Ima li kakvih info za S26 Ultra?
Da li sa S23 Ultra preći na ovaj novi ako je kao i prije da izlazi na kraju februara.
Jok...ne radi...ne kaci se na slusslice direktno..no se preko moga telefona kaci na slusalice...
Bice da je ovo problem... to je neki moj stari tel, moguce da mi je samsung nalog ostao ulogovan
Evo sad provjerih i jeste, ostao koj samsung nalog.... iskljucih ovu opciju i odjavih se sa drugog telefona
![]()
Last edited by E_K_V; 08-01-26 at 23:13.
Ima li kakvih info za S26 Ultra?
Da li sa S23 Ultra preći na ovaj novi ako je kao i prije da izlazi na kraju februara.
Za par dana javljam utiske S26u da vidimo vrijedi li preći sa S23u na S26u.
Bizbi posto si prevrsio svaku mjeru sa ovakvim pitanjima svake godine nema druge nego da pocnem da kaznjavam taj spam.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sent from my S25+ using Tapatalk
Da ne dužim.
Ko ima S24 Ultra ne mora uopšte da prelazi na S26 Ultra bačanje para... Sa S23 Ultra pa ajde da se kaže i nekako.
Što se dizajna tiče, ovo nije nikakav napredak
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Naravno da nije napredak, korak unazad bukvalno. Sa tim ostrvom su postali A serija, A72 je ovako izgledao, samo da su mu još u okviru ostrva ubacili telephoto kamericu i depth sensor. Onda, vratili se na aluminijum sa šatro nekom pričom boljoj discipaciji toplote. S25U od titanijuma nikad nije imao problema sa grijanjem, recite gospodo kratimo troškove ko Apple i prijatno.
Last edited by BiTrAtE; 25-02-26 at 23:03.
Aluminijum umjesto titanijuma
Baterija ista, 5000mAh, vuče se još od s20 ultre
Kamera 99% ista
Brzina punjenja povećana na 60w/25w vajrles
I dalje bez magneta
Olovka opet bez bt
Privacy mod koji im je glavna promocija ovaj put, potpuno nebitno
Stanjili ga 0.2mm
Broj ciklusa baterije smanjen sa 2000 na 1200
I sve to za +500-600€ više u odnosu na s25u
Definitivno za preskočiti, jer ne donosi ama baš ništa što valja 100€ razlike a ne 500...
Čini mi se iz review-a da je sada dosta lošiji ugao gledanja i na standardni mod ekrana u odnosu na stariji model, zbog ovog privacy ekrana.
Jedino će biti interesantno probati ove buds 5 pro
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
Neka što nije napredak u odnosu na S25U, nego ni ja sa S23U nemam nekog prevelikog razloga da pređem.
#fakenews
Da kojim slučajem ovo izađe (God, please)sa standardnim androidom i google servisima, ne bi mu tražio mane niti pitao za cijenu
![]()
Da baba ima muda, zvala bi se iPhone.
Možda je Samsung s26 ultra obliji pa se lakše drži, ali je s24 drastično ljepši.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Meni je S24 Ultra mnogo ljepši od nasljednika.
Ovo je bruka da ništa posebno ne unapređuju uređaje, ka oni, ka Apple. Sjećam se ranije onih starih Nokija, svaka je različita bila i donosila neke inovacije.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Pdošlogodišnji članak baš o tome:
Apple, Google and Samsung – stop releasing a new phone every year!
https://www.digitec.ch/en/page/apple...ery-year-36568
Ja sam još uvjek i biću još uvjek na S25 Edge.Jedino Pura X od Honora bi me mogla zainteresovati.
Supruga presla s a35 na a56 stize joj sms ali ne moze da se salje na aplikaciji samsung poruke kad unesem centar za poruke kaze da nije moguce da se sacuva.
Na aplikaciji google poruke mogu da unesem ali cim izadjem i udjem iz aplikacije on opet izbrise taj dio... Probao preko onog koda isto u sistemskim podesavanjima nista...
Isti pr bio je i na ovaj stari a35 ali tada sam izbrisao google poruke i proradilo je sad su one sistemske i ne mogu im nista
Ima li mu resenja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Imaju 2 rješenja:
1. Nova SIM kartica
2. Ubaciš SIM u neki stari dumb telefon i ukucas SMS service broj.
Drugačije nikako.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Imam stari a35 ali mislim da to nije resenje jer ce se desiti isto... Znaci treba neka nokia 3310hvala javljam jel rijesilo problem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Jedini napredak su flip i fold telefoni
Flip imam i ne bih se nikad vise vratio na one cigle od telefona, cak ni fold
Kakva banja u dzep ono bas ozbiljan napredak tj back to future
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nisu oni kreteni, nego smo mi ovce koji kupuju ovo svake godine.
![]()
Mislim da je ovo prva S serija koja je naišla na bijes fanova. Šta god danas da otvorim pljušte samo negativni komentari. Čak i plaćene recenzije nisu više spektakularne.
Najbolje se taj bijes rijesava ne kupovinom proizvoda, mada ce mnogi kao i uvijek posegnuti i trgovati jer jbg S26 ultra
Ja necu 25U mijenjat bar jos 2 godine.
Flip bi vrlo rado trgovao ali kad bi mu bas sve performanse bile kao na ultri e to bi bio napredak i odma bi ga trgovao kako god se zvao.
Performanse na Ultri su precijenjene. Prednosti u odnosu na recimo standardni S model su minorne i u svakodnevnoj upotrebi ne donose toliko vidljivu razliku i ne bi trebale toooliko biti presudne ako ti i veličina telefona igra ulogu.
Lično ne volim velike telefone i tu sam uvijek spreman na kompromis u korist standardnog S modela.
E sad ne znam koliko je aktuelni Flip u performansama 'gori' od S25/26 ali ne treba zanemariti činjenicu da je to prije svega hardver, komad nečega u ruci/džepu i čiji oblik/veličina treba da bude što prijatniji za rukovanje/nošenje.
meni je cudno od samsunga da ne spakuje hardware iz Ultre u neki manji format . Mislim da bi im bas dobro prolazio takav telefon . Svaka Ultra je brutalna , ali brate bas bas ogroman telefon
za ruku i dzep idealna velicina je S24/25/26 (obican)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks