Page 6 of 9 FirstFirst ... 23456789 LastLast
Results 126 to 150 of 201

Thread: La Liga 2025/2026

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

Ne gledah početak jer sam gledao finale hokeja (spektakl inače) i onda ne viđeh ništa od bitnijih momenata juče, osim golove što sam vratio. Na 2-0 bješe otaljavanje i ja se prebačih na Engleze.
    Nisam se nadao ekspresnom povratku na vrh, mada teško je gostovanje u Pamploni koje je još u sendviču dvije dodatne utakmice u Evropi. Koliko je Barca imala sreće, a eto Madrid ne (pogotovo i način na koji su završili van Top 8), pa da izbjegne taj dodatak već natrpanom rasporedu.

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Nisam ni ja gledao cijeli mec,tj do 2:0 sam gledao posle imao porodicnih obaveza i uhvatio na kraju 15min i gol Fermina.
    Canselo je igrač utakmice,zaista se trudio tih pola sata sto sam gledao,dal zbog Losih bekova Levantea ili podize formu vodjecemo vec u narednom kolu protiv Viljearala.
    Balde je formi,i vec bio na klupi ovaj mec i ako se mislilo u prvih mah da ce biti konkuret Koundeu,ipak Balde ce morati da pokaze svoje prave dane od prosle godine. A srecom moze da igra oba strane terena,zbog toga su doveli.
    Yamal je ljutito izašao sa terena 88min,nije ocekivao da ce biti zamijenjen.
    Zadnje vrijeme previse fosrsira sa vise driblinga da ima,hoce da predje 2-3 igraca,tako moze se reci i za njega da je blagom padu forme. Roney ima odlican pas za Lewa,sutirao glavom golman brani ,onda golman Ferminu odbranio nemoguce za 2m,strasna intervencije Golmana Levantea .

Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk

3. The Following User Says Thank You to miovrag For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Vazda je gostovanje Osasuni nezgodno i ocekivao sam kiks Reala, neki remi, a oni izgubise.

Barsa je igrala proriv Levantea, polakote. Kanselo je kesa i sto prije se skartira to bolje, tupson obicni. Kao sto i prije rekoh - Kounde, Kubarsi, Erik, Martin i Balde su pet igraca na 4 pozicije i igraju citavu sezonu tako, istroseni su, normalno.

Balde ima specificnu poziciju u timu jer Rafinja nije lijevo krilo, te ulazi u sredinu, ubaca se iza spica i tako, te Balde ne moze da overlapuje kao Kunde na drugu stranu nego fakticki je uvijek sam tamo i daje sirinu, vise je tesko ocekivati od toga.

Barsa 4 utakmice zaredom u 16:15, cudno. Kuci sa Viljarealom i Seviljom, a u goste protiv Bilbaa. Kako znaju i umiju moraju tu 3/3 pobjede svezat.

Bice dosta neizvjesno i moguce da ce El Klasiko bit presudan za titulu.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

5. The Following User Says Thank You to efamouspg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Prvi x3 Yamala sa 19 godina. Sva 3 odlicna gola, pogotovo 2.
    Dobro su igrali u prvo poluvremenu,nalete Viljereala su odbijali do primljenog gola . Onda su imali sansu da poravnaju rezultat,promasili prazan gol za 2:2,posle je usao Pedri i je prisutan .
    Mislio da ce biti teze,4 : 1 na kraju sasvim zasluzeno.
    Vec za 2 dana ceka AM revansu kupa,Canselo nije ulazio,odmarao ga,cijeli napad je promjenio da ih odmori. FDJ ce biti skoro 2 mjeseca OUT,al eto mozda se Gavi uskori vrati,makar zbog rotacije.

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Odličan derbi Andaluzije....

8. The Following User Says Thank You to miovrag For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

Betis u Pellegrinijevom mandatu igra uglavnom dobre i zabavne utakmice. Da prokockaju 2-0 je jedna stvar, ali da dozvole da im gol da pokojni Alexis Sanchez...

Thanks Thanks Given 
    2,872
    Thanks Thanks Received 
    3,473
    Thanked in
    1,556 Posts

Ali strasan go

Tu es mon hero.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Od makazica Antonia,do doktorskog pasa Abde iz Barsine skole na jednoj strani,dok na drugoj strani gola penzionera Sanceza i slag na torti odličan šut Romera krunisali mec za svacije oci. Bas dobar dobar mec....

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Hatewatch completed. Mislim ljubitelj sam svakog Realovog poraza, al Getafe...uh... kakvi su to teroristi bubamare, sta je to. Gledao sam prvih 25min i reko nema sto odje, na poluvrijeme vidim vode. Neka karma za crveni nasilnika Rudigera, kakva pomracenja taj covjek ima.

Soria kakvih par maestealnih odbrana, sta reci.

A sta reci vise za sudije, fudbal mi je postao negledljiv sa jedne strane od njih, a jos veci od danasnjih FUDBALERA. Mozda sam postao osjetljiv, al kad pocnu da mi traze penale za neke ruke, pa pometu protivnika sa dvije noge i veli nisam ga takao, pa neka kurcenja, aoooh. Sta reci za ove dvije gluperde na kraju meca sto dobise crveni, ne bi mi plate gledali ovaj mjesec. Mislim da sam sudija redovno bi se mecevi igrali 7v7 i bilo bi jedno 10 indirekata po mecu zbog zadrzavanja vremena.

Vidim da idu neka dodatna pravila za SP, a ja se nadam da ce nekad ubacit da u zadnjih 10 minuta sat bude na stop. Lopta van terena, stop. Faul, a ti se izlezavas, lezi mili, al vrijeme staje. Potpuno podrzavam po onih 10 minuta nadoknade sa SP 2022. Onda dalje, faul za jednu ekipu, a ovaj drugi uzima loptu u ruke i nosi je ili sutira, automatski zuti pa dva zuta posle lagano. Ovo dizanje protivnika sa terena kad je faul, zuti. Svaka simulacija za penal, zuti automatski.

13. The Following 3 Users Say Thank You to efamouspg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

Jednom stavim solidnu količinu para na Madrid, samo jer ne mogu ove smećare iz Getafea da gledam u ligi više i radujem se kad god ih neko odvali, i Madrid me naravno proda. Nisam gledao jer uglavnom ne gledam Madrid liše velikih derbija, mogu misliti što je radio Getafe i koliko su se ovi mučili bez Mbappea.

Barci treba svaki poklon jer je težak raspored do kraja sa nekoliko zajebanih gostovanja, ali opet je 4 razlike poslije svega. Da vidimo sjutra đe se upravo juri drugih 4 razlike.

15. The Following User Says Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Samo da kazem da Getafe postigao evrgol,da nije neka krtola. Real se raspada,ne zna se ko je gori od igraca ...Dal ih je vukao Mbape ili Belinghem,neko jes ko ne igra.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    20 Posts

Vala si u pravu, jes da navijam za Real al ovog bezobraznog Vinicijusa,mentalno bolesnog Ridigera je bas tesko gledat.Ovaj prvi toliko glumi, prica tj laje citav mec, sve mu smeta, a drugi otkad se presaltao u drugu vjeru toliko je agresivan, bije, kao da se ne pita s mozgom, isto vazi i za Asensija, takodje mentalno obolio covek. A igra, pa toliko je fudbal pao da je to nevjerovatno,prebacuj loptu sa strane na stranu konstantno, nikad ne pokusaj kroz sredinu, neki dupli pas, da prebacis odbranu, ne, ne, daj je vinicijusu pa ako uspije da udje u sredinu i da gol- super, ako ne onda pokusavaj to isto cijeli mec.Ova dva, Cuameni i Kamavinga su tako ofanzivno ograniceni, prvom do sebe daj pas, i to je to, kad se sjetim Makelelea pa i Flavija Konseisaa, pa to su vezni igraci bili.Kareras nije los al on desnu nogu kao da nema,Gulera ne bih ni komentarisao,odmah prodati na ljeto.nikad vise nisu zaradjivali igraci a tacno vidis da ih zabolje ona stvar da li ce dobiti ili izgubiti..
    Arbeloa kao igrac je bio katastrofa a i sad kao trener, gubis kuci a Dijaza,jednog od rijetkih koji zna s loptom ubacujes u 81min.Nadam se u Boga da ce dovesti Klopa za trenera jer ne postoji bolji trener za Real od njega.

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    672
    Thanked in
    445 Posts

Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Samo da kazem da Getafe postigao evrgol,da nije neka krtola. Real se raspada,ne zna se ko je gori od igraca ...Dal ih je vukao Mbape ili Belinghem,neko jes ko ne igra.

Belingem veze nema, promaja jedna.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Belingem veze nema, promaja jedna.
    Bas da veze nema,ne bih rekao. Ko vam je bio najbolji igrac prije dolaska Mbapea?19 golova je postigao

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    672
    Thanked in
    445 Posts

Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Bas da veze nema,ne bih rekao. Ko vam je bio najbolji igrac prije dolaska Mbapea?19 golova je postigao
    P.N.E.
    Pratim Real doduše manje nego ranije ali dovoljno da vidim da momak više priča nego što radi
    Čuveno rame, biće bolje nakon operacije, on još gori.
    Odbrana za totalni remont, sredina isto, Vinicijusu da se zahvale na usluge i to bi bilo to za početak
    Last edited by Markys; 03-03-26 at 20:07.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

Strašno poluvrijeme, intenzitet ni da je ne znam kakav ulog, a ne polufinale prslog Kupa. Morao je penal, drugačije ga i nikad ne bi dali, a moralo je i 2-0 poluvrijeme jer drugačije i ne može da se desi, ako misli da se desi.

22. The Following 2 Users Say Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Napaljeni su kao mačori u Februaru

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

Šteta, odlično je bilo. Posljednjih 15 minuta baš bez snage i gasa, očekivano, i nema se što zamjeriti.

25. The Following User Says Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Svaka cast svima, nadam se da ce Cholo uzeti taj pehar, zasluzio je.

Bilans: Balde i Kounde povrijedjen, Pedri bukvalno ugazen danas, idemo dalje. Yamal i Rafinja da malo manje placu. Cudi me da nije probao Rasforda kao spica, ne bi mu strano bilo, a mozda bi se nasao na pravom mjestu.

27. The Following User Says Thank You to efamouspg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,144
    Thanked in
    829 Posts

jeste li im makar koga skrsili?
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

Simeone sin je jedini izašao zbog povrede, ali izgledalo je kao da je dobio jak udarac u butinu/kuk, ništa ozbiljnije. Niko drugi im ni nije povrijeđen. Inače mi se čini da je opet promašio izmjene, svi koji su ušli su odigrali lošije, još je makao i Alvareza i Lookmana, a oni najopasniji u kontrama. Griezmann odličan i igrao svih 90, ne može više da trči, ali sve što je valjalo je on napravio ili počeo. Đe je to bilo kad je igrao na ovoj strani...

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Quote Originally Posted by To Madeira View Post
    Simeone sin je jedini izašao zbog povrede, ali izgledalo je kao da je dobio jak udarac u butinu/kuk, ništa ozbiljnije. Niko drugi im ni nije povrijeđen. Inače mi se čini da je opet promašio izmjene, svi koji su ušli su odigrali lošije, još je makao i Alvareza i Lookmana, a oni najopasniji u kontrama. Griezmann odličan i igrao svih 90, ne može više da trči, ali sve što je valjalo je on napravio ili počeo. Đe je to bilo kad je igrao na ovoj strani...
    Dovest omalenog ljevaka kojem najbolje lezi centralnija pozicija i odlican je u pronalazenju tog medjuprostora kao i u bliskoj igri sa saigracima i ima dobar osjecaj za prostor pored... vec jednog takvog igraca koji to vec najbolje radi u istoriji igre nije bio najpametniji potez u moru ne bas pametnih poteza Bartomeua i druzine, no aj sad.

Grizman je doktorica i nadam se da ce Urugvajski sin konacno da podje u MLS i ispuni svoj Americki san, al ne prije kraja sezone, zasluzio je da bude tu za finale kupa i da podigne pehar, nadam se.

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Mislim da su navijaci srecniji na drugu stranu Madrida nego čolove pristalice. Show
    Odigrali su muski,izginuli su na terenu nema im sto za zamjeriti.
    Mislim, kada vidio Pedri da treba da ga mijenja Casado,a ne vala izgunucu odje da noge ne stojim nego da udje on da nesto promjeni.
    Vec u subotu veče čeka ih ni malo lako gostovanje na San Mamesu,posle ovoliko izgubljene snage od sinoc,pitanje kakav ce sastav biti.
    Feran je u kanalu potpunom,kao sto rece kolega mora da nesto smisli dok se Lewa ne vrati

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

Mučenje večeras, od Barce do Bilbaovih napadača i idiota sudije, srećom prelijep gol Laminea Yamala (nakon što ga nije bilo sat vremena) vadi stvar. Treba izdržati sad u paklu San Mamesa narednih 20 minuta.

Gol je naravno Pedrijev, sramota je da cijela ekipa zavisi od njega. Kakav igrač, privilegija ga imati u timu i gledati, skoro kao Messija ili Ronaldinha.

33. The Following 2 Users Say Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

ne znam da li je od inieste bivao fudbaler koji igra tako lagano da bi neki prosječni posmatrač rekao, a moga bih i ja ovako. najbolji vezni svijeta, kakvi vitinhe i riceovi. kad pedri igra, tempo meča odredjuje samo on. od njegovog zdravlja zavisi uspjeh barcelone do kraja ove sezone kao i to šta će španija uraditi preko bare. bez njega ne mogu ništa a sa njim svašta nešto

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Page 6 of 9 FirstFirst ... 23456789 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)