Hahahahaahah. E imaju jedne u Cungu da se uzmu. Taman samo sto grehove ne brisu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni čovjek nudio da mu budem "podizvođač",
kaže imaću 1€ po paketu.... Zahvalih mu se puno...
Komšija mi reče da uzima 4-5€ po isporuci...
Sve kako se ko dogovorio izgleda, ali masuu ljudi sada to radi, da.....
A sto?
Neki moralni problem kod tebe?
Ja ne poručujem zbog toga sto svi to rade,
već zato što ima što meni treba, a jeftinije i do x3...
Prije neki dan mi stigao booster za paljenje auta,
košta 32€, u lokalnoj prodavnici najjeftiniji 70€....
Ostale stvari, tipa punjači/kablovi/maske jeftinije višestruko nego u prodavnici.
Zašto da ne poručim?
P. S.
Ovo je nista kako je u SRB kaze mi njihov dostavljač, gore kaže ljudi poručuju četkicu za zube bukvalno, pošto imaju skladište gore valjda, isporuka je par dana.....
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Uzeo i ja buster, pali kao grom, zlatio se. Kablovi i donor auta u penziju napokon
Dosta stvari ovuda ni nema, tako da smo osudjeni na net, pa bolje onamo dje nema cimanja i razmisljanja oko pdv, carine...
Uzeo sam neke solarne fontanice sto svijetle, nije to prejeftino, i pitanje je kako ce da radi, ali ovuda ih nema pa nema.
A realno, ne znam ni koji k. ce mi to hahahahahahah
uzeo neku vazdusnu pumpu na bateriju sto nemah dje kupit u PG. Bar u par pet-shopova sto sam bio.
I sto je najjace, bateriju napunim i zaboravim kad sam punio.
Temu. kinez. pa veli ne treba uzimat. Jeste, s kablovima cu da se razvlacim po kuci zbog pumpice za akvarijum.
https://share.temu.com/uyqWQiSh4nB
Ovu na preporuku Chat GPT da radi tu osnovnu diagnostiku. Valjda se povezes bluetoothom i to je to.
Nisam u mogucnosti da je probam jos 2 mjeseca jbg.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
No Signature
Za ovaj ClaimCredit, vjerovatno je vezan za potrošnju, tj koliko sredstava možeš u određenom vremenu da dobiješ. Ja sam ga koristio intenzivno, jedno desetak porudžbi, 70€ pa se 50€ vrate, i onda mi ga nije bilo 3-4 mjeseca i sad se ponovo pojavio.
Sad sam neke lustere naručivao tako, paket veliki, samo stigne poruka đe je ostavljen, te veće gabarite ne donosi dostava.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Što ovo čini Transfera
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Valjaju li cemu? Ja vec neko vrijeme jurim neki Parker koji vidjeh u LIDL-u (DBV) ali ga vec mjesecima nema.. Mislim da je bio slicne cijene, tipa 35e.
Nije los imat' tog dja'ola u autu nego da se zovu ljudi koji ne mogu pric' autu i ostale peripetije.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Valja Fidel, ja sam dva naručio, različita, oba su odlična, rade kao metak. Koji god od onih da odabereš to je isto unutra, jedino se razlikuje oblik i boje. Od 35 do 45 se kreću.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
45 ako ima i kompresor, 35 bez kompresora. Odlicni
I ja sam uzeo ljetos,posle sam i drugovima narucio.Bez greske su.
Samo na konto ovih baterija za paljenje auta i svih kineskih proizvoda s neizmjenjivim baterijama, znajte da je tu baterija najslabija karika, a ako nije neki dobar brend baterije sto u taj budzet ne vjerujem da je, brzo ce se isprazniti ili poceti da gubi kapacitet. Sve su one dobre prvih dana i lose i dobre. Imam neki elektricni kompresor sa temu-a, prvih dana bio presrecan, posle 3 mjeseca jedva koriscenja ne moze ni minut da drzi. Kineske baterije za foto aparat, stvarno posle godinu, ali pocele da se prazne same od sebe, za 3 dana sa 100% na 50% padnu a sve su ovo stvari koje bih prve nedelje hvalio i kleo se u njih
Ove stvari sto imaju neizmjenjivu bateriju hvalite posle makar pola godine iskustva
Njak Njak Njak
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks