bachi me psv, primishe ga u 85. minut
Celzi je bachio pola grada....ja sam ga stavio na dva tiketa sa po 10e..pf...
bachi me psv, primishe ga u 85. minut
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ja dobih. Odigrao sam Majorka 1, Sevilja 1, Real Madrid (B) 1, M. Boleslav 1 (stalno fatam ovaj tim), Boka Juniors 2 i River Plata 1 sa 5e 104e. Ljudi, kad god cekam Argentince dobijem. Neka no sad gledam rezultate i vidim da je dosao i Estudijantes 2 i San Lorenco 2. Boka je od 6 utakmica u gostima dobila svih 6...
Ujak mi dobi 7 600e juce. Mudato je igrao. Jedan sistem 6 od 7 je igrao PSZ 1, Kasteljon 1, Nansi 1, Marsej 1, Lens 1, Real Madrid 1 i Milan 1 sa 70e. Isto to je igrao bez sistema sa 30e. I kad su mu dosli PSZ i Kasteljon, ovih 5 sto su mu ostali (za 3600e) odigra 4 od 5 sistem sa 500e za jos 4040e tacno i dodju mu svi![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
pisa1,perudja1,sevilja1,porto1,boca2,river plata1,hanover,galatasaraj 1
sa 2 e 50 e dobih
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
ceka sam samo milana u subotu iz x-1 za 220e sa 1e i......pukoh,a pogodih dva x dvije dvojke i jednu jedinicu....piiihhhhhhhhhhhhhh
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
svaka vam cast kad ste dobili, to znaci da ste izbjegli 3 dvojke koje je juce cini mi se svako igrao - celzi, psv, barsa
cestitam![]()
ima li ko kakav predlog za danas i sjutra,ali jace kvote jer im je pun qurac onih padova sa 1.25
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Igraj na prolaz Celzija i Milana.
Kvote su 1,7 i 1,85
evo moj tiket za ovo kolo
celzi 1
mancester 1
verder x
sevilja 2.
oko 35e sa 10e
350e
2fast 4U
TIP DANA - powered by Bet-Club 24.04.07.
20:45 Manchester Utd-AC Milan - tip 1 @ 2.10 (SuperSport)
Podrzacu ih.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Kako je zavrseno Katania-Ascoli, tj. da li je uopste igrano?
Moj tip: Mancester-Milan x-x
25e na manchester(necu 50 da rizikujem :P )
ako bude x ili 2, kunem se da vise nikad nedju igrat utakmicu dje milan igra...
Zapravo, uvjek to kazem i uvjek izgubim :P
Last edited by N_L; 24-04-07 at 14:42.
chelzi PX
man utd 1 (3+)
odense 1
verder 3+
bazel 3+
cirih 3+
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Mancester x-x
Vi sto igrate nocas protiv Milana.... trebace vam mnogo srece![]()
Ja sam igrao Man.U. vs Milan na golove 3+ da ce bit i evo 1.poluvrijeme je to i opravdalo, vec se dalo 3 gola i to sve igrachi Milana
Kvota je 2.00 u Lob * 20e = 40e
Znam lika koji je proba s 5e 2-1.... eo vidjecemo![]()
eo doslo bogami...e svaka mu dala...bar da se neko raduje
sjutra će biti mučno za Čelzi bez Karvalja, Drogbe, Esijena i možda Balaka.
Još jedna pobeda i titula...
Man U. - Milan 2-1
Chelsea - Liverpool 1-1
Feel the game![]()
deuscroix
Ova dezinformacija se toliko rasirila da je to strasno. Murinjo je optuzio Liverpul da ce provocirati Drogbu da dobije zuti karton, sto bi znacilo automatsku suspenziju za njega u revansu. E sad, to je neko shvatio kao da Drogba vec ima parne kartone i da nece sinoc igrati. Fino se znalo da je jedini suspendovani igrac (u obje utakmice polufinala) bio Essien.
A Murinjo voli tako malo da vrsi pritisak na sudije, a i vidjelo se da je ocitao dobru bukvicu Drogbi da ne smiije dobiti zuti pa sve da ga pljuju i sutiraju po terenu. Jeste li vidjeli kako je iskulirao kad ga onaj prc od Aggera gurnuo, a prije toga mu svasta sasuo u uvo.
Sad nesto o kladionici. Pronasao sam u kladionici igru ko ce biti finalisti LS. Na finale Milan-Chelsea je bila kvota 3.5, te ja uplatih 20 eura.
Jes da se mora cekat 7 dana, ali vidjecemo. Mada, mislim da ce finale ipak biti Mancester-Chelsea, poslije prvih utakmica i prikazane igre.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks