Aspinal je bio u pravu kad je rekao da ce da penzionise Jonesa a da se uopste ne bore![]()
Jos je ljepse kako ga je njegov najveci fan Dana ugasio
Evo je isti taj Aspinall stao uz Jonesa.. Rekao je da mu nije jasno zasto ga UFC ne ispostuje finansijski barem jednom, ako ko zasluuje to je on..
Ne zna se ođe ko je upravu.. JJ mnogo sere u zadnjih par godina, sa druge strane nije ni Dejna cvećka, konstantno je priča kako su borci plaćeni ispod onoga sto zasluzuju i donose kompaniji
Jones je zasluzio da bude ispostovan finansijski, ali sjetimo se da mu su ispunili sve uslove prosli put, da bi ih on na kraju ispalio, e sad se Dana poigrao sa njim, tobos tekli pregovori a ovamo ga zapravo nisu ni planirali, to je isto ono sto je on njima uradio. Drzao je diviziju 2 god zarobljenom. Sto je jos gore, i dalje ga imaju pod ugovorom i mogu da ga drze ovako do kraja zivota.
Da, previse je i on zavlacio i proseravao..
Evo i great Francis Ngannou stao na njegovu stranu
Oce Nganu da ga izvuce iz UFC da se pobiju na netflix i uzmu po 30-40mil pjeske
Valjda su dodali Mokaev vs Mighty Mouse
![]()
Pokraden Marfi
Ovaj meč je meni čudan. Viđelo se da je Evloev mnogo superiorniji u rvanju, pritom nije Murphy neki Jiu Jitsu ekspert pa da bi to prestavljalo prijetnju u parteru i da to bude razlog zato ovaj izbjegava parter.
Ali iz nekog razloga je Evloev radio 5 rundi standupa.
Mogao je da radi meč 5 rundi rvanja, da mu ovaj boda ne uzme, totalno nejasan meč.
Moguće da je bio neki deal iza kulisa da ne radi rvanje, ko zna.
Ja sam ocekivao totalnu dominaciju Evloeva na parteru, ali uz sva ona rusenja nikakvu stetu nije napravio, Marfi se lagano dizao svaki put. Mislim da su pokrali Marfija nocas, plus je Evloev bio kaznjen sa poenom.
E pa to mi je čudno bilo, Evloev ga bukvalno pušti da se ustane, a onda se razdvoji od njega i nastavi da radi standup, bukvalno suprotno od onoga što bi inače trebao da radi. To mu je išlo od ruke protiv jednog Sterlinga koji je odličan rvač, a kao protiv Marfija mu ne ide od ruke, niđe veze.
Ne vjerujem da je iko ikad osim Conora uzeo ovoliko za mec![]()
U momentima najvećeg hajpa, i gledanosti nakon njihovog prvog meča, za revan između Konora i Khabiba, Khabibu je navodno nuđeno zagarantovanih 35 miliona, ili tako neka cifra, plus svi ostali bonusi itd. Ali on je strateki odbio.
Nakon onog slucaja za mec sa Aspinalom, ocekivao sam da je 5 mil max koji ce mu ponuditi.
Nešto je Volkanovski izjavio oko Evloeva,ne stigoh da pročitam...
...
Kik bokser Nemanja Čađenović profesionalni prvak Evrope u disciplini lou-kik
U meču za upranjeni pojas u kategoriji do 71,8 kilograma savladao je u hotelu Splendid Francuza Stevena Kitokoa.
Na borac je slavio prekidom u 3. rundi, kada je nizom udaraca bacio rivala na pod. Nakon to mu je sudija brojao, odlučio je da je meč zavren.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dajte da se skupimo jednu organizaciju da otvorimo, nema familije u CG da nema kakvog sampiona evrope u boksu i kik boksu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Boks, kik boks, dodaj i karate, nije Jodzir bezveze osvajao one silne medalje.
Salu na stranu, ipak imamo par dobrih mladih amaterskih boksera. Treneri Ruzic i Draskovic rade dobar posao. Ovi momcici sto su uzeli ove medalje u poslednjih par godina, borili su se na najvecoj sceni.
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
No Rich Parents
Mi imamo boksere dobre, ali ne bih se sloio da smo u kik boksu dobri.
Ovaj Izreal Adesanja u zadnjim borbama je odličan do momenta dokle ga protivnik ne uspava.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks