Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić primljen je večeras u Klinički centar Srbije zbog zdravstvenih problema.
RTS saznaje da je Dačić hopsitalizovan u UKCS, na Klinici za pulmologiju.
Prema informacijama tog medija, nalazi se u teškom stanju, intubiran je, na respiratoru, i ima obostranu upalu pluća.
Prema tome, šta da ti kažem?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
pitaj nekog u Glavni pa da vidimo. ta vaša priča da se andrija mandić i ekipa mu ne pitaju ništa je dokazano šuplja i promašena. no, dobro, bolje znate vi, nema što. pa iduće godine kad posle izbora ova osoba te je andro priprema za premijera postane to i zvanično, biće a nema veze. i treba da vas gazi df pošto ih potcjenujete toliko. ne volim ih al poštovanje za to kako rade i ostvaruju sve što požele od mene imaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Konačno neko da razumljivo objasni zašto nam je skuplja struja.
https://x.com/kontezanovic/status/20...MNfGKNr96RlWvw
Tko leti, vrijedi...
Nekad i sad. Nego osvježivači, po kojoj se cijeni prodadoše oni MAJBASI?
Last edited by Gagarin; 26-02-26 at 06:40.
Tko leti, vrijedi...
Vesna Bratić stigla u SDT, traže joj telefon na pretres
Da nece biti novih klipova?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-dio-primorja
Malo po malo,od trona svetog petra cetinjskog,joanikije ce doći na mitropolita 4 nahije,podgorice i danilovgrada(ako nisam sto zaboravio)
Nekad se spc mijesala u politiku,sad se politika umijesala u spc(metodije za pocetak)
Sta god mislili za amfilohija,on ovako nešto ne bi nikad dozvolio i za to kapa dolje.
Znam da jednog vjernika ovo ne interesuje preĆerano,jer će on ići u crkvu da se moli Bogu(sto je sasvim normalno)ali ovo u istoriji nije bivalo ni za vrijeme balsica,crnojevića ni petrovića.
Jedino u onom periodu posle 1918 godine do dana danasnjeg.
Sto se mene tiče kako god oce,čak se više i ne radi o Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi nego makar o toj nekoj autonomiji koju je Mcp imala kroz svoju istoriju još od vremena Balšića.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...jedok-saradnik
ne znam sto i odje nisu zvali djurdjica, ako je ostalo jos nesto sto je mogao da bude
nothing comes from violence and nothing ever could
Dragićević: Trenutni protest Botunjana politički performans, građani dezinformisani
"Na mjestima bivše industrijske proizvodnje može biti otpada, ali postoje jasne procedure. Otpad se iskopava, šalje na predviđeno mjesto ili ga preuzima ovlašćena firma", kazao je DragićevićGrađanski i ekološki aktivista Aleksandar Dragićević tvrdi da u Botunu na lokaciji gdje se gradi postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda trenutno nema opasnog otpada, što su potvrdili i nadležni.
"Na mjestima bivše industrijske proizvodnje može biti otpada, ali postoje jasne procedure. Otpad se iskopava, šalje na predviđeno mjesto ili ga preuzima ovlašćena firma", kazao je Dragićević u "Bojama jutra" na TV Vijesti.Smatra da je trenutni protest Botunjana politički performans i da su građani dezinformisani.Jedan od Botunjana Boris Ćetković najavio je da će biti spreman na žrtvu zbog situacije na gradilištu.https://www.vijesti.me/tv/emisije/79...dezinformisaniDragićević ocenjuje da su takve izjave ekstremne i opasne.
"Ovo su jako ozbiljne izjave i odmah bi morale da reaguju službe bezbjednosti, da vide o čemu se radi i uzmu izjavu po službenoj dužnosti, jer nijesu smotrene i mogu biti opasne", ističe Dragićević.
A i Ganduš...kako mu ne dosadi.
...
Ništa ne može razboljet i sludjet čoeka,ka velika i iznenadjujuca količina lajkova.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Е вала ако нам ни Гандо не ваља нема нам спаса.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Trebao bi malo na forum da se vrati da čuje glas naroda
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ljudi što slikaju po forumu tanjir šta su spremili za doručak i đe su se nariljali kvalitetno spočitavaju Gandu nešto.
E pakao...
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
Gando jedan castan i posten lik, sve radi iz cistog ubjedjenja, masu stvari izgurao i svaku podrsku treba da ima.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
acs, avet, crane_operator, GaD, institucija, joni, MeDo_JE, MontSAT, Mylene, Samo Niksic, zvoncica
Tko leti, vrijedi...
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks