Nista drugo, sto se tice ukusa jupol
Ali kad smutim mjericu proteina, kasiku spilarune, malo sezonskog, kasiku kakaa i taj grcki
Perverzija
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
dobar je kao baza za smuDi
nothing comes from violence and nothing ever could
nego, sad se sjetih, ko ne upre od sad i dovede se u red, dabogda 5godina ne mogao da skine kilazu
JA, kao motivacioni govornik.
sama cu izac
Opicih nocas krug pesaka nego samo dodjoh da kazem da sam na usput opuvala gigi palacinke nutela pistacio
Nedovoljno sna,odmah se odrazi na kvalitet treninga,no dobro,sad cu odmah nadoknadit to mid siestom![]()
...
E meni ide danas vanredni WO zbog ovog juče kojim nisam bio zadovoljan,pa 2 dana pauze onda.
...
Ja sam danas bio u super mario mode-u. Odradio sam klasican trening snage pa mi je po isteku treninga u gym upao poznanik koji inace trenira full contact i uradih uz njega jos njegov "borilacki" trening + blagi "sparing" sa njim. Sparing je jaka rijec ali neka bude ta u nedostatku druge... U svakom slucaju popio 2 andola preventivno po dolasku kuci![]()
300 obaveza danas do naveče,+ spremanje,čišenje+gosti ali sam ipak tih 55min odvojio da odradim WO kako treba,završio tačno prije sat.![]()
...
djeee steee, raakeeete, kako ide?
Bike
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
bravo, momak!
Uh zlatom bih platio da mogu leći u normalno vrijeme i dizat se u svitanje...a samo treba da se zainatim i promijenim tajming koji praktilkujem više od 4 decenije.
Kafu uz svitanje,i trenig,aaa ništa bolje!
...
Odličan trening odradih,a svo vrijeme su mi u glavi bile domaće štrudle sa jabukom,na koje navalih sad![]()
...
Ti si ko Ronaldo, meni se čini. On đeci daje sladoled, ali samo ako će ga potrošit na traci za trčanje odmah iza.
Dobro, ti možda obrnuto....![]()
Ja sam htio da se popravim 3,4 kg,pa zato,i to ostvarih,pa ću malo zakočit kad osjetim![]()
...
Čitam nešto pa mi zapade "Mobilnost nije samo koliko se zglob može pasivno pomeriti. Mobilnost je opseg koji vam vaš nervni sistem dozvoljava da kontrolišete.
Vaš mozak stalno procenjuje pokrete kroz zaštitne mehanizme.
Centralni nervni sistem reguliše kretanje na osnovu percipirane bezbednosti.
Mišićna vretena prate dužinu mišića i brzinu promene.
Goldžijevi organi tetive prate napetost u tkivu.
Zajedno odlučuju da li je opseg pokreta bezbedan za pristup. Zbog toga pasivno istezanje često stagnira.
Ako pasivno dostignete položaj, ali tamo ne možete da proizvedete silu, mozak klasifikuje taj opseg kao nestabilan i ograničava mu pristup.
Kada aktivno skraćujete mišiće i stvarate silu u skraćenom položaju:
- mozak istovremeno prima motorički izlaz i senzorne povratne informacije.
- nervni sistem ažurira svoju unutrašnju mapu položaja.
- opseg postaje kontrolisan.
Rezultat je prošireni aktivni opseg pokreta. Ne zato što tkivo iznenada postaje duže, već zato što nervni sistem sada dozvoljava taj opseg." Isto je neđe ovako i sa mislima, emocijama.
Nego o.t. izmasakrirah se ove dvije nedelje sa ovim, nije loše uopštee sad mi slijedi izazov 2 nedelje treninga bez, već kriziram vidjećemo oću li izdržat
https://www.muscleandstrength.com/co...gram-adults-40
Zašto dvije ned bez...?
...
A mora u zatvor, direktoru Bukvi rekla da je šifonjer.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pod prehladom,i pijem onaj Tylol hot,odradih upravo trening ne za 10/10 no za 11/10![]()
...
Jutros, back to reality - redom, meditacija, prostirka, bučice, trake i na kraj vijača. Mrzi me gym da uplaćujem na po' mjeseca, od prvog ću
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks