ISTOK Njutn
Jel ti znaš kad sam ja postavila pitanje da ste u vagonu sa ljudima na forum s kim bi bilo o čemu bi pričali jedino je star dao ispravno nešto u stilu folirali bi se.
A ja u to ne sumnjam da bi se folirali.
Nažalost je tako.
E da za onu temu bila je neka noćne ptice, što li jer ono veče reče većeg spamovanja nije bilo @no-mercy ka u tu temu.A ja sam baš nešto žešće ispamovala na temu razlika u godinama između muškarca i žene.Može bit da je do mene .
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Lakse je drzat slovo nego ljubazno cutati u tom slucaju. Mada ako bi izvadili cevape i rakiju prag foliranja gubi gravitaciju. Zato... Stari Balkanski lijek za sve. Ćevap i Rakija
A što meni se čini da je ovo jedna prilično licemjerna zajednica a zar nije takav i RL?Đe izazov
Vidiš recimo, @kaemSe je moj komšija i to igrom. slučaja znam.Masu puta je bio u mexički đe sam ja bila.Ali ja ne želim sa znam ko je on u RLMožda sam ja najveći licemjer u stvari.Nije možda no jesam.A što se bana tiče nek mene banuju i sto puta zabolje me.
Laku noć, Drug.
Last edited by Bluemoon; 03-03-26 at 23:45.
Sve ti je to groundhog day. Cetkica, kolgejt, umivanje, spavanje![]()
Za nas sa jeftinijim ulaznicama obican najobicniji cak i omanji zut mjesec
Iha nije se spavalo nocas
Kako me isprozivaste, zvoni mail
Dobrodosla blue, traffic je skocio cdmu na zeljeni nivo
Drago mi je da si opet tu
Slabo se pisalo u poslednje vrijeme
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
@Mylena, da ne valja kafa i čokolada, ne bi ih zajedno spajali ni ovi te ih proizvode, dokaz fotka u prilogu
https://chocolatestorras.com/en/dark-with-coffee/
Ovo je jedna od, sa solju od Lindt mi je u top 3 ali je nema više kod nas, kojih ne mogu da se suzdržim na 1,2 kockice povremeno, nego je opuvam kao da sjutra ne postoji - rastegnem je kroz 15minuta sa takvim stresom, drhtavicom, srećom, zadovoljstvom, kao istinski džanki od kakaa i kofeina. Pa ako, od nečega treba da se 'mre, to bi bilo to.
A ovo otkrih neki dan, pa to je rapsodija, igram iks oks s njom, imam još dva polja i game over
![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks