E ne znam, WAG 100€ kod Raša, sve gasi.
068421142
Prije tri mjeseca sam to radio kod njega, nismo drugovi, prijatelji itd.
Koliko košta, toliko, kad dovezam auto, tad i tad, zvali posle par sati da dodjem za auto.
Last edited by METZ; 23-03-26 at 20:49.
Jedan od rijetkih uz Takumija koji kaze dodji tad i tad ostavi auto ujutru i taj dan auto bude gotovo najcece do 12h
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Za razliku od onoga Vlada sa Starog aerodroma što treba po deset puta da ideš da se raspituješ kako napreduju radovi Rašo je institucija
Sjećam se davno kad je Zoki Marović kod njega radio koliko se tu miliona kilometara vratilo, oni nisu ništa stizali da rade sem vraćanje kilometraža.
Last edited by METZ; 23-03-26 at 22:01.
Gasenje pojasa i punjenje kazaljki naplacuju 30e ove su mi cijene rekle musterije...
Tek skuplje egr i dpf i adblue se gase po 50+50+50 jer te cijene neki drze dok drugi ubijaju cijene svima,na placevima u garazama inprovisovanim podrumima i sl.
E tu se sad otvara pitanje i 100 podpitanja...
Znam nekoliko 7,8 taksista koja su presla u mehaniku i neko im dao obd flesher i uzima mape da gase adblue i sl.
Za moje musterije lojalne i redovne neke sitnice cu uz seevis da ih pocastim tim opcijama,al vecina su pcelice i oblijecu okolo i traze...
Last edited by injection; 24-03-26 at 07:05.
Ja bih se stidio kada bih nekome naplatio gasenje pojasa npr.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kad pomenu Vlada, povedem mu auto zbog problema sa kodom brave.
7 dana je držao auto. Đe sam ga na vrh ulice ostavio tu je stojao i dalje.
Pokupim auto povedem kod Vodovoda, kolko sam pošao na jedno saučršće, evo zovu završeno auto.
Malo je ljudi koji uzmu da završe na vrijeme, a svi preko .i. rade, kao da rade džabe, a ne za pare.
Jesu li po zakonu dozvoljene univerzalne gume? Neko mi rece da moraju ili ljetnje ili zimske...
Da se i ja nadovezem za Vlada elektricara. Par puta mu ostavljao auto i svaki put cekam minimum 7-8 dana. Ajde da rijesi problem nego nagadja, kaze jednom klapna gasa posla, nije problem zamijenim ja novu uzmem, i opet isto problem sa autom nije bio rijesen. Vlado sta cemo sad nije do klapne. A to je onda protokomer kaze i protokomer zamijenim novi i opet nije rijesen bio problem i tad sam ga pozdravio zauvijek.
Ako je nekome za referencu, platih 550e veliki i mali servis u Tv za fokusa 2012 1.6tdci.
INA djelovi.
Mozda sam nedje mogao naci 50-60e jeftinije, ali nisam se mogao cimati do Pg i trazit majstore.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
160 eura djelovi, 390 ruke.
Nikako nije isto na svako auto...Originally Posted by METZ;[URL="tel:6268468"
Ako su u pitanju noviji modeli, malo je teze doci do alata, do softvera, do mapa itd...
Na neke je dovoljno spojiti obd kabal, na neke se ecu vadi na bench-na radni sto, pa se pinovi spajaju itd.
Za ova kola tu do 2014-2015 vjerovatno vecinu stvari mozes naci na forume i odaditi s aliexpres alatima, medjutim sto je novije godiste to je sve komplikovanije i komplikovanije.
Pojedini proizvodjaci kriptuju-zakljucavaju kompjutere tako da moras cekat dok neko provali kako se ecu otkljicava(a onda ce taj neko to ili da zadrzi za sebe ili da naplacuje papreno) pa tek onda ostalo.
Nije bas sve lagano ka' na golfa 5
Insignia a 2012, karavan, pukla opruga zadnja, đe i koje uzeti...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Febi, Kyb… na stanju nemas samo da se poruce.
Iz tvoga je komsiluka a komsijin unuk kupio Pasat 8 2018,dovezao ga uradio sam mali servis uz filtere,chekirao inspekcion resetovao im oil servis, pogasio pojas i codirao punjenje skala...
Dok cujem da pojedini imaju Server zvani teamviewer ili anydesk pa troluju musterijama price i folove...![]()
![]()
Zamisli gasis pojas, mozak samo kod nasih ljudi to moze da uradi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
To na BMW treba ugasit, jer je isti dong kao kad motor ostane bez pritiska ulja, ili bez vode, pa svaki put strecam…
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks