Page 48 of 50 FirstFirst ... 3844454647484950 LastLast
Results 1,176 to 1,200 of 1241

Thread: Galaxy S serija (svi modeli)

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Isto koja je logika iza +/FE modela? Koji je to segment tržišta?
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    8,507
    Thanks Thanks Received 
    3,801
    Thanked in
    2,255 Posts

Meni je s21FE odličan evo treća godina će još malo,i baterija za moje potrebe i po 2 dana zna da izgura,s time što ja zaista nisam zahtjevan korisnik,klipove ne gledam,snimke rijetko kad pravim,pozivi i poruke i ćao
    ...

Thanks Thanks Given 
    1,989
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    799 Posts

Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Supruga presla s a35 na a56 stize joj sms ali ne moze da se salje na aplikaciji samsung poruke kad unesem centar za poruke kaze da nije moguce da se sacuva.
    Na aplikaciji google poruke mogu da unesem ali cim izadjem i udjem iz aplikacije on opet izbrise taj dio... Probao preko onog koda isto u sistemskim podesavanjima nista...
    Isti pr bio je i na ovaj stari a35 ali tada sam izbrisao google poruke i proradilo je sad su one sistemske i ne mogu im nista
    Ima li mu resenja?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Rijeseno zamjenom kartice eto nekom moze biti korisno...
    Uglavnom zahvacena je S i A serija nema pravila nekad se javi nekad ne

Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Neko je poredio S26U i 9 godina star Note 8

https://youtube.com/shorts/_phWSCUoU...5lf2ff7gcvgZiU

Thanks Thanks Given 
    155
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    71 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    meni je cudno od samsunga da ne spakuje hardware iz Ultre u neki manji format . Mislim da bi im bas dobro prolazio takav telefon . Svaka Ultra je brutalna , ali brate bas bas ogroman telefon

za ruku i dzep idealna velicina je S24/25/26 (obican)

Nije čudno jer većina kupaca želi velike ekrane. Prije neku godinu je Asus dvije godine zaredom imao telefone sa flagship konfiguracijama i ekranom ispod 6 inča. Zenfone 9 i 10. Pogotovo je 10 bio dobar. Ali ti telefoni se jednostavno nijesu prodavali dobro, nezavisno od toga što su ih recenzenti hvalili na sav glas. Isto važi i za iphone mini, koji je pravljen samo u okviru serije 12 i 13. Mislim da i base verzije Samsunga, Apple-a, Xiaomija, kao i manje verzije Oppo ili Vivo telefona postoje samo zbog toga da bi ponuda bila sveobuhvatna, ali se te najmanje verzije uvijek prodaju najgore. I ja volim manje telefone, ali izbor su samo ove base verzije najskupljih telefona.

Što se tiče pitanja kome je namijenjena Samsungova FE verzija, i to je dio njihove politike da imaju model u svakom cjenovnom rangu. Žele da imaju neštu u cjenovnom rangu između A serije i base flagship modela.

Thanks Thanks Given 
    454
    Thanks Thanks Received 
    604
    Thanked in
    233 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Nisu oni kreteni, nego smo mi ovce koji kupuju ovo svake godine.

Kad sam vidio ovu sliku prvo što mi je zapalo za oko su deblji bezeli na 26u i pomislih je li realno.
    Međutim nisu,jedini napredak koji konstatujem je brzina punjenja.

Sent from my SM-S948B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    473
    Thanks Thanks Received 
    1,912
    Thanked in
    805 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Performanse na Ultri su precijenjene. Prednosti u odnosu na recimo standardni S model su minorne i u svakodnevnoj upotrebi ne donose toliko vidljivu razliku i ne bi trebale toooliko biti presudne ako ti i veličina telefona igra ulogu.

Lično ne volim velike telefone i tu sam uvijek spreman na kompromis u korist standardnog S modela.

E sad ne znam koliko je aktuelni Flip u performansama 'gori' od S25/26 ali ne treba zanemariti činjenicu da je to prije svega hardver, komad nečega u ruci/džepu i čiji oblik/veličina treba da bude što prijatniji za rukovanje/nošenje.
    Quote Originally Posted by Stivi View Post
    meni je cudno od samsunga da ne spakuje hardware iz Ultre u neki manji format . Mislim da bi im bas dobro prolazio takav telefon . Svaka Ultra je brutalna , ali brate bas bas ogroman telefon

za ruku i dzep idealna velicina je S24/25/26 (obican)
    Tako je, idealna velicina telefona je i meni ta "osnovna" serija bez plusa i ultre.
    Nadajmo se da ce neki sledeci flip imati performanse 25ultre opet idealna kombinacija, zbog kamere, baterije...

Thanks Thanks Given 
    923
    Thanks Thanks Received 
    1,296
    Thanked in
    614 Posts

Quote Originally Posted by elemental View Post
    Nije čudno jer većina kupaca želi velike ekrane. Prije neku godinu je Asus dvije godine zaredom imao telefone sa flagship konfiguracijama i ekranom ispod 6 inča. Zenfone 9 i 10. Pogotovo je 10 bio dobar. Ali ti telefoni se jednostavno nijesu prodavali dobro, nezavisno od toga što su ih recenzenti hvalili na sav glas. Isto važi i za iphone mini, koji je pravljen samo u okviru serije 12 i 13. Mislim da i base verzije Samsunga, Apple-a, Xiaomija, kao i manje verzije Oppo ili Vivo telefona postoje samo zbog toga da bi ponuda bila sveobuhvatna, ali se te najmanje verzije uvijek prodaju najgore. I ja volim manje telefone, ali izbor su samo ove base verzije najskupljih telefona.

Što se tiče pitanja kome je namijenjena Samsungova FE verzija, i to je dio njihove politike da imaju model u svakom cjenovnom rangu. Žele da imaju neštu u cjenovnom rangu između A serije i base flagship modela.

Nebih se slozio sa tobom , ne mislim na mini modele tu se niko nije proslavio... nego pomenuh velicinu s24/25 . Konkretno apple ima pro i pro max model i vjeruj mi da 80% apple korisnika nosi pro model .
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,435
    Thanked in
    2,600 Posts

Svake godine se Pro Max više prodaje od Pro.

Sent from my SM-S937B using Tapatalk
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

10. The Following User Says Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    155
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    71 Posts

To je kod iphona čak i najmanje izraženo jer kupci nemaju izbora ako hoće veliki ekran, moraju da plate najvišu cijenu. A dosta njih želi iphone, ali da prođu jeftinije. U svijetu androida kupci imaju mnogo veći izbor telefona sa velikim ekranom. Postoji razlog što nema jeftinijih telefona sa manjim ekranom. Postoje samo osnovni modeli flagshipova sa manjim dimenzijama ekrana.

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,349
    Thanks Thanks Received 
    1,073
    Thanked in
    612 Posts

The Galaxy S26 Ultra’s display looks different even with Privacy Display turned off [Gallery]

Despite this, GSMArena‘s testing found that “color reproduction, brightness, and viewing angles are all virtually identical to the previous generation’s screen.” In our own anecdotal use, there do seem to be some very minor impacts to viewing angles, and many early users claim to have noticed quality impacts – some, including Creative Strategies analyst (and occasional 9to5Google contributor) Max Weinbach, have noticed increased eye strain too.

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

NewsGalaxy S26 Ultra display causing eye strain and headache; Samsung is apparently investigating

https://www.sammyfans.com/2026/03/13...dache-reports/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ja koristim evo 5-6 dana, ne primjetim nikakve probleme sto se tice vida ili glavobolje. Ovaj privacy mode kad je ukljucen skoro nikakve razlike nema za nekog ko gleda sa strane, tek kad se upali full opcija postaje skroz crn ekran za ove pored ali isto tako i meni je slika ocaj, bukvalno pobijeli sva, i ovo vidim korisno jedino ako moras pogledat neki broj kartice ili tako nesto sto je hitno, za sve ostalo necu ovo koristiti nikad.

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Svjesni su i oni šta su ove godine napravili, bar eto da znamo da će sa S27U itekako morati da se potrude jer je S26U činjenično epic fail. Nikad brže ni cijena nije padala, u Srbiji na KP već za 1000e može da se nađe, novo.

Samsung is literally paying people to keep the S26 Ultra.
    https://x.com/Phonenurd/status/2033574874384564477

Thanks Thanks Given 
    1,989
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    799 Posts

Bice opet akcija 1+1
    Jer se ni s 25 ultra nisu proslavili...

Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Bice opet akcija 1+1
    Jer se ni s 25 ultra nisu proslavili...
    Čini se da je S25U sad best buy, bar u mom okruženju se kupuje pojačano

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,435
    Thanked in
    2,600 Posts

Ljudi prodaju svoje stare S25u (stare godinu dana) i za 100e više uzimaju nove S25u sa dvije godine garancije.

Toliko o S26u.

Sent from my SM-S937B using Tapatalk
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,907
    Thanked in
    1,349 Posts

S25 ultra ili magic 8 pro?

Na samsung sam od note9, s21 ultra, fold 4 pa 6.... nisam siguran da sam spreman za primjenu
    Last edited by E_K_V; 17-03-26 at 21:29.

21. The Following User Says Thank You to E_K_V For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Ja se baš kanim da pređem sa S25U na Magic 8 Pro. Magic 7 Pro je možda i generalno najbolji tel što sam imao u poslednjih 7-8 godina a promijenio sam ih dosta.

Sa njega na S25U sam prešao čisto zbog dosade i nekih stvarčica tipa Samsungove rutine, "separate sounds" koji jedino OneUI ima (ovo mi je baš nejasno zašto)...

Sve ostalo je perfektno bilo i na Honoru + je AI kod Honora još j bolji nego kod Samsunga (editovanje fotografija...)

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
    Last edited by BiTrAtE; 17-03-26 at 21:32.

23. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    591
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    870 Posts

Mensecini da zadnjih 5 ultri i dalje imaju smisla da se koriste.

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,907
    Thanked in
    1,349 Posts

Ja se baš kanim da pređem sa S25U na Magic 8 Pro. Magic 7 Pro je možda i generalno najbolji tel što sam imao u poslednjih 7-8 godina a promijenio sam ih dosta.

Sa njega na S25U sam prešao čisto zbog dosade i nekih stvarčica tipa Samsungove rutine, "separate sounds" koji jedino OneUI ima (ovo mi je baš nejasno zašto)...

Sve ostalo je perfektno bilo i na Honoru + je AI kod Honora još j bolji nego kod Samsunga (editovanje fotografija...)

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
    Nisi mi pomogao

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Poenta je da baš teško možeš promašiti koji god da uzmeš od ta dva. Magic OS je takođe odličan ako te software i navike brinu, nisam imao nikakvih problema sa adaptacijom iako sam i ja uglavnom koristio Samsung u prethodnih nekoliko godina. U poređenju sa S24U sa koje sam prešao na Magic7 Pro, kamera je bila pofino bolja, posebno fotografije u pokretu, shutter speed je za klasu bolji kod Honora pa su fotografije jasne kad se nešto fotografiše u pokretu za razliku od muljavih fotografija koje sam dobijao sa Samsungom. Zvučnici na telefonu su bolji od gotovo svega što sam čuo do sada, mislim da se jedino može porediti legendarni HTC M8 (mada su bezeli tada bili ogromni pa i nije neko poređenje, tj. fizika ) Baterija super + 100w fast charging je bilo osvježenje u odnosu na Samsung. Za godinu dana koliko sam ga koristio nije bilo degradiranja baterije što kod Samsunga nije slučaj pa sad imam situaciju sa S25U da jedva izvlačim 5h SOT-a, mislim izdrži baterija dan ali preko 5h SOT-a neće da može jer znaju da ukake bateriju softwareskim ažuriranjima.

Munjevito je sve radilo, nikakvih bagova nisam imao, kažem ti baš sam zadovoljan bio Honorom i kao što vidiš naginjem opet da mu se vratim mada nisam oduševljen upgrade-om Magic7/8, gotovo da su isti uređaji. Veliki plus kod Honora, godinu dana od dana aktivacije imaš pravo na 1 zamjenu displeja u slučaju loma, 1 zamjenu leđa kompletnih i 1 servis uređaja u slučaju bilo kakvog kvara uzrokovano tečnim oštećenjem. U dan bukvalno rade intervenciju pa nema ni čekanja, barem je u Srbiji tako, dakle opušteno bez maske može da se nosi.

Ako te šta konkretno interesuje pitaj.
    Last edited by BiTrAtE; 18-03-26 at 08:08.

27. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Baš sam gledao par recenzija, sve pohvale ima. Plus i cijenovno pobija samsung.

Meni kao vječnom fanu Huaweia djeluje interesantno ali me odbija dizajn kamere

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Ja idem 99% na Magic 8 Pro, danas ću da sjednem i da pogledam sve review-e relevantne, koristim ga pola godine a onda se ide konačno na Vivo (eo 3 godine ga mjerkam) i tada će bitni dostupna mighty X300 Ultra.

Page 48 of 50 FirstFirst ... 3844454647484950 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)