Samo da mu traze sifru da vide sto Fićto pisao
sad ce oni registrovat [email protected]![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dostupan
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Prosto ne mogu da vjerujem da poslije 25+ godina moram da mijenjam adresu. I to ko zna dje sam se sve registrovao sa tom adresom. Ajde da se naplacuje 10 eura godisnje, nego moram da placam 60. Stvarno sramotno. Promijenio sam na gmail dje sam se sjetio ali sigurno ima jos dodje dje nijesam. Sram ih bilo!!!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
nd ostaje @t-com domen je li? Kad se ukida zna li se, je li danas?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Jes danas kraj, prebacih linkedin, moram do hipotekarne poc, racune neke sam isto. Nek ga gase ko im oni
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ali za firme valjda se ne gasi još, bar tako nam rekoše stručnjaci ovi??
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Daju im vremena da se predomisle![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Moras na komp zamisli nece preko tela
Ali mozes da dodas drugi mail samo verifikacija mora preko kompa
Ides na svoju sliku (ljubis, ljubis svakog dana)
Pa donji lijevi settings
Sign in and security
Email address i tu dodas drugu
A onda ka ddodjes doma potvrdi na komp taj link (mada probaj ako si ios mozda i radi na tel)
I samo nakon sto to odradis setujes ga u ovaj isti prozor na primary mail i izbrises stari
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Evo su produzili jos 7 dana registraciju.
Inace za email adresu [email protected] koliko cujem malo se i tuzilastvo i policija ukljucila. Pominju se i neke tuzbe itd itd.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Svake dva dana mi salju mail da se registrujem...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja danas bio da raskinem ugovor za kućni internet kod njih, kaže žena za pult da je i dalje taj "predsjednik" u sistem vezan za moj račun (i ako je kako sam saznao deaktiviran), a tehnićki sam imao pristup toj kupljenoj email adresi samo jedan dan?Originally Posted by hercules;6268701Inace za email adresu [EMAIL="[email protected]"
Realno boli me uvo za tih par eura, jer samo pokazuje koliko ih briga za sve.
Samo pare pare pare.
Malo kasnim sa odgovorom, ali jbg nisam stigao ranije da se posvetim. Tek veceras sam rijesio. E nekoliko puta sam morao da kontaktiram korisnicki servis. Od skoro (ili dosta prije) mora da svaka nova lozinka sadrzi osim jednog velikog slova i broja barem 8-10 istih i vrlo bitno: mora da sadrzi minimum jedan specijalan znak tipa znak uzvika &@/ itd. Inace nece sistem da prihvata promjenu
Svaki dan salju za registraciju...i vidim produzavaju....izgleda da su ga malo...onaj.....nikome nije do placanja.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Gomili ljudi je lakse (ima i onih kojima se nisam nadao da će to uraditi) da plate za mail.
Telekom je lukavo stavio cijenu email adrese 5.99e ali je dodao da ako imaš neki račun od fiksnog ili mobilnog ili interneta ili televizije onda to može da bude 1.99. Nije čak bitno da uneseš tvoj broj računa već bilo čiji.
Tako su napravili mišljenje da je to strava i džabe i šta je to 1e (a u stvari je 2e). Dobili su dosta korisnika, a ti korisnici ne skapiraju da će im otkazivanjem servisa za koji su vezani (migracija mobilnog broja u drugu mrežu, promjena internet provajdera...) podići cijenu email a na 5e...
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
bezveze provjerih svoj t-com mail i vidim da i dalje stizu mailovi razni, zar nije trebao biti ugasen do sad?
Meni su tri ugašena a jedan nije...
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks