vidio sam ga na oglase, dao si ga ispod svake cijene
(mislim kad se pogleda nase trziste)
Pare prosute u auto ostaju u auto, nikad ih izvući ne možeš.
Ovo mi je bilo najgore iskustvo prodaje ikad do sad, ne znam ni sam koliko ponuda za kompenzacije je bilo: 7-8 A6 karavana, E91, Cayenne, Iveco šlepa, brod za 10 ljudi, auto i motor, dva auta...
Pa onda dokonog naroda što zove poslije ručka, pa ispituje i priča neke lovačke priče, teško diše i zijeva, ili oni što zovu i odmah "je li prodat i koja je zadnja", te se uvrijede kad neću da spuštam cijenu bez gledanja auta.
Pa dvoje "kupaca" koji dogovore da dođu da vide auto dan-dva unaprijed u dogovoreno vrijeme, pa pošalju poruku pola sata prije da neće doći, a ja ovamo pomejri obaveze, izbaci stvari iz auta, opet, usisaj...
Na kraju ga je poveo prvi što ga je došao viđet, momak desetak godina mlađi od mene, nekako potpuno nezainteresovan. Postavi pitanje, ja odgovaram, on ne sluša, nego nešto da kumom priča. Dva sata su ga gledali i probavali, ga, gas i samo gas. Potapanje konstantno i veli "dobro ide kume", "ide, ali bi' ga ja čipov'o odma' kume".
Pošli kupoprodajni da napravimo, žena iz agencije ga priprema na kompjuteru, on sjednu, upali TikTok na telefon i skrola brat naglas ladno.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Koji si ti srecnik. Ajde sad i onu drugu gubu da maknes i dobar si.
Prema tome, šta da ti kažem?
Neka ga koju godinu
Stay salty.
Ako ima neko da me pripremi sta da ocekujem i cemu da se nadam, znacilo bi. Mozda i nije prava tema za ovo pitanje.
Uska ulica, realno jedna traka ali je u funkciji dvosmjerne.
Kad god je mimoilazenje dva auta frka je.
Nailazi mi u susret djevojka neka, ja joj se sklonim skroz desno, sa desnim tockovima sidjem sa puta i stanem.
Cekam da se ona skloni na svoju stranu da mozemo da prodjemo.
Ona nastavlja da ide bez da se sklonila, udara retrovizor o retrovizor, a kako vidim da ce da me zakaci jos gore sviram joj i bjezim jos u kanal.
Ona u panici (kako kaze) daje gas i retrovizorom mi izvuce liniju citavom duzinom lijeve strane auta. (Zaustavila se 10 metara kasnije)
Mozda nekih 2cm debljina linije. Ne bih rekao da je previse duboko, vise je povrsinski ali je bijeli trag preko crne boje i ne skida se. Na stop zadnji, bocno je zarezala plastiku dobro ali nije pukao.
Napravili smo zapisnik. Potpisala je sve. Njoj nema ostecenja tj toliko je nagrdjeno auto da ne zna je li joj sta novo.
Mozda mogu da sredim ovo poliranjem sve, ne znam dok ne odem da vidi majstor, ali ima li nade da osiguranje pokrije nesto?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ako je potpisalaq zapisnik da je ona kriva, onda moras sa njom poc u njeno osiguranje , da slikaju auta i da naprave procjenu, uplatice ti odredjenu sumu novca po njihovoj procjeni, a ako ne budes zadovoljan onda im doneses racun nakon popravke, a ako i posle budu zatezali sa placanjem onda angazujes advokata
Imate li mi koga preporučiti u PG da mi "ofarba" 2cm dugu ogrebotinu, do osnovnog premaza se skinulo? Jedina ogrebotina na kolima pa mi bode oči.
Alah, buda i Mojsije koji se nikad nije libio da popije![]()
Izvinjavam se na sali. Logicki vjerovatno taj sto je udario, osim ako nije udario u besprizorno nepropisno parkiran automobil. Ali besprizorno...
Moj prijedlog je neka ukaze na "sizofrenije"... Ako se neko vodi pristojnom psihologijom implementiranom kroz zakone i common sense pricu, zlatna vrata otvara. Sve najbolje!
Kriv ovaj sto je udario.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kriv je onaj što je uradio, a ovaj drugi dobija lažnu za nepropisno parkiranje.
Stay salty.
Palo mi na pamet da se sa pajerom zakucam u nekoga i uzmem pare za novi branik, farove i sl...ali naravno samo u nekoga od ovih bukadzija sa autima 50000€ i vise
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks