https://www.cdm.me/ekonomija/turkovi...tnih-derivata/
Kakav naslov. Crna Gora medju zemljama EU. A rezerve formirane za cak mjesec dana. Mjesec dana sporu prodju. E blagos nama sa ovom Autlajnovom drzavom. Osim pominjanog Subare i drzava nam cesto pokaze srednji prst. Dobro je dok ne krenemo da se uporedjujemo sa Kalifornijom. Posto je piletina u Skotskoj? Cigare jeftinije nego u Ontariju.
Vjerujem da ljudi u Finskoj cesto pomisle eh da mi je da zivim u Crnu Goru - Budva, Botun, Berane. Ali ne moze, vucajte se po tom Helsinkiju. Prezite irvase u sanke. Nema vise placeva, Slaven ne da.
Last edited by biljaneta; 07-03-26 at 18:19.
Polinezija gospodo.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Last edited by Gagarin; 07-03-26 at 18:52.
Tko leti, vrijedi...
Stanovnistva. 44% drzave nam govori srpskim, isto toliko ih je glasalo za zajednicku drzavu, sve se poklapa. U nekim sredinama po jeziku znas oce li dobiti procg ili prosprska opcija. Mislim da je bas u nk (ne drzi me za rijec) koalicija es, dcg, zbcg imala onaj procenat srpskog jezika iz nk.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Popis koji je sproveden sa svim polugama vlasti u rukama četnikoida i opet nisu mogli da prebace 44% govornika srpskim jezikom i 34% Srba. Zašto misliš da bi svih tih 44% govornika glasalo za promjenu državnog statusa? Ili da bi svih 34% Srba glasalo za promjenu državnog statusa? A pošto smo već ustanovili praksu da je za promjenu državnog statusa potrebno 55% izašlih na referendum, đe će da nabace taj procenat?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ervin je vec u zagrljaju sa Mandom. Matica ni da ih okrene. Da ih zovnu u sred jela.
Ako priča glasno, onda je glasnogovornik. Gradonačelniče, potvrdi!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A ako prica o sebi onda je crnogorski.
Odavno nije bio neki Mile
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Majda ima moju podrsku na evropskom putu. Ujedinjenje sa Evropskom Unijom i to ne zbog nas no zbog njih. Zadnja je ura da se Krstas barjak zavijori u onaj demonizovani Brisel i medju one polupane drzave.
Nece skodit ni kad Pipun po Evropskom parlamentu bude lomio laptope.
Nismo ćutali, no smo (sam i ja) popili suzavca. Jes da mi je tad sami suzavac bio dovoljna novost u životu, ali sam ga tog dana podijelila sa određenim brojem policajaca, koji su isto fasovali, ko i mi.
Ako si bio đe i ja, imaš obavezu tako da se ponašaš, ali ako ne... Sigurno je jedno, a to je da neće niko Nikšićanima određivati za koga će glasati. Nije ni meni niko, neću ni ja nikome. A vanNKćko tijelo NKćanima pogotovo.
Biće i dalje. Nemaš nikakvog uticaja na to, ni ti![]()
Last edited by Mylene; 07-03-26 at 21:32.
osim andrija mandić, djuka iz epcga & vepar pod čijim šapama je taj grad. godina peta. napredak grada se vidi od kad su vam oni vlast. eo, npr ovakav
ili ovako, kad su izvodili ovakve stvariKako je objavljeno na Fejsbuk stranici Milenijuma, tokom čitavog meča sa tribina su se čula brutalna vrijeđanja, psovke i pljuvanje prema maloljetnim njihovim igračima, uz tri prekida utakmice zbog bacanja petardi. Umjesto sportskog ambijenta, istakli su, stvorena je atmosfera straha i nesigurnosti.
"Najpotresniji dio uslijedio je nakon završetka utakmice. Djeca su Nikšić napustila u strahu, pod velikim stresom, pojedini i u suzama, dok su roditelji bili ozbiljno zabrinuti za njihovu bezbjednost. Situacija je bila takva da je interventna policija morala da isprati maloljetne igrače iz grada, što samo po sebi govori o težini događaja", naveli su iz KK Milenijum.
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...intext_related
velim fino. jasna civilizacijska razlika od kad ste ove doveli da vam vode živote. ali kako bi ono - neka nova Crna Gora na koju ćete se morati navići. ili moraju izdušit malo tries godina im dps nije dao da dišu. ili ada moraju slavit sa četničkim zastavama jer nisu smjeli da ih iznose za vakta dpsa. ili neki od niza razloga koji verglate da biste dokazali kako je sve sjajno i bajno. a ostali neki avetni pa lažu kako nikad veće prosipanje fašizma i mržnje u narod, za šta je direktni krivac partija koja vlada 'evropskom prijestonicom kulture'. na šta je spao ovaj sjajni kontinent. da nazadna bulumenta bude 'prijestonica kulture'
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 07-03-26 at 21:51.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kao što rekoh... Nisi iz NKa. Ne poznaješ ti NK, koliko god skakao ovuda i kuda god![]()
There are currently 13 users browsing this thread. (1 members and 12 guests)
Bookmarks