Bome i za nekoga poput mene koja je žensko pa sam ovo otvorila sve što si napisao na temu muškarac koju je Mylene otvorila.No ne mari ali da, da potpuno si u pravu.
Mislim gledam ja to kroz drugove kad se ono ipak "otvore".Jezivo je to sve zapravo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 05-03-26 at 12:11.
Hvalio sam se ja još sa nečim
Tu studije nisu u pravu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jesi bio pijan kad si se tim drugim hvalio?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Tu neđe izmedju na ljestvici od 1 do 10? Ahahahaha a "moji" su ti takvi kad dođe neko ko ne zna krene u priču razne vrste i veli izvinjavam se pred damom a oni kažu a slobodno ona je drug.I onda ne znam jel dobro ili loše čega od priče sve poštede u slučaju druge ženske osobe.No u svaki slučaj bolje no foliranje.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A jada od policije ako ko rece da je zbog saobracaja ovoliko ih da mu oca...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa vele ujutru za trijeznjenje se pije ono sto si pio prethodne noci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pricajte vi sto ocete ali ja sam brus smanjio sa petice na trojku od kad sam zabatalio pivo!
Zar ti nisi čovjek od nudizma?![]()
Samo dobar trening i piva moze da ide
Nemojte svi da imamo trbusne i budemo gejevi
Jes moderno ali ako bas ne mora ja ne bih
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
@kaemSe
E sve si ti kriv zbog one priče o tuševima u teretane.Nego znaš bijah u mexički kad je bila utakmica Budućnost Sutjeska nisam ni znala da je utakmica a oni navijači se poređali kod muzičke.Kakvi ludaci.Samo iznose pivo što rakiju reko bolje da odem jer jednom se zajebah i ostah pa vrte ture po stolova i vrte.
Hajde ne stidi se pred drugim dječacima kad već rekao svoj fetiš.Vidi se da ti ne piješ Pivo.
![]()
Mislis na udomljavanje?
U svakom slucaju nema veze sa grudima, za***avam se ali od kad sam zabatalio pivo tijelo mi je zahvalno jer mu te zitarice ne prijaju...
Jedino na što cio dan mislim da ću konačno do Srbije otići a taman njeno ministarstvo ih tamo upozorilo da ne idu do Crne Gore izmedju ostalog.
Još ako vide onaj post za Srbiju koju si joj dao dijagnozu a ja kumovala neć bit dobro.
Ja bio prije neki dan do Tirane i niko me nije pitao nista. Lajkuj i ovo ako smijes![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks