Govorim tiho i nosim psa sa sobom vibe?![]()
Uh. Pas
Tesla
Jel ti znaš da je moja kćerka u dvorište škole kad je bila mala našla štene i molila me da ga zadržimo i kad je ta kujica porasla kad god neko prođe pored kuće žešće zalaje.No je bila fora da su ulicu ispred moje kuće raskolali da sprovedu nešto dubine dobre a kako noću se tuda šeću neki pjanci a ona zalaje oni upadnu u kanal.
Što ri je život.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Trebala si da budes quadruple majka a ne da se smijes![]()
Jer oni znaju a mi pretpostavljano u najboljem slucaju![]()
Iz vodovoda su mi jednom narokali račun a znam da toliko kubika nisam potrošila da skratim priču ispade njihov terenac ne smije da mi uđe u dvorište zbog psa.Reko JBT pa što mi naroka ovu cifru ka da u dvorište imam nilskog konja u bazen.![]()
Ovaj moj je vracao djevojke, momke, smanjivao racune, prelazio kruzne tokove Napolija pjeske, nabavljao vize za Komonveltske zemlje, nikad omasio ofsajd![]()
Ovaj moj je donosio papuče komšija ispred mi kućnog praga zamisli tosva sreća tad nisam bila u brak
![]()
Ajde da se ne takmicimo jer ovom mom ne moze niko da pridje ni iz filma ili knjige![]()
Ne sto bih ja htio ili ne bih. Imadoh cast i fala univerzumu
Bio pozivan na svadbe sa fill pozivnicom![]()
Nemam pojma odgledah video snimak kako su Njemci u ww2 koristili zajebane droge i postavih na podforum istorije.Pokušavam da vjerujem da su bili jezivo nadrogirani kad su činili onakve zločine ne želim da izgubim vjeru u ljudsko biće ne bi mi bilo drago da nisu bili jezivo nadrogirani da čine takve zločine.
Ljudi su demoni.Ja sam prohodao uz Vucijaka kojeg su moji imali. Za Ogrlicu ruke prvi koraci... Toga se naravno ne sjecam ali su mi pricali. A uz Dobermsne su najopasnija rasa ako napadnu ljude...
Sve je u ocima posmatraca..
Ja sam majstor ubica za romantiku.Ne znam koji Q istražujem sve te zajebancije.
Haha. Ne dam te ni za mozdani
Ali sto je najjace uppste ne mislim na tog psa![]()
U vijetnamu je sve ljudski, narodski i iskreno lijepo. Dodji
Neću ođe se najbolje čeliči.![]()
Istina. Mene su ubacili u 30 m dubine mora sa 3 godine iz "pedonline" a nekoga isto tako ubacaju uhladnu Volgu koja nosi, mete![]()
U vijetnam ti nadjem i muza i zenu koji te vole iskreno najiskrwnije![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks