E, ali ljudima nekim cudom i dalje nije
Da Britancima je to posve poznata materija.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
E, ali ljudima nekim cudom i dalje nije
Višeslojno je to i višedimenzionalno nije Holivud.
Neko je monstrum neko ne zavisi iz koje perspektive.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ljudi koji slikaju pivo/rakiju što im je neko servirao u kafani i predstavljaju to kao nekakav doseg užitka, te pišu koliko su se olešili - smiju se ljudima koji kače fotke hrane iza kojih stoji čitav poces koji zahtijeva vrijeme za izbor i kupovinu, pripremu, serviranje i konačno užitak u finalnom proizvodu.
Dakle, prva grupa traži užitak u porocima, druga u zdravijim stilovima života. Kako to obično bude, na kraju dana samo jedna strana će se smijati.![]()
Last edited by starwalker; 07-03-26 at 13:00.
The more things change, the more they stay the same.
operacija "Nemilosrdna kosačica" u toku. pivo se u medjuvremenu hladi na optimalnih 10 stepeni
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by Caesar; 07-03-26 at 13:31.
γνῶθι σαὐτόν
Ko izmisli staklenu terasu, uff
nothing comes from violence and nothing ever could
Ko mora. Norvezani bice![]()
Potpuno sam zaboravila kako je sjesti sa ženama u kafanu. @zubizaretta pozajmi mi onu katanu da izvršim harakiri.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
@Bluemoon, i tebe je ovđe potkačioLjudi koji slikaju pivo/rakiju što im je neko servirao u kafani i predstavljaju to kao nekakav doseg užitka![]()
There is no such thing as one way love. That shit is unconditional![]()
Ma što veliš.Moj dobar jedan drug je kuvar ne bi ga mjenjala za tebe rakiju znam i sama da napravim.
Pa ljubav je uvijek jednosmjerna jer je bezuslovna u suprotnom nije ljubav.
..da sačekamo zubizarettu ;D Prepuštam to vama dvoma![]()
..ili što bi Blue rekla - viđite vi to sami ;D
Mi igramo igre iz zajebancije.
A i dobro mi dođe da vidim dokle neki su spremni da idu u nečem drugome da završim s njima na vrijeme.
Mogu reći da sam prilično zadovoljna.
Ima li neka da bi pristala samo da održava higijenu u čitavoj kući a ostalo vrijeme neka ide dje god hoce...?I da ponovim,uslov je da ne priča ako je moguće nimalo.
Ostavljam joj kuću,mislim da poštenije ne može,da,dopizdjelo mi je sve od ovih tzv. ženskih poslova.
P.S.Probni rad bi trajao nekih pola sata,dok procijenim zadovoljava li moje higijenske kriterijume,koji su takvi kakvi su,visoki.
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks