E nisam to znao, nešto je zadnjih par godina u prvom planu bilo Gurman vazda
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Rostiljijadin odgovor na vase komentare
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Mora da su gutali
nothing comes from violence and nothing ever could
Jezivo.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Menza bre, ako moze kako da se ne sijeda no sa noga da se jede![]()
No nije do njih no nas isposnika sto cekaju ispred ka da je dzabe
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Sva sreća zapravo izbor više nego sreća sa takvim profilima ljudi ne bi otišla iđe.A to što su takvi kakvi su, eto postoje ne ometa me njihovo postojanje.
Nego, OT.
Jel ima u PG restoran ovih dana da služi jegulju?I da je dobro sprema ofkors.
Bilo je u Pečenjaru i Zlatibor. Pečenjara/Gurman/Roštiljada ono o čemu smo sinoć pričali. Možda u Stari ribar na sjeveru tribinu stadiona.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo sam jednom bio u Roštiljijadu, i moram reć da su me maksimalno ispoštovali, iako sam bio sam.
Bijaše gužva, čekaju ljudi, i rekoh konobaru slobodno nek ponudi nekom da sjede sa mnom za sto (onaj duži za 4 osobe), a on ni da čuje, no veli uživajte u hrani. Na kraju sam zbrzah, jer nije baš prijatno kad ti gosti mjere svaki zalogaj u nadi da ćeš što prije ustati.
#fakenews
Meni se par puta desio ozbiljno dobar rostilj kod njih u Zetu, par puta meh... Usluga je uvjek dobra
A nije danas tako sigurno.
Ja sam bio u subotu u Gurman Roštiljijadu na čorbu i krapa u zvona. Za subotu nije bila gužva i lako smo našli mjesto oko 14.30h mada je kasnije bilo sve puno. Usluga na nivou, čorba bi odlična, krap standard, dobro upržen i osoljen.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Znači bilo čorbe. Eto
Kako li sam ja u orginalnu Rostiljadu dva puta jeo bez cekanja nije mi jasno, doduse to je bilo oba puta u prvu godinu otvaranja.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ono je stvarno grozno kad broje zalogaje da sto prije odes...taman ko u skadarliju kad krenes da jedes a popere ti muziku vise glave e kako ih pocerah))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jače. Provjereno
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks