Nisam ni ja gledao cijeli mec,tj do 2:0 sam gledao posle imao porodicnih obaveza i uhvatio na kraju 15min i gol Fermina.
Canselo je igrač utakmice,zaista se trudio tih pola sata sto sam gledao,dal zbog Losih bekova Levantea ili podize formu vodjecemo vec u narednom kolu protiv Viljearala.
Balde jeformi,i vec bio na klupi ovaj mec i ako se mislilo u prvih mah da ce biti konkuret Koundeu,ipak Balde ce morati da pokaze svoje prave dane od prosle godine. A srecom moze da igra oba strane terena,zbog toga su doveli.
Yamal je ljutito izašao sa terena 88min,nije ocekivao da ce biti zamijenjen.
Zadnje vrijeme previse fosrsira sa vise driblinga da ima,hoce da predje 2-3 igraca,tako moze se reci i za njega da jeblagom padu forme. Roney ima odlican pas za Lewa,sutirao glavom golman brani ,onda golman Ferminu odbranio nemoguce za 2m,strasna intervencije Golmana Levantea .
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk

Reply With Quote
formi,i vec bio na klupi ovaj mec i ako se mislilo u prvih mah da ce biti konkuret Koundeu,ipak Balde ce morati da pokaze svoje prave dane od prosle godine. A srecom moze da igra oba strane terena,zbog toga su doveli.
je prisutan .

Bookmarks