Boškovic u centru, Tatar biftek odlican. Usluga odlicna.
Mayka po običaju bez greške, doduše ja sam se do danas držao tradicije (teletina ispod sača, durmitorske kobasice, kačamak,...), no danas uzeh jelo koje se zove ,,bumbar"... preporuka, u tom jelu ima teletine ispod sača, kolašinskog sira,... (ma samo ove dvije stavke su dovoljne)
Durmitorska kobaja je brutalna, sa kozjim sirom, jos skoro pojedoh butkicu, top bas
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Evo gledam što je to zanimljivo baš no kad vidim da pored toliko tijesta još serviraju pomfrit i to onaj iz zamrzivača.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A što je toliki problem sa tim iz zamrzivača? Koliko to kuhinja danas uopšte ima drugi?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo ne umiju da ga spreme
Ne pridajem pomfitu toliki značaj ali sam jeo skroz ok na dosta mjesta. Kao što ti i rekoh, baš je malo mjesta koji imaju pomfrit koji nije zamrznut.
Bogomi jako. Nema slika presjeka i aftermatha tanjira, ostalo je pola salate, nije imalo mjesta.uz ovo jos 4 sosa i lepinja.
BiBiKju Tanjga
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ja probah danas na preporuku.
Nije mi se nešto posebno sviđelo. Lepinja ne nešto ukusna. Vrh previše tvrd, a dolje malo gnjecavo. Teletina solidna. Sir se jeste istopio, ali čim se otvori brzo se ohladi i onda to nije to. Probah i teletinu u kajmaku, to mi je već bilo bolje, mada dosta jak kajmak. Danas im je bila ogromna gužva, vidi se da su zaplivali bili, tako da postoji mogućnost da je redovnim danima bolje.
Danas sam htio svratit da ovjerim novi "Gurman", roštiljijadu ali to bješe kola ispred kao nikad, baš kao nikad čini mi se. Btw, u Roštiljijadu prvu bješe brat bratu oko 20-30 ljudi ispred ulaznih vrata čekaju red da uđu, vire kroz ono staklo kad će ko završit, bljak.
Probasmo i u Ariju, krcato bješe takođe kao i u svih 3-4 restorana u Bar đe volimo svratiti da ručamo, danas bješe naroda zbilja masu.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Juneci kebab sa bulgurom i krtolom u stari bar, Stara Carsija.
Meso preukusno.
Ok cijene, 15e po osobi, obilno.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Zamisli ides nedje da cekas red da bi jeo, i viris kroz prozore. Stvarno trebalo je slikati te likove i izbaciti ih na stranicu degenerici
Ne znam koja je fora sa Gurmanom da je tolika pomama zar to nije fast food?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Bivša Pečenjara-Gurman sad Roštiljada
To je prva Roštiljijada, posle zaobilaznice. Pričamo o "Pečenjari" posle Volija u Zetu, sa desne strane (preko puta Okova) koja se zadnjih par godina preimenovala u "Gurman", restoran koji je prije mjesec dana kupila/preuzela "Roštiljijada", zadržali su ime "Gurman" ali je tehnički sad to Roštiljijada 3 (2 je na putu ka Cetinju, ex "Šume") a biće ih još nekoliko valjda brzo...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Vraćam se danas iz Bara i prolazim pored Roštiljijade u Zetu oko 16h i čeka min 15 ljudi ispred u red, ja ne znam, možda sam u manjini a mene hrana tamo nije nikakav spetakl.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks