A Velas je taman mislio "eto para niotkud".Zdenka iz Demokrata brani Ceda, veli ne dirajte ga, ima dozvolu. Sad znamo ko ih finansira
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Izgleda pocinje dioba ćelija tj ministarstava...
A cedo je najbolje nesto sto se desilo boki.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Neka što Zdenka Petrol brani Čeda, no i onaj Katić.
Pobjede, a ne podjele!
https://www.monitor.co.me/gradjevins...ci-tranzicije/
Tko leti, vrijedi...
Za ovo smo se borili 30 godina!
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...anke-crne-gore
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ti-sve-opstine
Evo pijem kafu i pitam se bi li ovi mogli uopšte i platu da primaju u državi koju ne priznaju...
...
Uhapsila bi prvi predjsednika Vlade, kako ga nije sramota juce da se oglasi povodom gradnje u Baosice. Davno sam odje o tome pisala, ali evo oni nisu znali. Kkao ih nije sramota, dozvolili su da se sve ovo napravi i sda kao hapsi hahaha. Odje spasa nema, bili oni od 30 godina, bili ovi drugi, svio su ista bijeda, svi jednako unistavaju Crnu Goru. Evo, ovo niko nije vidio evo godinu, cudno...dje je predsjednik opstine, ni on nije znao. A mrs. Odje sam se podigla, ova plaza je bila sirine maksimuym 5-10m. Dal;je sudite sami.
![]()
Ugrađivanje na više nivoa u opštini kad bi istresli kompletni opštinski aparat koji je u ovo uključen trebalo bi im par autobusa do Spuža
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Неваспитана багра.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
SLOBODA ILI NIŠTA!
Komnenić na aparatima…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Znaci Alabar može a Čedo ne može ... a Gugi jede koljenice...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ada ništa strašno. samo ne slave drugi najvažni praznik ove države koju ne priznaju. mada šta očekivati od te selendre sa śevera. njima je pedjolino bošković bio idol godinama sad neko novi. četnijada bili i ostali. boka je stara srpska zemlja, tako je reka zvanični beograd, eo vidim da se i gradjani herceg novog slažu sa tim. ako, ako
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
300k 2 godine, top.
Bar ih nije trosio ko stanisici na potezu budva - sutomore
https://libertaspress.me/single-news/3989
"Ako ispadne da opet nešto opljačkam, ja ću
opljačkat', pa cu njima vratit. Jedino tako, ja drugi način nemam", tako Dragan Kaluderović planira da vrati ukradeni novac.
nothing comes from violence and nothing ever could
Кад смо већ кос Станишића...
Корак ка дрштвеном договору вели. И питање будућности а не прошлости.
И Бајо на ред да се испоштује прве прилике.
@extravaganca
https://www.facebook.com/share/p/1AURmE5kD7/
Пише, Спасоје Томић: Споменик Бају Станишићу корак је ка друштвеном договору и суживоту у Црној Гори
Бајо Станишић заслужује споменик, не као чин ината, већ као чин историјске правде. Народ који заборавља своје људе, своје страдалнике и своје борце, осуђен је да му историју пишу други. Управо зато је данас, више него икада, потребно јасно и гласно рећи, вријеме је да се у Црној Гори подигне споменик човјеку који је бранио част, вјеру и народ онда када је било најтеже.
Бајо Станишић није био кабинетски политичар. Био је официр, човјек заклетве и дужности, који се нашао у вихору једног од најтежих периода у историји нашег народа. Док се држава распадала, идеологије сударале, а брат устајао на брата, Станишић је остао вјеран ономе што је сматрао највишим принципом, опстанку народа и очувању поретка.
Деценијама је истина о њему била затрпана идеолошким наслагама. Побједници су писали историју, а многи који нису припадали њиховој страни били су осуђени на заборав, ћутање или клевету. Али истина има једну особину , што је више потискују, она снажније избија на површину. Данас све више људи схвата да историја Црне Горе није црно-бијела, већ сложена прича у којој су многи људи дјеловали вођени чашћу, а не пропагандом.
Споменик Бају Станишићу био би симбол исправљања неправде према читавој генерацији људи који су деценијама били избрисани из јавног памћења. То не би био споменик подјелама, већ споменик истини, истини да је постојао дио народа који није пристао да се одрекне своје традиције, своје вјере и свог идентитета.
Подизање споменика значило би да је друштво коначно сазрело да призна све слојеве своје прошлости, а не само оне који су деценијама били политички дозвољени.
Они који се противе споменику често говоре о подјелама. Али подјеле не настају од сјећања, оне настају од забране сјећања. Народ који има право да памти постаје озбиљан народ. Народ коме се забрањује памћење остаје трајно посвађан са самим собом.
Зато споменик Бају Станишићу није питање прошлости, већ будућности. То је порука да Црна Гора више није друштво страха, већ друштво које има снаге да призна све своје историјске личности. То је порука да се част не брише декретом и да се жртва не може избрисати идеологијом.
Подизањем споменика, вратило би се достојанство сопственој историји. А народ који врати достојанство тек тада може сигурно корачати у будућност.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mozda je rijesio stambeno pitanje, no ga nisu mogli cekat.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Hahaha @avet a nema šanse da ću ovo da čitam![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (4 members and 5 guests)
Bookmarks