Zar to ne bi trebalo ako mi se svidi neki od tih navijaca?![]()
Zar to ne bi trebalo ako mi se svidi neki od tih navijaca?![]()
Pa čim se makljaš podsvjesno ti se sviđa.![]()
Nije mi jasno kako ovi unesu svu ovu pirotehniku jer davno je bilo partizan cibona kad sam bila a to je jedino što ne mogu da zaboravim da su mi uzeli upaljač.Navikla sam upaljač samo da pozajmim.Nikad mi ga vratili nisu.
Ološ.![]()
Ko se bije taj se voli prica? Uzmi sestar i ako te malo izbijem ne zamjeri
Oprostite svi na ovom intermezzu, zelim vam uspjesnu temu i bez spama.
Uspjeh u mislima i osjećanjima ahahahah kakav si ti Car kad se izvinjavaš auditorijumu.
Moj jedini uspjeh danas je što sam sredila dvorište i pokosila svake godine drugu travu ne znam kako se to dešava izgleda sjeme nanosi mi vjetar svašta..iako uzeh savršenu mješavinu mogu da se pozdravim s time..prije ove nagle promjene vremena koji je ovo kijamet em duva, em je hladno em kišica neka pada.
Iz kuće mi se ne izlazi a nju moram da vozim noćas na džudo.I samo razmišljam đe ću tih sat vremena dok je čekam da utopim jer da šetam po ovome šanse nema.
Aj ugodan dan svima, a ako imate što da zamjerite JBG lajf iz a bič.
Životi umnih, talentovanih, nadahnutih... velikih ljudi su obično mega tragični. Kada svijet vidiš širom otvorenih očiju, kada te u tom istom svijetu gazi mediokritet, seljana i svjedočiš jednom sunovratu sistema i ideje - lako je onda pribjeći porocima i izgubiti tlo pod nogama.
Dodao bih i crnu princeza YU roka. Ove dame su osigurale svoje mjesto u istoriji umjetnosti.
Enivej, lako je osuđivati, gaditi se... imati mišljenje bez razumijevanja srži ali i preteško ući u nečije cipele
The more things change, the more they stay the same.
Ja nikoga ne osuđujem naročito te tanane dušice a dostigla sam level da ne osuđujem ni zločince najveće na planeti.Kako osuđivati nekoga ko je ubio Čovjeka u sebi tome veće kazne od te ne treba.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hercegovački geni veliš. Znam da Nikšić nije popularan ovih dana u CG but still..
+ 2 vanvremeske izjave
https://youtube.com/shorts/8I5Ft6tMg...ZrGktR8jGgB2MT
Znam da će fanovi raznih milica, džejli i drugih sponzorisanih moralnih odrona izignorisati poentu ali nije njima ni namjenjeno![]()
Duša mi se @starwalker raspada dok je slušam eto toliko.Kakvo ljudsko biće koje je ovo društvo ubilo.
Ja to tako gledam.
Last edited by Bluemoon; 26-03-26 at 15:55.
KNEŽEVIĆ: "NEKO VOLI KEKS, NEKO SEKS, A MILICIJA ROLEX."
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni se baš sviđa što nije popularan.
Nek se nose dođavola u Budvu ovi što vole rijalitije.![]()
Može ovo za HIMNU Crne Gore.
Da se ne lažemo više dosta smo se lagali.
Last edited by Bluemoon; 26-03-26 at 17:46.
Čuš proslava dana nezavisnosti prokleti narko kartel.
dovoljno govori o gradu činjenica da ne žele slaviti drugi najvažniji datum u istoriji ove države, vjeruj mi. a još više da se gradjani toga grada ne bune. možeš ti upirat da braniš kolko ti volja, al zaludna ti je to rabota
mada u inat takvima ka njima, ga treba slavit još više
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 26-03-26 at 18:36.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A ti inače znaš ljude u Novom.Ahahahahha pa ovo je pakao.Bojim se da tamo nikad nisi ni bio.
Ti jadan ne bio samo bokeljšku znadeš.
Ono DNO civilizacije.
Last edited by Bluemoon; 26-03-26 at 19:15.
najvise volim ove kasne poslovne poruke
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Pričaš o Novljanima ili Nikšićanima?
Viđi mali da ja malo tebe sprovedem kroz kafane što novske što nikšićke zelen si greota je zelen da ostaneš.
E tako sam ja u NS s jednim drugom izašla balavac od 19 muva neku sat vremena reko daj da viđu sa njom što o tebi misli veli ona miči mi kretena sa vrata reko druže idi dalje.
Mlad si ti jadan ne bio mlad si, neiskusan treba da sazriš ali na loš si put kad si terene ovako označio.Kogq briga ko će što i neće da slavi gledaj svoj gušt o čemu ti misliš u te godine anblvbL.
Last edited by Bluemoon; 26-03-26 at 19:57.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks