A makla sam smokve jer sam njih zatekla to ima korjen ka sam đavo posadila jedino trešnju i deset maslina.
Fortunela mi je krepala.
Imam drugove koji orezuju inače ne vjerujem nikome u orezivanje ali njima vjerujem.
A ništa ne prskam pa šta im bog da.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Oće i kruska dje moze smokva
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Oko 350 loza ali moram to smanjiti i vise na tresnje da idem ... divljih sipaka i smokvi pun plac ...
Imam neki plan da se preselim tamo pa moram unaprijed isplanirati sve pozicije i obavezne par murvi za prasad i kokoske tj kokice
Ono je strujni kabl nema bandera ali ide preko stabala
Samo Vranac... al bas moras da mu se posvetis ... maslina je ko majka ne moras je ni gledati ona je tu ... a ova loza bas trazi ka oko djeteta
Ma da loza je najzajebanija, zato ja imam masline.
Loza je guba odma da ti rečem ako ne planiraš da praviš vino i rakiju miči to.Inače, je korov po prirodi stvari dovoljno.Ali, lozi baš moraš da se posvetiš.
Miran neki dan. Čak mi se ni vijesti je otvaraju, da ne rizikujem kakvo iznenađenje, čoče.
Springtime on campus.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koliko ima, 7-8 godina kako se Glovo razigrao kod nas, a ljudi dostavu hrane već doživljavaju kao svoje neotuđivo ljudsko pravo. Malo tradicionalne vrijednosti malo dostavite mi jednu posnu tortilju.
I ovi iz Dostavice samo neka su zdravo, očekujem na sljedećem bilbordu da napišu "svi naši dostavljači su kršteni" ili tako neku ksenofobičnu nebulozu.
Meni to ne smeta mislim na jelovnike više mi smeta kad piše svježa šargarepa, sočni šampinjoni, hrskava slanina..mislim se aj napišite samo sastav nije vi to poezija.
Nevjerovatno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E bilo neko sretno doba kad bilborde nismo ni imali sjećam se kad odem ka dijete u Beograd i prvi put viđeh bilbord reko đe mi živimo ovi imaju bilborde.Što zna dijete
Na sve strane ljudi s glavom u telefonu, ne registruju ni svoj ni tuđe živote... Sve postalo kao neki loš miks filmova Idiocracy i Living Dead.
Drzava oce da unisti organizovani kriminal a advokatska komora sa ga spasi... fenomenalno... Naglas na rtcg nevjerovatno
slomih suncarice, bem ti soping
nothing comes from violence and nothing ever could
Cigarete sa umrlicom ... 21 vijek
Došli u park idu na sprave i donijeli zvučnike pa pustili keš kolica od đusa..Cijeli park odzvanja kakva seljoberija..
Samo da mi neko ne hakuje tel provali mi vezu sa chatgptijem.
nego, kaaako mi je dobaar krompir!
nothing comes from violence and nothing ever could
Od sad pratim grupu balkanski navijači jedan mali glas mu u fazi mutiranja vel pobjegoše Grobari od Vojvoda.![]()
Kako su muškarci smješna bića.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks