Sve je to dobro dok je čovjek u snazi, ali kad snaga počne da nas napušta, a godine stižu, zna da bude zeznuto
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Forumske gatare bi rekle scorpio attitude, ali realno....ako si dostupan 24/7 za svaku sitnicu je super pokazatelj slabog karaktera gdje ti emocije nadvladaju logiku i potencijalna si žrtva za razna iskorištavanja. Na poruke se odgovara kad si i ako si in the mood, kad nemaš mali milion stvari na umu i prečih obaveza (izuzetak su stvarno hitne situacije s druge strane žice).
Što se tiče qrčenja i plaky konteksta, niko ne zna ako/kad imam probleme ali isto očekujem da ne slušam tuđe.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Sve je to dobro dok je čovjek u snazi, ali kad snaga počne da nas napušta, a godine stižu, zna da bude zeznuto
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije li sebično to razmišljanje da se odgovori što prije jer eto sutra će možda neko nekome zatrebat ?
Ne razumijem ni kako neko to neodgovaranje shvata lično.
Jedino kad s nekim baš volim da komuniciram pišem i odgovaram čim vidim dakle jer ja tako želim, inače jok.. sve može da čeka. Izuzetak su hitne situacije.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Meh, seen opcija mi nije uključena.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Počela sam ponovo da crtam. Đečina me neka zarazila ovih dana.
E ako znam što će mi to u životu.
Nisam rekla da je za izložbe, no da se samo bakćem time
Enivejz... Danas sam puna neke čudne energije, sve mi ide brzo i od ruke.
Samo da ne ureknem![]()
Last edited by Mylene; 02-03-26 at 10:59.
Sanja ispred Network solutions,a ja ni kafu nisam stavio još![]()
...
Welcome back
...
Evo ga dezurni hejter @AL no1 sa latency-jem 0.16 milliseconds![]()
Ada mislim da znas da nisam hetovao iznad, no eto sporta radi![]()
Znam care,samo relaxirano što bi rekao kudravi prevarant mali
Od S.Perovića me niko zayebo nije,e jes on,i dan danas se čudim kako mu je uspjelo!
...
Ima da ih iznova oboje zajebavsmo udruženo sve u 16.
Strpljen - spašen.Sova mi se čuje u dvorište.
Jesi znao da je Sova jedno od najsavršenijih bića na planeti sto sve mišeivima čini.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 02-03-26 at 23:49.
Pusti pricu... Tako sam ja sjecam se govorio u jednom grupnom razgovoru je li realno da ste svi do jednog lomili ruke kad ste bili mali?" Da vam nije falilo kalcijuma?" I sjutra me opalio pijani osamnaestogodisnjak koji je tek polozio vozacki na semafore i pogodi... Fasovala ruka![]()
Last edited by Bluemoon; 02-03-26 at 23:59.
Trebalo bi da ima onaj 1947 u Dg. Kacamak sam jeo proslo pretproslo ljeto tamo. A gdje je kacamak, boza viri...
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks