Ja zenu nacerah da krene u teretanu evo 2 mjeseca, to mi je jedna od vecih zivotnih pobjeda
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Last edited by AL no1; 04-03-26 at 11:58.
...
Na zlo si je naučio ahahahahah trenirate li zajedno![]()
Što ja išta pominjah ebo mi pas
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja sam mislila da sam te "ranila" ono prije 2mjeseca, ali si ti izgleda neki čudan tip mazohista
https://youtube.com/shorts/9ZAFSZP2S...cctXPkHE88Efln
Hahaha, e ovako je i kod mene, 10 dolje 15 gore
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A niko ne voli ili nema motivaciju da ide na trening, bilo teretana, trcanje, ili nesto trece. Ali onda kad krene, pa prvih 10-15 minuta prodje, ili prva 2-3km trcanja, pa ono kao ipak je ovo dobra stvar, sto sam jakkk, sto me radiiiii i onda kad zavrsi, puca od energije, barem je takav osjecaj kod mene.Sad polako postaje i vruce za trcanje uvece, to vidim jer NOSIM AKTIVNI VES
Prosle nedelje 10km iz cuga i mogao sam jos, juce 5km na neke jade.
Sto se plana treninga tice, ima toliko treninga po internetu da glava vise zaboli, najvaznije je da covjek vidi sta oce da postigne sa tim - da smrsa? da se udeblja? dirty bulk? lean bulk? trenira li se za snagu ili samo za hipertrofiju, da li je u planu kardio ili je kardio glavni. Uglavno, ima dosta tu materije opet da glava zaboli, al ajde recimo covjek nema pojma sto oce od sebe, oce malo da smrsa ili da se udeblja, oce malo bolje da se osjeca i izgleda, nema neki jasno izracunati cilj, e pa onda - izbaci slatko i jedi voce, izbaci alkohola i pij vise vode, treniraj 3-4 puta nedeljno (da li je to PushPullLeg, Upper/Lower body ili Full body, nije bitno toliko dok god odradis te neke glavne vjezbe tipa bench press, deadlift, cucanj i vratilo) i ubaci 1-2 nedeljno kardio (trcanje na primjer - jednom intervali, jednom long run). Realno, posle MJESEC dana (evo ga clickbait naslov) osjecaces se bolje (zagarantovano) i vidjeces neke sitne promjene. Ajdeeeeeeee ekipo.
Meni je u jednom periodu bio cilj da uradim svoj prvi zgib. Jer zgib je zajeban, tačno ti pokaže kolika si vreća g**ana
Naravno da ima svega po netu, možda bi prvo i osnovno trebalo biti poznavati anatomiju tijela, pa onda zašto nešto činiš, pa kako ga činiš i neki kontinuitet u svemu tome. Izgled bude samo posljedica tih nekih preduzetih koraka na putu skidanja oklopa u vidu masnih naslaga koji ti više ne treba.
Što bi rekli stari Feničani na pitanje koji je trening najbolji - onaj koji je redovan. A i disciplina je mnogo bitnija od motivacije. Za bilo šta, ne samo za trening. Mada, ako se ishrana ne reguliše, svaki trening ima ograničene domete. Ipak, bolje trenirati nego ne trenirati, kakva god da je ishrana.
Odavno sam sebe sveo samo na neke vježbe sa svojom težinom. Vratilo, razboj, sklekovi, ponekad čučnjevi i ponekad trbušni. Mada sam vratilo batalio jer mi baš ne prija. A ishranu malo regulišem pa malo deregulišem. Kad sam deregulisan, saldo je 6-7 kila više nego što mi treba.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pametno. Mislim da je do sad shvatila da ima i pozitivnih strana treniranja, a ne samo strah od propadanja zdravstvenog, pa bolje da gleda dok niste u istu smjenu![]()
Sa treninga u trenerku direkt pivnica
Zasluzio sam
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
A ne, tusiram se odmah u teretanu
Mrzim kad ape ljudi
Vidis nije, nismo toliko sigurni u sebe izgleda
U holandiju kad sam bio, svi na gomilu
Bjezis uza zid od sumnjivih
Kao dan stvoren za pedalanje
![]()
Ja sam danas nedje oko podna s merakom odradio leg day, nakon 4 dana puta.
Prejak napor tokom vjezbi, ali onda onaj osjecaj opustanja i zadovoljstva kad se srce makijato na sunce poslije velikog napora
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja sam ga sad upro dobro
Ove nedelje 7 dana 6 treninga plus dosta setnje
Edit: narucio sam 50 komada dodoni
I ti raketa do ljeta 😆
nothing comes from violence and nothing ever could
Ce bude
Ce vidimo 😂
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks