Budo Mugosa sprema mezu zbog izgubljene opklade.
Kapa dolje
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Moracemo nedje da nabavljamo neki novi narod. Pa kod Autlajna po svjedocanstvo.
Zna se ko može da vrijeđa policiju i ne bude kažnjen. Sigurno ne neki Šword kukavac.
Samo pop!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Od kad je Bratićka smijenila DPS direktore, nema više političkih pritisaka u škole.
Tko leti, vrijedi...
Кад су ставили Да али мање, могли су и опцију Да чак више.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Na konto priče, danas članak na Index-u
Hrvat, Srbin i Crnogorac sreli su se na Tajlandu: "Počinje kao vic, ali nije"
https://www.index.hr/mobile/magazin/...e/2764357.aspx
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Urinira po svima ex ministarka:
https://www.cdm.me/hronika/bratic-po...-u-svajcarsku/
I neka, more joj bit
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Last edited by isnogood; 25-02-26 at 15:20.
ko je vlast u četničkoj kasabi eo 5 godina? zar vam nije preśednik Opštine četnik sa dna kace koji je prijetio da će ubijat Crnogorce i pokazivao srednji prst tokom intoniranja himne? i svi ste ga vi redom i listom glasali nakon toga![]()
ja nisam za aktuelnu vlast u PG, al eto kakav god da je, Mujović je profesor. i ne mrzi ljude koji su Crnogorci. kulturološka je razlika velika medju ta dva lika, pa samim tim i gradjana Podgorice (ali pravih podgoričana rodjenih i odraslih odje) i vas koji glasate za čoeka koji bi ubija ljude koji se pišu ka Crnogorci
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
neka neko pomogne ovome momku
Forever young, i want to be forever young
UP: Aničić novi načelnik centra bezbjednosti "Centar", Đurđevac načelnik odsjeka za rad policije u zajednici
Svaki ker dobije kosku za nagradu.
https://www.portalanalitika.me/clana...v-na-nepodobne
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
jesam li ja slagao što? jel čoek glatira izbore nakon toga što je uradio ove dvije stvari? slova niste napisali o tome, no se pisale odje bajke kako to nije baš tako. i kako ima posle tolko vremena izbora kolko oćeš na izborima u nk. pa izbor bio zadrigli vepar i onaj dr te su ga odje predstavljali ni da je dositej obradović lično. a on bio četnik pa ga kupio dps i posta Crnogorac pa andrija mandić pa onda eto kao predstavljao evropu sad
svaki čoek koji je glasao za stranke koje su u koaliciji sa masnim četnikom se slaže sa njegovim stavovima oko Crnogoraca. apsolutno svaki. vepar vam je ogledalo grada i naroda koji u njemu živi
i opet velim, iako ima mana, mujović je po svemu klasa u odnosu na ovoga. jasna civilizacijska razlika izmedju naroda
Pošto ovoliko sereš, ja ti savjetujem da odeš fino u kafanu u Nikšić i počneš ovu priču
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zivo me interesuje kako bi outline pricao da gradonacelnik Podgorice bude neko iz DF-a. Da li bi i Podgoricani bili ono sto su sad Niksicani... Da li bi bila onda kriza identiteta![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
pa eo borovinićka se pita za dosta toga u Glavnom gradu. iz dfa je, opet nije radila ovakve stvari. čoek je javno pokazivao srednji prst tokom intoniranja himne i prijetio da treba ubijati sve Crnogorce. i za to je nagradjen od strane gradjana nikšića novim mandatom. ti velji 'Crnogorcima' kako oni kažu
Pita se kolko i ja i ti![]()
Migo Stijepović
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sjećam se za Miga priče iz tog perioda. Vele da je lik je imao volju da radi, ali si morao predloženi projekat da mu objasniš u 30 sekundi jer poslije tog vremena svijetlo počne da mu se gasi iz očiju...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jel ima ođe Crnogoraca za ubijanje. Prijavite me tamo.
Svi ste vi turski sinovi
https://x.com/BalkanFutbolu/status/2...mSkfd0W_IM3yTQ
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks