A što ti pričaš osim što pričaš to što pričaš moga si malo naširoko Care.Moje iskustvo s njima je okey ali ako su prevaranti ajde izruči što imaš nemoj na mene da pucaš ka da ja držim faking Kameleon.O čemu se radi?Izruči.Ajde voljela bi i ja da znam za ubuduće ako ima tu neke loše fele kapiraš?A tek što bi oko dezinformacija voljela da znam jer ne volim da me bilo ko zajebava.
Izruči.
Last edited by Bluemoon; 18-03-26 at 02:08.
Vidji, stalno si puna neke safre..nije ti to dobro za zdravlje...ne bi brkalo da podjes da ti to neko pogleda
A sto se tice Kameleona, jednoga od njih znam 30+ godina, ovog drugog, malo vise, i sto se posla tice, 1/1...i totalna je glupost i dezinformacija je da ga je brat izbacio iz bilo kakvog prostora. Znam mu i brata sreli smo se prekjuce. Zato, prije nego izneses bilo kakve informacije o bilo cijem licnom zivotu, potrudi se da provjeris i budes sigurna u to sto pises.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pa eto tako reci.A za ovo ne brini ja nikome nisam napisala da piše gluposti, da mlati, i slično nego prišla sam objašnjenjem.
Nego, da završimo s tim.
OT
E sad mene zanima pošto hoću neki tamo period da radim dekupaž, ako je istina što navodite ti i extra da nisu najbolji ko jest?Prvo, a drugi nisam provjerila informaciju znam ja da je premešten sa starog lokala samo par stotina dalje a da je na starom lokalu otvorena isto boje i lakovi.I jedan njigov radnik što je radio kod njih je rekao da mu je to brat i ostatak priče ne znam što me slagao ako je slagao a evo ti veliš da jes iskreno me i ne zanima bitnije mi je da znam đe je najbolje.
Niđe odgovora.Plač.Safra veli, ono budi JBT konkretan šta mi tu prosipaš patetike.
Može li ko reć možda ovaj Car @Dutch koji su najbolji uvoznici za boje i lakove jer se time bavi za akrilne me najviše zanima?
Ne bavim, nosim usluzno da se farba. Ovi sto mi to rade sami.uvoze iz Italije,za sebe i imaju manju maloprodaju.
Nemam pojma da li se i koliko razumiju u boje. Ono što znam jeste da se u hidroizolaciju ne razumiju najbolje. A prodaju je. Tako da tvoja konstatacija sa su najbolji i najbolje se razumiju u posao... Što opet ne znači da su drugi mnogo bolji ili gori. Generalno je problem sa svim prodavcima. Bolje se ja razumijem (o onom što me interesuje) kad uđem u prodavnicu od prodavca. I tako je za skoro sve.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
@extravaganca
Okey kontam moj faul precijenila sam ih to je sve.Hvala tebi što si mi ukazao na to.
No je problem u CG što se svi nešto među sebe LAŽU pa moraš još i istražit okle ko boje uvozi pakao i da se razumiješ u tematiku koja ti nije jebena struka.
Ne, ne, u Dg im je prodaja, prije magacin nego klasicna radnja. Prodaja za lakirere isl.
Okey šibni mi broj na pp ako iz nekog razloga nećeš javno.
Broj imam samo ovog jednog sto lakira, pa necu kaciti a poslacu.
Imate li pedantnu osobu da preporucite
Potrebno je da ugradi garnisle, stavi par slika i ogledala, takodje nosac za tv
Kako se stan precizno i detaljno radio bas treba neko precizan da se to ne zezne sad kad je najbitnije
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Boje i lakovi za drvo, imas u Indom, uvoze iz italije. Koristio sam neki njiov lak za drvo i to spolja ga stavio u dvije ruke godinama je bio kako treba. Dosta stolara uzima boje, lakove i repromaterijal od njih.Kad mi nesto treba ja uzimam od njih. ELPIS ne znam sto uvozi, znam da dosta auto lakirera uzima kod njih ali Kićo koji je nekad radio kod njih je vrhunski da ti smuti bilo koju boju, on sad ima svoju radnju preko morace, mogu ti se raspitat dje je tacno.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ral katalog pa po njemu. Isti mozes i kupiti po tim radnjama, 15e je bio do skoro.
Ovo ces naci ne u maxima katalogu vec prije u
kako im bijase ime.... Vitex
Je li moguće da Okov nema m8 šaraf od 55mm ?
Nego 50 pa 60 … e pa
Dje još da pogledam ili sa temua da naručim? Nego su skuplji dosta![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks