Vjerovatno je vecina ljudi u CG cula i koristi grupu za prijavu patrola na viberu. Ovo je aplikacija koja olaksava pregled jer mapira sve prijavljene patrole pomocu AI-ja. Umjesto skrolovanja kroz gomilu sadrzaja, pomocu nje je moguce vidjeti sve pozicije na mapi u zadnjih sat-dva. Nije stavljena na google play (android je aplikacija) pa se mora rucno instalirati (zbog svih dodatnih potrebnih placanja google-u, ovako moze da bude besplatna). Mozda bude nekom korisna...
Ovdje je detaljniji opis i link za preuzimanje: https://patrolamne.dpdns.org/app/download.html
Podrzavamo
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ne radi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako bude jos prijava da ne radi (i da nije neki trenutni mrezni problem sa nekom od mobilnih cg mreza), testiracu detaljnije i druge mreze. Meni trenutno radi.
Radi![]()
Ne radi.
Radi na androidu.
Koliko trenutno ima clanova? Da li se trenutno azurira na osnovu infa sa viber grupe?
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Podržaću.
A je li pouzdanija od "my patrol"?
PS. Radi...na androidu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 16-03-26 at 12:35.
Koja je poenta aplikacije?
Da znam dje mogu da vozim 200 i da ubijem nekoga, a dje ne mogu?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Neka ti jednom ustedi 100e, dosta. Ne vozim brzo, ali makar 20 puta me je spasila kazne.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ja cu da koristim ovu aplikaciju jer sam normalan gradjanin koji zeli da vozi 80km na sat izmedju gradova
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Radi
Sent from my Volkswagen
James Tiberius Kirk
Ios? U planu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ja bih placao vala tu neku godisnju/mjesecnu nadoknadu,sta sve placam mogu i to... Ima li nas jos?
Imate i od mene doprinos vala iako sam androidas. Nas 10 po 10 eura cemo vala pomoci. Samo mi dajte račun da uplatim.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ajmo jos 8...
Ukljucio bi se i ja u IOS vala...
A pazi sad komplikaciju, ne znam koliko je komplikovano da se implementira neki widget, ili nesto, da moze da obavjestava i dok je recimo spojen Carplay ili eto Android auto na androidu?
Upalih aplikaciju na android, ugasih aplikaciju.
Ko ste vi, postoji li neki about page ili nesto i zasto bi neko vama vjerovao?
Zbog cega bih se logovao sa mojim gugl mail nalogom, dje je meni konkretno ime i prezime i moja fotografija?Nesto ne vjerujem anonymous opciji, jer se opet moram ulogovat
Treba da vjerujem tamo nekom na rijec da aplikacija pamti samo minimalno podataka?
To sto je nema na gugl play store i na app store su samo sigurnosni red flagovi po meni.
Ko mi garantuje da jednog dana mup nece pokucat vama na vrata, zaplijenit server ili nesto i trazit podatke tamo, kontakti, lokacija, device info itd...Pa vidjet dok sam koristio aplikaciju da sam isao 82 na 50 itd?
Virus total ne garantuje bas za prikupljanje podataka i za phishing, analytic sdk itd...
Treba ovo fino neko da ispita sa MobSF, Netguard, Wireshark itd pa cemo se logovat i placat
malo kopah po ovom reportu,
kapiram da su neke stvari tu da bi aplikacija radila bolje(i ako realno sigurno moze bez njih), ali je jako ranjivo, barem sa tacke gledista korisnika, jer se igras sa policijom, imas neku vrstu logina, pa bilo to sa stvarnim gugl nalogom ili prekrivenim nickom...
dvije stvari mi bodu oci:
BOOT_COMPLETED receiver + foreground/background services
ACCESS_BACKGROUND_LOCATION
Dakle aplikacija moze da prati telefon u pozadini 24/7 i bez startovanja aplikacije, i kad se restartuje telefon aplikacija odma auto butuje svoje servise u pozadini?
Laz nepotrebno si paranoičan.
Ovo može biti web push. Pokriveni i android i ios. Jasno da je cilj ubacivanje reklama, ali ja kao korisnik ništa ne dobijam. Čemu korisnički nalozi?
Imaš sreće što ti korisničko na kompjuteru nije ime-prezimeDESKTOP-TKUK8H2
Upravo je uploadovana v2.0.2 (https://patrolamne.dpdns.org/app/patrolamne.apk) jer "ACCESS_BACKGROUND_LOCATION" je ostao u xml-ovima a ne koristi se uopste. sad je upotpunosti uklonjen tako da ga nema ni u novom reportu (https://www.virustotal.com/gui/file/...0812b286a2180f)
Sto se tice BOOT_COMPLETED, ovo uopste ne koristim u aplikaciji. Ovo je ukljuceno iz nekog dijela flutter frameworka ali nije aktivno, takodje - moze da se vidi u android manifestu.
Sto se tice mupa i kucannja na vrata - registruj neki novi gmail nalog sa random detaljima. Jedina upotreba gmail naloga jeste da moze da se potencijalno blokira korisnik koji krene da postavlja lazne POI-e. Sve trenutne prijave se svakako nalaze u Viber grupi koja radi ali nije pregledna, tako da aplikacija samo olaksava prikaz za sad.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks