Neko mijenja i ulje na svakih 20-30K, pa to ne znaci da dugoročno neće ostaviti posljedice.
Nastavi kao i do sada i ne brini.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Dobro je ovo procitat, ako se kad zaletim da kupim automatik
Inace "gospodin" nema obicni telefon na koji bi ga co'ek mogao dobit'.
Za musterije (ovce) iskljucivo koristi Viber i to kad mu se digne da ga pogleda.
Ebo me pas i svakog ko mi ga je preporucio kao najboljeg jer ovakav odnos je meni neprihvatljiv pa da ce mi dzabe napravit' auto.
Da sam znao NIKAD mu ga doveo ne bi.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
E bogami nije jedini. Ovakvih je koliko hoćeš.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Iz mog iskustva, prije 10 godina, Savo je top! Sve sredio za 2 dana od kad sam ga nazvo.
Onda prije nekih 5-6 godina zovem Sava i nema šanse da oće da me primi, kaže da moram čekat bar 2 mjeseca.
Skinuh mjenjač i ponesem ga u Ilijaš kod nekog lika kojeg sam isto jedva namolio i čovjek završi za 1 dan, plus cijena smiješna u odnosu na nas...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
SavooooOoooOooo![]()
Meni rekose samo mi taj Savo moze pomoc za Opel automatika, taj neki elektricni (polu) automatik.
Zao mi je sto to prolazis, ne zelim ni krvniku. Sjutra cu kod Osmanagica.
Vili da mi ti ne bi pogledao <3 <3 <3
067-123456
Fidel jesi zvao ovog u herceg novi
https://www.instagram.com/carmaster_...55OWd1ZXp0ag==
Koliko vidim jedini se bakce s opravkom nije klasicni ugradjivac djelova
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Treba svi BMW da kupite da se celicite malo.
Gledam kako su ljudi postali mekani, kako se lako odustaje od auta..
Strefila covjeka 3 kvara u mjesec dana na jedno auto, a u pitanju djecije bolesti.Otkacila mu se salterica, otisala ona zabica na sajlu menjaca, rijesili to ispred kuce za pola sata.(osigurac se ofucao)
Preko lezeceg pocelo rame da mu se cuje ( mozda 60e, mislim da je cak i jeftinije).
Vuce neki check engine jer treba da se promijeni neki neutral switch za start-stop sistem, nema ga niko kod nas u blizini nego mora na aliexpres (20eura).
To je nervoza, ovo je najgore auto ikad sto sam imao, cim ga sastavim ide na oglase...Auto je proklet, njemu preprodavci uvalili kramu, oce da ga zapali s 5 litara benzina ispred kuce itd
PresmijesnoBeginner level, nekako nemaju ljudi tu emocionalnu stabilnost.
Kad vozis BMW kulturno propadas.I pomoris se sa tim.Ako sve radi, znas da je auto zapravo neispravan (ne smije sve da radi)
Ako danas ne cujes neki cudni zvuk, sjutra ce motor da se razleti.
Ali kad se pokvari, nekako nemas taj izlet bijesa i taj nagon za prodaju i to.Nego izvadis telefon i vidis da je utorak.
U srijedu si duzan 2000 eura na kamatu po cetvrti put i to je to.
Nekako nemas te uspone i padove, zivot ti je samo ravna linija.
Ne mogu onda da te iznerviraju sitnice u zivotu, postanes moralna gromada![]()
Last edited by Laz; 06-03-26 at 19:50.
Isto tako kao sto tebi automobile nije problem da tweakujes i budzis meni nije problem neke druge stvari... Na autu najradije ne bih nista radio bez sipao gorivo, mali/veliki servis, gume i brisace![]()
Last edited by zubizaretta; 06-03-26 at 20:19.
Prvi problem je sto je BMW los, a drugi problem je sto se odrzavaju na kapaljku.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.instagram.com/reel/DVB0R...JzbG5pZDE3cmhp
Послато са 21051182G помоћу Тапатока
samo sam 400e dao ove nedelje (tek je petak)
![]()
A na koks nula. E pa…
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks