Sjecam se da si napisala da je radio duho uanb. Pretpostavljam da to ide uz opis posla. Bice se nagledaju ljudi svega
Ne znam ni ja. Samo gola logika sa supenom kasicicom nervnih zavrseyaka![]()
Pa saznamo dosta brzo tako da nije lose pretvoriti losa sjecanja u nesto pozitivno. Mislim jbg, ajde da ne idem u filozofije sad...
To je vec za pravu kafanu![]()
Jesi li?Pretvorio sjećanje one večeri sa starom kad si ispizdio u nešto dobro?![]()
Pa eto, malo sam razgranicio rl i vr tj. One noci sam ga merge-ovao. Tako da jesam teoretski i sad bih drugacije odreagovao. Jos nesto?![]()
Pa nije trebalo baš da razgraničiš.Ipak si u real life u zoni komfora iako se čini obratno.![]()
Jesam li?
Salim se
Ajde sad da isfilozofiram u RL si u zoni komfora ođe nisi, ali ođe si u zoni koja te ne ćera u zonu komfora.![]()
Ma ok sam ja i tamo i tamo. Samo onakav timeline ne bi bio prirodan da se desi u rl. Jer da smo svi bili u istoj sobi onda mozes i da citas i energiju i govor tijela i bla bla bla. Nebitno u sustini
Ona tema sa pocetka noci? To je jedna od bitnijih tema kojom se niko (sem odredjenih pojedinaca i povremeno) ne bavi... Kolektivni fail
Izvini na koju temu misliš načeli smo mnogo tema.
Onu iz druge teme koju nismo svjesno nadtavljali jer bi se besomucno dosta imalo kucati![]()
Ah da.Pa ne može se sa svakim na te teme a i nisu za javnost koja se trudi da koristi dvije moždane ćelije ako je kako moguće a još da na giljotinu da pošalje ako ih neko inspiriše da koriste više.
Nego.
E moj komšija nabavio pijevca i jednu samo jednu kokoš i ona tako šeta od dvorišta do dvorišta samo mi još treba da u moje uđe jer moj pas ne znam koliko je dobronamjeran prema kokošima, a ovaj pjevac evo kukuriče već sat vremena.Pri tom se kladim da je nabavio neki alkohol koji ga je skrka u krevet jer je znava da puca i pušta folkaše u ovo doba.Sad samo njegovu živinu čujem.
Dosta to sve Portorikanski zvuci![]()
Sviđa mi se kad si rekao da nismo onu temu svjesno nastavljali kao da smo se o tome nesvjesno dogovorili.![]()
Izvini molim te ali ja mislim da i jesmo.![]()
Hahaha onda je to visok level.![]()
Ja se bas tog momenta sjecam jer je zahtijevalo nasiroko pisanje i pomislih super, vish kako smo se dogovoril lijepo i bez price. Dobro vece, sto pijete?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks