Sto mislite sa investiramo u zenski muzicki band sa foruma? Blue da bude punk nota, Tigrovo da bude ambijentalna, chill i meditativna/hypno nota a da Mylene to zacini sa mediteranskom pitkijom notom?
Konkurs za ime benda?
U kafanu je bio moj jedan kolega sa jedva 19 godina naručivao je ovu pjesmu konstantno i trpao eure u harmoniku lika koji je tu gostova.
Majka ga je podigla a otac mu je i dalje u tvorza JBT život nije bajka život je njesra jebeno njesra ali ljudi se lažu među sebe.
Sto mislite sa investiramo u zenski muzicki band sa foruma? Blue da bude punk nota, Tigrovo da bude ambijentalna, chill i meditativna/hypno nota a da Mylene to zacini sa mediteranskom pitkijom notom?
Konkurs za ime benda?
Ime benda - pißi pripalo.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nećete vjerovati što sam nedavno naručila sa temu-a, doduše za poklon nekome, ali sam se prvo morala i ja poigrat
U nekom drugom životu sigurno sam bila bubnjar, u ovome baš teško u muzike![]()
Ušla boginja sama u kafanu.
Eto. Nista nije slucajno.
@Bluemoon da pEva kao bela lala. I plese)
Na prvi singl tigrovo svira iznad vidjeni intrument a mylene 100% zna nesto oko akusticne gitare
Last edited by zubizaretta; 15-03-26 at 18:55.
Ja nju volim ćak više od tebe iako ti vrat jer si muško strava miriše osin ako se ne naneivešeš.
Bend za bend.
Brend za Brend.
Bend je brend, to se pozdrazumijeva. Bez toga pisi propalo![]()
Brend je zajebana stvar a bend je izmotavanje.
Spojis izmotavanje i ozbiljnu stvar u okvir posla. LEPOTA!
Haha. Vidim buducnost u ovom projektu)
Pa ti si jackpot jer sa klavijaturama pokrivamo sve moguce i nenoguce instrumente. Sky is the limit![]()
Ništa strašno nas dvoje s vremena na vreme volimo i svingeraj.![]()
Za šankom sam, pravim voziće od čašica rakije, prve 2,3 su bile dobre, jake, sad je barmen već bezobrazan i uvaljuje neko razrijeđeno gofno ali nema veze. Svakako ne mogu ni trijezna da im ispratim fabule, neđe oko 3h palim cigar (a nepušač sam) i čekam frku čitaj tuču da počne kad neko nekoga "slučajno" na pogrešan način dodirne ramenom...
Kazem joj ja da taj sanker muti, medjutim ona "poznaje" broj enzima, hromozoma a i hemoglobina rakije i mjeri sa nekom spravicom nesto
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks