Da, 49 eura. Uzmi to kod nas, 20 eura.
Ima li se vikendom uzeti na granici?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Da, 49 eura. Uzmi to kod nas, 20 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne plaćam ga jato je penal za short notice, ipak je vikend
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
jeli ovo najbolji i najbrzi put od bara do berana?
https://www.google.com/maps/dir/Bar,...oASAFQAw%3D%3D
Preporuka za bosistu u PG i okolini.
Znam za Joksimovica u Mahalu(Golubovce) i Bakovica u Gornju Goricu.
Vujicic Niksic preko puta kasarne.
https://maps.app.goo.gl/aMXuNB2r31EcEZK3A
Last edited by hercules; 23-02-26 at 18:17.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Eo ja bio. Nijesam se bojao da ce Albanci pravit problem ali jesam da me neko od nasih ne prozove na granicu, ali niko nista, opsta kurcobolja po tom pitanju![]()
Da,ako ti nije vikend i da nema previse snijega preko Bjelasica i Lubnica. Najbolje pozoves auto mozo savez CG,pitaj kakva je situacija prije puta.Daleko da je satnica ista 35km duze i 40 min preko Ribarevina. Kolasin Bjelasica jedino je put ocajan, ostalo sasvim ok.
Ja sam vise puta jednom i drugom dionicom,def AMSCG pozovem kazu mi stanje,ni jednom nisu pogrijesili.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Racunaj 3+
2 iste moraju biti. Ali ovo se lako krpi. Po sredini gume je.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
2 vulkanizera su odbili da rade i htjela da mi prodaju polovnu
Treci sredio za 5 minuta
Malo je ovo vece uzivo nego na slici. Zao bi mi bilo jer su top gume koje mogu da predju jos ihaaa
Opet bi uzeo crossclimate ili cak defender 2. Bolje su od bridgestone sto sam imao na proslim kolima
smijem li probati da odvojim izduvni dio ka auspuhu sa turbine dok je montirana na auto...
kad skinem to, trebalo bi da mogu da vidim i da mogu da skinem geometriju a da ne skidam kompletmu turbinu...
strah me da ne okinemneki od sarafa, jel WD par puta da djekuje dovoljno ovdje?
treba da razdvojim ovaj dio sa slike lijevo koji ide na auspuh... a skidam ove sarafe prve sa lijeve strane
treba da dodjem do ovog dijela gdje je geometrija, i koliko vidim sa slika kad se skine ovaj dio ona ostane slobodna i bukvalno se izvuce...
da li da iz vise dana to prskam sa WD-OM? I je li bolje probati da se skinu sarafi dok je turbina vruca?
Odradila castelana drugaru veliki servis na audi neki 2009 ili 2012 godiste nebitno i nisu mu zamijenili na uljnu pumpu onu cuvenu inbus osovinu od 20 eura. Crkla mu turbina i uljna. U Castelanu su mu rekli kad je kupovao djelove pa ko ti je radio veliki servis covjece trebao ti je majstor to zamijeniti on mora da zna da se to mijenja uz servis!
Pa vi ste mi radili veliki servis Castwlana!
E ebi ga ucuta se prodavac.
Nema sto da se zali?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Turbina da, ali uljna ne moze da crkne.
Moraju, milom ili silom.
Prema tome, šta da ti kažem?
Placa li se prevod auta sa rent a cara na fizicko lice?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Mislim da ne, besplatan je prevod
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ako predpostavimo da je sve sa strane agencije regularno ne plaća.
U osnovi taj auto bi trebao biti upisan u resenjeno o radu te agencije, i onda si siguran da neces platiti.
U nekim ispostavama poreske su trazili taj dokaz, u nekima je dovoljan dokaz sto je auto na firmu i da je na polisu namjena zavedena kao renta i polisa uvecana 40%.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks