su nam lolalci rekli da je broj 1 tamo, a tamo nije realno bas lako biti broj 1 idemo da kusamo i kupujemo vino i slucajno sretnemo vlasnika... Vlasnik kaze e došao si mi kao porucen, bio sam u vojsci u Kolasinu i sve nesto zamisljam da odemo ja i zena da malo skijamo i da vidim kako to sve sad izgleda... Preporuci neki hotel... Rekoh moze ako me brzinski provedete kroz proces pravljenja vina. Povede nas covjek u destileriju, obidjosmo zemlju, objasni kako iza "one stijene" su cokoti od kojeg se pravi extra skupo vino a ovi blize nama ne mogu biti vise od neke srednje klase (boca do 40tak eura) pa da se *ebes i tako to... Na kraju upoznasmo i zenu i psa i dobismo popust za vina i castise nas neku prsutu domacu... Mala ne vici na mene![]()
Ne pečemo rakiju ofrlje nije to svingeraj.Udvoje.
![]()
Hahaha. Jaka si na pricu, to ti otvoreno priznuvam sto bi Makedonci rekli![]()
Mogu da te uputim na likove koji su me poslušali u svemu da se uvjeriš.
Da mene pomeneš ugostili bi te ka da si im brat rođeni.
Last edited by Bluemoon; 26-03-26 at 17:51.
Zvuci i zanimljivo i primamljivo
Ne znam kako zvuči meni do popularnosti nije stalo, naprotiv gnušam se medija odbijam to u fulu.
Iskreno ne volim ni da mene bilo ko hvali bitno mi je da je uspio u nečemu.Jel znaš što me oduševilo kod vlasnika Stare Pesme, Ilića?
Te večeri kad smo sjedjeli tamo kod njega a njemu je moj profesor iz jakih pića mufljuz Nikićević bio prvi konsultant rekao ovo ću ti reći ali ne širi naokolo kako da radiš.
Veli, ja sam mu rekao kako ako nešto dobro radim i to je dobro da ne podjelim sa komšijom?Kako meni može biti dobro ako onima oko mene nije dobro.
Ja sam ga gledala dok je to izgovarao i rekla JBT kakav Čovjek, kakav Čovjek.
Odakle sad popularnost u recenici ili sam nesto propustio?![]()
Pa E to je ono jaka si na priču.A makse najjače da mi je priča da budem jaka na istu ono zabolje me.
Nisam to tako ni pomislio, zato se i zbunih sad...
Ah onda izvini.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
@zubizaretta a reklama za jeger
Inače noćas se samo kiša čuje.Milina.
Probilo te na reklame vidim
Jelen animacija koji trci kao da su je nanimirali 2004, namiguje, muzika za one turiste sa sandalama i carapama a pritom je snijeg. Uloga jelena komicna. Samo pice smece. Oces jos da hejtujem?![]()
Ela volim kad si surov.
A da me ne dotiče
..a ova?Jes ona gore je debilna ka za koka kolu.
...a pazi ovuJBT ovaj jeger ima ozbiljne debile u marketing.
Ali veli minus 18 jes ka nije.
Last edited by Bluemoon; 26-03-26 at 21:59.
Nisu nadmašili onu prvu sa glupostima ipak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks