LIDL takve stvari ima u ponudi na 6 do 10 dana max… i prije bih uzeo njihov booster, nego te sa temua. Zbog kvaliteta, garanacije… i iskreno bi me bilo frka da drzim kinesku bateriju u autu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dajte link za taj buster
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Imaju stvari s kojima se zajebavam i stvari s kojima se ne zajebavam...
Bolje da uzmete taj Parkside, on je jeftin brend ali je opet brend koji je zastupljen i mora proci bar osnovnu kontrolu kvaliteta.
Taj auto buster u momentima mora da daje i do 600 Ampera ili vise...(ako cete da vam prevedem 600A x nekih 13v je 7800w)
600 ampera iz kineskih no name baterija - celija upitnog kvaliteta...A dje je battery managment sistem, koji mora da isprati tu bateriju u busteru da ne dozvoli alanseru da povuce vise struje nego sto celija moze da obezbijedi(overcurrent/ preopterecenje), ne smije da dozvoli totalno praznjenje celije, zastita od kratkog spoja itd...
Pisem jer 95% stvari s temua je kvalitet dno dna, dje se gledalo da se ustedi 0.0001cent ako je moguce...
Sva roba je gora 10x nego na aliexpres ili slicno.
I kod ovakvih stvari dje su ogromne amperaze u pitanju ne bih se igrao...Pogotovo ko planira dizel motor da pali s ovoga...
i sve to za 30e vama ispred kuce
nadjite lithium ion ili lithium polymer battery runaway na yt pa gledajte
Last edited by Laz; 24-02-26 at 22:04.
Gledao sam jednu firmu koja je radila x-ray baterija, i pokazivala kolike su tolerancije na navoje u njih i koliko su neke rizicne da se samozapale.
Poenta je bila da su spolja sve iste, da su u prve dane dosta slicne s ostalima, ali da zbog netolerancije i materijala neke drasticno degradiraju i predstavljaju rizik.
Posle toga nemam miran san, sve sam baterije u smece ponio koje ne koristim.
Njak Njak Njak
Ja sam slicnog razmisljanja i "jurim" Parker booster ima sigurno po' godine ali nikako da naletim na njega... Ni u LIDL ni u Kaufland. Imaju 100 raznih cuda ali tog booster-a nikad.
Nekad izadje i po katalozima kao da ga ima ali kad odes fizicki u DBV prodavnice nema uopste.
Nije mi hitno pa cu nastavit' da ga trazim, i ja bi prije Parket uzeo nego no-name sa Temu-a kad je u pitanju aparat gdje je baterija glavna komponenta.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ovo je NTC. Imaju vec nedelju dana gresku da ne moze da se track-uje nista na sajt, ali ako ga poprave na njihov sajt mozes pratiti.
Osim na njihov ovaj broj mozes pratiti i na https://global.cainiao.com/ mada ne znam da li NTC salje status ako njihov sajt ne radi.
Njak Njak Njak
ntc najgori na svijet
5 eura vam je dijagnostika u Okov, Amio
I moze li sa tom diagnostikom da se micu greske koje izadju na displej VW?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Prvi put da M-One upucuje na Paket Shop (Zabjelska Vektra). Mora da im je gorivo postalo skupo.
Sta ako se ne preuzme u dva dana? Salju na adresu ili vracaju Temuu?
Ista stvar, paket ostavljen u Tabacco shop u Zagoric, sto se nikad ranije nije desilo. ili su ga donosili doma ili ostavljali u paketomate po dogovoru.
a ovo za vracanje cu testirat sa sledecom posiljkom, ova mi je bila bitna pa ojdoh po nju
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
U Lakovic 2,30€ a npr u Dea market 6€
Sra mo ta![]()
vjerujes li da sam juce isla u 3 razlicite prodavnice da pokupim sta mi treba.
bas bezobrazluk
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks