Ima li ko obdeleven nalog da proda ili pozajmi plaćam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pusta li na metal-metal ili na metal-plastika?
Last edited by TAKUMI; 17-03-26 at 22:09.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima li ko obdeleven nalog da proda ili pozajmi plaćam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na instangram profil auto_shkodra prodaja kola ... preko 80k pratilaca jel ono prevara neka ili bas rade sa autima jer su im cijene prepovoljne
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A jesam, oni su takve dileje postali. Dao sam im spisak stvari koje treba da se urade, zakazali mi i onda rekli ne radimo to, mogu ulje i filtere da ti zamijenim.
Nece da rade nista teze od sarafa kartera i sijalice izgleda, posle mi je 5 ljudi reklo da su im isto uradili u zadnje vrijeme.
Shvatili su ljudi kako se zaradjuju pare.
Prema tome, šta da ti kažem?
Auuu.... Bajoooo....
Ja za mali servis mojeg majstora cekam po mjesec i jace nekad.
Kada je nesto hitno,ako se desi neki kvar svakog prihvati u dan dva. I zato oduzi mu se ovo redovni servisi.
By the way,podkoh do njega da vidimo,za ovaj filter,ozracio zrak ili kako se to zove, kompjuterski nije proslo,rucno je opet odradio. Evo vidjecemo ko ce biti,ako ne kaze da reklamiramo filter.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Momci moze li broj kakvog fordovog otpada ? Treba mi staklo za vozaceva vrata za KA '99.godiste
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
2024te sam slao pumpu za gorivo od pajera u novo milosevo kod zeravice koji je vele jedini koji moze zexel pumpe da servisira.... Uglavnom vracena mi je nazad uz opis da je predihtovana, sredjen preliv i to je to...
Jedan od razloga sto sam je slao tamo jeste da je nasteluju, i kad je vracena i montirana eto iznenadjenja..auto ne ide jer nema goriva, ide nekako kad se zaleti, ali ako stanes, jos ako je uspon ne mozes krenut...
E onda mi je brat koji ima istu na pajera sporta malo pomjerio tu elektroniku, ili glavu ili sto vec, i auto je islo ali nikad kao kad je kupjen, tada je trosio ja mislim ne ispod 15,ali je za taj motor bukvalno letio...
E sad zasto pisem ovo, je li moguce da nismo dovoljno goriva dali motoru, jer kad bih turbinu podesio tako da je na malim obrtajina geometrija zatvorena, motor pocinje bukvalno da trokira na 2000rpm...
Ili geomatrija ne smije nikad biti skroz zatvorena, vec da ima neki sto je moguce ostriji ugao ka propelerima?
Ono sto mene buni jesam li motor ostsvio bez vazduha ili goriva?
Evo kako to izgleda iz uputstva za istu...
I tu postoji uputstvo kako se ista steluje, jer i ma 4 pozicije na koje se vrse stelovanja...i ja cu ici po uputstvu, ali ista turbina na sporta koju je radio turbo servis nie uopste podesena na taj nacin
![]()
Last edited by E_K_V; 22-03-26 at 22:40.
Koga biste preporucili za gasenje adblue-a na zopea (308 1.5)? Zvah takumija jos prije al zaboravih koga mi preporuci, a sramota coeka zvat opet![]()
Milan Dudić, iza Čelebić pumpe u Zetu, 069/467 - 227. Ja sam gasio kod njega na Opel Grandlanda, 150€.
LiquiMoly pjena za klimu, dje ima da se kupi?
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Ja nikad nesto ne mogu da se pofatam s tim tvojim motorom...
Je li to skroz mehanicka verzija Zexel pumpe, ili je ECU kontrolise...
Jer ako je skroz mehanicka, mora bit fazirana...Plus osim sarafa za stelovanje maksimuma goriva imas kompenzator za boost i imas podesavanje tajminga ubrizgavanja...I moguce je da ubrizgava kasno ili previse rano
Ako ubrizgava kasno, dzabe odvrces gorivo, ne ide, dimi, auto isto tesko pali, znam da si pisao nesto
Generalno se tu vise stvari ne poklapa...Kod dizela kad ostaje bez goriva ugusi se samo, ne ide nikud...Nema trokiranja i trzanja...
Ako je ova mehanicka pumpa potpuno, onda ti treba neki bas stari kov majstora da to podesi, zajedno sa mehanickom-vakum turbinom, mislim da ce bit zajebano
Last edited by Laz; 23-03-26 at 20:22.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks