Zbilja moj novčanik je otporan na metke ali nisam ga zato uzela.![]()
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Zbilja, moj novčanik je otporan na pare.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa kupi ovaj ka ja baš je mali.Osim ako odeš u Srbiju i razmjeniš eure pa ti treba registrator a ne novčanik.
Ko zeli zenu sa mudima nek ide na Tajland
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
instragram nalog rtcg. glumica mina mićović recituje pjesmu 'vera pavladoljska'. najbolja stvar koja se desila na nekoj televiziji u ovoj državi. nešto najbliže perfekciji i savršenstvu. način na koji je donijela pjesmu treba puštati u školama djeci da vide i nauče ponešto
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Istini za volju ta emisija, prije neko jutro što odslušah dok sam pržila palačinke, je baš bila fina, a ne samo recitacija. E sad, puštati nešto đeci, da se vidi i nauči - mlako ti je to, mora da se, ipak, osjeti.
Misao: Strpljena, spašena.
Osjećaj: Saved by the Bell.
Kako su muškarci u CG osjećajni boguvala kad im žensko nešto reče a sa drugovima jedni druge ćeraju u Q.A poslije toga se ljube sve u 16.Žene može bit da smatraju nižim bićima osim njenog božanstva Majke.
Kakva jebena fenomenologija društva.
https://youtube.com/shorts/3o2cfVndB...kJip8a_UPMETm1
Last edited by Bluemoon; 18-03-26 at 18:43.
Iz Volija danas u centru izlazim dva lika srednjih godina sjede na klupi i jedan kaze ~ muškarac treba da zaradjuje i izdrzava porodicu, a zena treba da je kući i vodi računa o djeci i kuću održava. a uzeh u voliju salatu sa dvije vrste paprika, maslinama, krastavicama i feta sirom. maslinovo ullje pride. plus jedna mala ali bezobrazna krompiruša.
Γνῶθι σεαυτόν
γνῶθι σαὐτόν
Okle je Feta a okle maslinovo mene to više zanima
Ahahahha kakve paćenice
Lijepa slika,nema što,ali ako ćemo realno više bi nam umjesto zmaja ovoga pristajala glava nekog magareta.
...
Ne. Glava Borisa Bogdanovića i njegovog kontinuirano tupog izraza lica.
A propo ovog boldovanog, sjetih se jedne anegdote sa ljetnjeg posla iz studentskih dana tamo negdje oko proglašenja nezavisnosti. Veli stariji kolega nama mlađima - yebeš muškarca koji nema u svakom momentu 500€ u džepu.![]()
Sad zvučim kao oni likovi sa LinkedIna ali ovo me podsvjesno oblikovalo i usmjerilo ka finansijskoj odhovornosti.
E sad, da malo produbimo priču, koji bi to bio iznos danas nakon 20 godina, računajući recesiju 2008., inflaciju i druge faktore.. Evropu sad 1, 2.. covid, Ukrajinu, hormuški tjesnac..?![]()
The more things change, the more they stay the same.
Na grb Crne Gore treba staviti nekog zglavkara.
Pa e, Borisa Bogdanovića. Već sam ga naveo.
Ko se ne naježi...uzalud mu je da živi i 300 godina!
...
Danas dajem coeku prednost da prodje i on mi posalje 😚
nothing comes from violence and nothing ever could
Majko mila kad uđoh ovaj logo na stranici vlade i viđeh ovo.Tačno za kravataše.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Jedna kokoska 2 eura... e cudo
Kako ne volim osjećaj kad ljudi ne umiju nasamo da rješavaju izbaci me iz takta jedan drug što se na kuma izdra predamnom.Generalno ne volim kad ljudi poviše ton izgledaju ka nenormalni.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks