Laku noc![]()
A đe si bre Blu, kako je? Baš mi je drago što si se vratila. Što opet ne znači da se nećemo brzo posvađati
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jel?Meni nije drago što sam se vratila ali jbg slab karakter ka prema vopsu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Jutros me navede put od Zagorica do Centra, pa ajde pjeske preko Gorice, iako mi je inace blizu, odavno nisam bio. Kakva oaza mira bijase. Uzeto zdravo za gotovo bogomi.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
avet, extravaganca, joni, kaemSe, Tica
Svako vece sam gore. Sam sa psom, niko glavu ne otvara
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kad smo kod kafe kako je lijep osjećaj kod onog mokka pot aparata kad kafa krene a još ako je na idealnu temperaturu to je fantazija.Po svemu sudeći meni je to najljepši oblik spremanja kafe.
Ahaahahahaha kome?
Nego, đe tigrovo oko jel konačno shvatila da ovo mjesto nju ne zaslužuje.
Veli mi sin nije Mjesec noćas crven kako si rekla.Reko jes.Krvavo je crven ali ako ga gledaš iz Amerike.Sve sve zavisi od toga na kojoj si tački na Planeti.
...ono da li možeš da gledaš krvavi Mjesec ili da gledaš doline krvi oko sebe..ni jedno ni drugo neđe nekad nije stvar izbora.Kako je sve to nekako...zajebano.
AL no1, najviše, ako ćemo pravo....Samo nikad ne bi priznao ;D
@KaemSe je srce moje još je noćas pun Mjesec u znaku njegovog znaka Djevice.Ja njega obožajem iako on mene nešto ne podnosi ali mene to ne zanima.Nikad ljude nisam uslovljavala.
E dobro si me podsjetila. @KaemSe.Jel se sjećaš kad si reka da ne znaš zašto piješ ja se toga sjećam.
P.S. @goozica pozdravi mi trigrovo oko.![]()
...
Sjećam se kad je Vito za ovog Miki Jevremovića reka htio sam da ga tužim što mi je pijesmu ukra ali kad sam vidio da grči oće da ga tuže zbog melodije reko đe čovjeku na muku da stajem.
Iskreno najžalije mi je u život neđe šti nikad nisam upoznala..Vita Nikolića.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks