@Bluemoon baš insistira na "davljenju pevca"![]()
Pivo je za pichke
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Svako vidi satisfakciju u čemu vidi satisfakciju.Svako ponaosob uživa u nečemu u čemu ponaosob uživa.Svako ponaosob u nekim čak numerama posvećenim nečem drugom u objekat ili subjekat vidi svoj objekat ili subjekat.
Za mene je to ladno pivo naročito na Podgorički žaropek, ili dok gledam u more.I može biti..može biti i da bi ovu numeru njemu posvetila a ovo puš mi izgovara ugljen-dioksid iz njega samo da nije vještački ubrizgan zazo i volim kraft.A to se po pjeni vidi.Pjena je najveći odraz Piva.Zato me Ginis fascinira iako kao pivo mi ne odgovara ali njegova pjena je bruka to se mora priznati.
Last edited by Bluemoon; 05-03-26 at 20:12.
Daleko je veći problek kad muškarcu ode veliš da mu rakija Q ne valja.Tu je sva muškost sva.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Tu ti je srdja, naocare na pola nosa
Ahahahaha umalo da uzmem štene onog njegovog šnaucera ono je bombonica jedna.
A dobro je takav je kakav je.. vele da mu je brat koji je odma kafana do strašan lik.No slabo mu kafana radi.Ja nisam ni znala da mu je brat jednom reko mogu ođe dok se ne oslobodi mjesto sa Podgoričkim čoek me pogleda ka da sam mu pušku uperila.Reko, dobro dobro.
@KaemSe
A zamisli situaciju đe on ima savršenu pivaru iza lokala ali savršenu a prodaje istu i prodaje Sašino Pivo.
Last edited by Bluemoon; 05-03-26 at 20:38.
Jes brat mu je dobar lik
Ne smije čovjek bit ni ljubavan pa ženu poljubiti u javnosti i gledati je u drustvu zaljubljeno. Razumjeti je, pokazati emocije, da si ranjiv da možeš zaplakat kad treba, da te nije sramota suzu pustit.
Ovako svaki vikend motori, gliseri, jezero, kvadovi, pivo… i sve to da bi održao sliku muškarca. Nije lako al živimo ti gdje živimo. Patnja.
Γνῶθι σεαυτόν
γνῶθι σαὐτόν
Jes evo se ti napati ka Srđa iz moje i priče @kaemSe a zna on o čemu pričam.
Bitrate i extra
Šta ako je onaj starwalker u pravu za pivo i testosteron? Jes da nisam vake sise ima prošle godine..a brte stvarno me nerviraju sad.
Ma sere, pametnjaković, but still.. bio je u pravu za većinu stvari šta je reka za ukrajinu, kovid ludilo, politiku..
E jebiga
The more things change, the more they stay the same.
A da ja probam.Za njih dvojicu.
Bit bi bio ovakav pod tuš da su mu servirali toplo zaječarsko a niđe drugo na vidiku, a extra da mu ipak konobarica ne namigne ili sto već čini sa konobaricama dok se nazdravlja sa drugovima u poglede.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks