In the range.... Titograd, vidis. To su ti okviri... Masline zabjelo, blok 5, vezirov most.
Zabjelo do Maslina to su naše granice stare veli koje će morati da se vrate.Dajemo veli kredite svima.
![]()
In the range.... Titograd, vidis. To su ti okviri... Masline zabjelo, blok 5, vezirov most.
Krug ne dvojke nego trojke zarez sedam
Ja tome realno i ne pridajem značaj vjerova ili ne tako da mi je podatak ono hu kers enivej a javnost koja tome daje značaj me toliko ne zanima.
Ja da nosim Dorćolcima poštu.
https://youtube.com/shorts/ztZq6voRT...v5urJUnrTbixXJ
Dior po glavi stanovnika sto fake sto real pojacano! Tako da rekalibriši te mirise, uzmi razne varijacije kao opcije![]()
Why black snd black? There is sime white there indeed
Moj stari kvart jebeno nemam snage ni da posjetim bojim se da me spucaju neka sjećanja iz devedesetih.
A za te venecijanske maske ono realno ahahahahaah podsjetio si me kad sam bila sa jednim Italijanom u vezi koji je bio teški cinik i odemo mi do Venecije i kaže vidiš li što ovi moji Italijani smatraju najromatičnijem gradom..trg svetog marka smrdi na ***** golubova...sve bazdi na kanalizaciju i još prodaju maske na svaki ćošak..
Cus. Ja samo zamisljam one zute macije oci u mraku iz old school crtanih tamo. Poprilicno spooky je venecija umotans u ferero roše
Ali sardinija je samo mjesto moci prirode. Nit je venecija nit je malta nit je sicilija nit je tunis
Ali gravitira ka svima ili bolje reci stizu influences
Znas ono kad pojedes najbolju pizzu u Napoli pa kazes mmmmm. E mm![]()
A kako Sardinija miriše?![]()
Uh. Na titkizno more ultra slano, ribu, magarce, sir masline, incune, jare pa sve to brzo vjetar ponese i bude kso na planini. Plus ne zaboravimo vespu
Na grcku jonska ostrva sano vise "raw"
Jesi gledao ovaj film?Ako nisi prije toga pročitaj knjigu.
A prije toga polozis gradjanski ispit, nije ti to nista, podjes u medinu...![]()
Šta misliš kako miriše pustinja?![]()
Na suvu odavno isćućalu slanu kamilu
Pomslo i na ruskinje![]()
Hahahaha to su jedini mirisi vjerovatno pustinje.
Ali, gradovi smrde drug gradovi bazde jezivo na sve što se može bazdom nazvat.Negdje varljivo zamiriše neka hrana ali gradovi bazde više od svega i to najviše tamo đe vele da je savremena civilizacija.Kako samo Venecija bazdi a nisam tamo ni mislila da odem no veli da vidiš što je to.
Zaudara i kotor pa sto? I francuski frizider u stan francuski zaudara
Rece li da volis?![]()
Zaudaranje prirode?![]()
Sad te za*ebavam ali sam na granici legitimitéé![]()
A mecca mirise na dushu. Sto to govori o nama italijanima? 🤌
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks