Igrali smo komita i žandara. En den dini Sava raka tini, Sava raka tika taka bija baja bum, trif traf trum. Sjecate li se toga. Eeee bjese to lijepo vrijeme kad smo na raspust bili
Današnja đeca igraju nekakve - mafije. Ne želim da znam pravila.
Sjećate se one brojalice "endelo mendelo pojeo go*no debelo..." Zaboravio sam ostatak.
Nalećeh na ovaj pasoš ovo je nešto što iz djetiinjstva ozbiljno treba da čuvam da me podsjeti na to koliko je sve jebeno ****** nad sranjima.I ovu vizu iz Rusije.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ehhh...
https://www.facebook.com/share/r/18Q...ibextid=wwXIfr
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Statusni simbol s kraja 90ih i početka 2000ih.. Prodavale se za 40-50 maraka a plate bile 200
![]()
The more things change, the more they stay the same.
i dalje su lijepe
nothing comes from violence and nothing ever could
I nosile se do izdisaja(njihovog) ili što smo mi znali reć: "došle su ti papuče ka kore od tikvica"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Popularno zvane File...valjda što su dvije, nije što nisu original
Kod mene se samo EIFA nosila![]()
Ali ništa ka air maksovke.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ma File su bile čudo. Nosile se uz farmerice, uz pantalone, na svadbe i sahrane... Glibavija nogu ali ima se 40DM.
Nije vam još u Nikšić bila stigla ta vrsta prefinjenog i naprednog praćenja trendova, kad je lijepo 'ono što se sad nosi' .
27 godina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by starwalker; 24-03-26 at 14:42.
The more things change, the more they stay the same.
Ima li ođe koji panjat da se sjeća "Ormuškog tjesnaca" na raskrsnici ul.Bratstva i Jedinstva i V Proleterske Brigade? Početkom 90-tih tuda je bila trasa traktora i kamiona sa grožđem iz, pretpostavljam, vinograda Instituta. Morali su da se zaustave na toj raskrsnici kod "Šargarepe", a onda bi mi kao somalijski gusari skakali na prikolice i čapavali grožđe. Dvijica na stranicu od kabine a ostali čekaju dolje i prifataju. Samo poneki nervozni šofer bi izlazio iz kabine i jurio nas. Ostali su kulirali jer...šta je par kilograma grožđa na prikolicu od koju tonu.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ali sad se sjetih kad viđeh ove cigare bez umrlice.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Evo ne znam otkud mi u glavi zapjeva "Filko, Filko, Filkoooo, proizvodi Crnagorakooooop" ali pjeva ne prestaje, "srce mu je voćni želeee". Aj da'ko pređe na nekoga od vas![]()
Evo i sad se sjećam kraće naježene kose, ali nemam pojma ko je cura![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks