Mozda si i ti ovu oxia proslijedila sa spotifaja ili nesto? BojkoTvcanka od strane mene ka tim servisima
Šta ti ne otvara?JBG nisi ka ja na MTEL.![]()
Mozda si i ti ovu oxia proslijedila sa spotifaja ili nesto? BojkoTvcanka od strane mene ka tim servisima
Nego, što se ti ljutiš nešto na stara meni je baš simpatičan njegov nastup u naš slučaj.
Mislim nekih drugih nije jer zlobu ne podnosim ali on trunke zlobe nema u sebi.
Ma ne ljutim, ispozdjelo me nesto na sekund pa sam se zbog toga sekunda zainatio pa sam bio malo i grub, sto cu sad jbg? Svakome zelim dobro, ne diram nikoga al se zato branim kao tajler![]()
Prošao je star daleko veće paklove i horore od mene.U prošlost.
Ali evo nakon svega stojim pri tome da je strašan lik.![]()
Nisam ja nista suprotno ni rekao. On je jedan od tih 5-6-7 koji najnormalnije i najljepse postove ima ovuda. Nisam ranije niti previse pisao niti citao iskreno dok sa tomom bestijo ne zaglavih tu![]()
Aahahahah JBG kad ćemo u Zagreb
Mozemo. Cekam te u kafic dok slusas ovo. Fair enough?![]()
Zavisi cija kola vozimo![]()
Mala, ja sam vaspitana fino. Ne pozuruj me
Ja te ozbiljno pitam.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
I ja sam![]()
Čuš vaspitan znači u krevet ti je i vaspitanje i to.JBT impotencija u fulu.
Izvini gora sam od stara.Ne od stara no od svakog muškarca na planeti.
Haha. Tako je, udri![]()
Sinoc sam bio preveliki gremlin, nema potrebe i nocas da budem![]()
Mora neka amplituda da postoji, zar ne?![]()
Mogu da udrem još jače,Znači ti si bio na nudističkoj plaži zbog ribe koja je samo htjela da upotpuni sopstveni koloritet?Moj bivši je bio na nudističkoj plaži jer smo zalutali a meni se toliko išlo u more i neki Holanđani su tu bili ležao je tamo iako sam mu rekla aj produži ako te volja ja moram uć u more nakon ovog žaropeka.I leža je tamo sa peškirićem i kad se jedva usudio da uđe u more nagazio je na morskog ježa.I ja sam mu poslije vadila te đavole iz pete.Presjelo mi je koliko je kuka.![]()
Last edited by Bluemoon; 14-03-26 at 22:45.
Nisam bio nego festival puta bio s njom. Voljela je a meni vala nije bio problem. Jeste da tu i tamo upanes u neke rebusne situacije ali boze moj, nije neka problematika
Bice sam istrosio "tank" stetne za*ebancije za sledecih 24h ili kako li vec
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks