https://nova.rs/zabava/showbiz/crna-...ovana-jeremic/
Nezavisna država Crna Gora iliti NdH strikes again👊 Da je sreće da za ovo smeće ne čujemo više,a ne da im još dajemo prostor da šire mržnju.
Joanikije?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://nova.rs/zabava/showbiz/crna-...ovana-jeremic/
Nezavisna država Crna Gora iliti NdH strikes again👊 Da je sreće da za ovo smeće ne čujemo više,a ne da im još dajemo prostor da šire mržnju.
Sad od hiltona skrenuse u jednosmjernu dzip PP tablice sa popom nekim i iza njega dva audi
Rekoh druze pa vidis li da radis nesto sto nije normalno, jednosmjerna je
Nije ga puno interesovalo samo je nastavio do ckb
Ne vaze ovozemaljski zakoni za crkvu, kako se raspade ova drzava pakao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
SDT u srijedu u svojstvu navodno osumnjičene saslušati Anu Novaković Đurović zbog rušenja postrojenja Montenegro Petrola u Mahali februara 2023. godine.
Genijalno... ne znam cemu vise se ljudi trude da nesto korisno urade kad ovi nisu ni prestajali sa sljunkom.. na kraj ce uhapsit Anu i osuditi je...
Najmanje je taj primjer bitan,ali bi izgleda da se dobro umiješaju u politiku.
Mada je mitropolit već izabran od strane SNS-a,to više nije ni stvar Crne Gore. Možda je sljedeci korak da se prvi put poslije knjaza Danila spoji duhovna sa svetovnom vlascu.
Kapiram da zato traže “njegosevsku” crnu goru. Nego,znaju li onda da je njegoš bio crnogorski mitropolit i da ga nisu u biograd birali😂
Ana daje izjavu a Vesna je pocinila krivicno djelo! Nego jos narod nije shvatio nazalost da je zloupotreba polozaja krivicno djelo. Izaci Anini suparnici tj sljunkarska mafija su veoma pobozni ljudi pa da vidimo sto ce biti dalje...
Počeo si da brkaš stvari. Ne znam kako si izvukao NAVODNO osumnjičene kad u tekstu ne piše tako. Ako je vjerovati onom što piše I za šta se tereti može biti kriva za nekih 4 miliona štete. Što je mnogo više nego Bratićka. A očigledno je i ova poslužila svom šefu za politički marketing.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-crnoj-gori-25
Da li bi sudija stao na tvoju stranu ako napunis zelenasa olovom?
Marija Vuković prvakinja Balkana
Marija Vuković prvakinja Balkana
https://www.dan.co.me/sport/ostali-s...alkana-5338533
Sto bi rekli pojedini forumasi/tviterasi... Kako neko moze da navija za zemlju u kojoj nije rodjenKo zna sto misle o Mariji koja ne da navija, no i predstavlja tudju zemlju.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Konacno neko istinu da napise! Banke su krive sto ljudi pozajmljuju od zelenasa!
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Lik ja talentovan da se nalupa gluposti
Kad smo kod gluposti
https://borba.me/foto-video-mitropol...ike-nemanjica/
Visokopreosvećeni je istakao da su i potonje dinastije – Balšići, Crnojevići i Petrovići – sebe doživljavale kao naslednike Nemanjića, čuvajući njihovu duhovnu i državotvornu tradiciju.
Presmijah se pred spavanje 🤣
Kralj Nikola, 1910. godine, na svom krunisanju i proglašenju Crne Gore za kraljevinu:
„Duboki su temelji ovoj obnovljenoj Kraljevini našoj.
Oni silaze do nekadašnjih zetskih Kraljeva Vojislava, Mihaila i Bodina.
Vrijeme je rušilo samo ono, što je nad zemljom bilo, ali što je izidano bilo u njoj i što je usađeno bilo u srcima slobodnih gorštaka ovih planina, to nijedan silnik, koji je na našu Otadžbinu nasrtao, nije mogao porušiti.
Na tome dubokom temelju počeli smo mi zidati, i danas evo staroga Kraljevstva našeg opet da blista pod suncem nebeskim.
Savili smo nad njim svod od blagoslova Božijeg i pribiramo narod svoj za dalje pregnuće na putu napretka i jačanja...“
Last edited by ASC; 22-02-26 at 00:53.
Generalna priča je da svako normalni prije prihvata da uzme pozajmicu iz banke pošto je krajnja mjera da se u slučaju ne vraćanja ode u zatvor nego da mu neko vitla sa pištoljem oko glave . Da se moglo tamo ljudi bi uzeli ali pošto je npr moje iskustvo da ne mogu uzet najmanju moguću uslugu dozvoljeni minus u visini jedne zarade bez obzira na stalan i stabilan posao onda mogu mislit kako je drugima . E sad pošto se taj papir proizvodi u EU ( a evo sa ratom u Ukrajini pokušavaju da ga devalviraju svaki dan jer je njegova vrijednost kapital koji stoji iza njega ) onda je nedje logika da su to direktive EU jer se tamo odlučuje . Formalno mi kao kupujemo taj novac od njih i ispada kao krpelj se zakačili na njihove "vrijednosti" a garantujem da bi duplo bolje živjeli sa svojom valutom jer je prosto perspektiva takva .
deuscroix
Jovanka Jolić liked this.
Do 31. decembra 2025., prema podacima Centralne banke Crne Gore, 168.034 fizička lica imala su aktivne bankarske kredite (bez uključivanja preduzetnika).
Kako si uspio da ga ne dobiješ sa stalnim poslom, biće da ima još nekih detalja.
Ako se ne vrati kredit ne ide se u zatvor.
Likovi koji uzimaju na kamatu uglavnom su već zaduženi kod banaka i već dugo vremena ne vraćaju ratu ili ozbiljno kasne.
Ili banka neće više da im adaje jer su prezaduženi. Niko ne ide da uzme na 10% mjesečno, ako može na 7-8% godišnje.
Last edited by Gagarin; 22-02-26 at 06:41.
Tko leti, vrijedi...
Evo i u BiH seks skandali
Nađa Omerović iz SDP-a se snimala malo...
Možda je viđela od nas, kako da se probije ka vrhu, a možda i samo probije....
Dosta dobro ovim ljaljašima ide veting, podmlađivanje i dovođenje mladih i neiskvarenih u policiju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Određeno zadržavanje instruktoru vožnje, osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad maloljetnicom
https://www.cdm.me/hronika/odredeno-...maloljetnicom/Instruktoru vožnje N.M. određeno je zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetne osobe, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Podgorici.
“Osumnjičeni se tereti da je krajem maja 2025. godine, u svojstvu instruktora vožnje, zloupotrebom položaja i odnosa zavisnosti prema maloljetnoj oštećenoj, tokom časa obuke u vozilu auto-škole, bez njenog pristanka i primjenom sile, preduzeo radnje seksualne prirode kojima je narušio njen tjelesni integritet”, navode iz podgoričkog ODT-a.
Ne bi mi stariji bio.
Jedini moj detalj sa bilo kojom bankom je taj da sam sa ocem ponio 40.000€ u kešu kako bi zatvorili kredit ( i to kredit koji je vraćan 7 god. zbog zelenaškog zakona banaka da glavnicu ne diraš prvih 10 god od 25 na koliko je uzet što znači sve vraćaš ). Baš sam se nekako trudio da to bude dzentlmenski odnos ali kad sam vidio da su to gabelji i nemam nekih kontakata osim ovog neprijatnog iskustva sa dozvoljenim minusom i što generalno moram primat platu preko njih. Gledam da donosim zaključke na osnovu onoga što vidim a ne neke fikcije koju mi prenose mediji. Ispada da se zelenašima obraćaju neki ljudi iz podzemlja a zapravo to nije istina . Zelenašenje je termin za pozajmicu novca i ima više pozitivnih primjera ali je pojava koja sugeriše na problem u društvu da se to radi u nedostatku novca koje su banke spremne da daju ( što im je i neka uloga u društvu ) . E sad na primjeru kladionice se jasno vidi uloga kompletnog sistema da te institucije nadju svoje mjesto pod suncem pa je npr. banka zbog problema su ljudi uplaćivali novac jedni drugima bez provizije preko kladionica napravila neka ograničenja na uplate korisnika ( što nema veze sa kockanjem ) a sa druge strane kladionica postala jedina firma na planeti zemlji dje ne možeš podić svoj novac koji si npr. greškom uplatio i on je na račun.To solomonsko rješenje koje je aminovao neki sudija iz Petrovih emisija jasno pokazuje što se tu čini i koji je to nivo bahatosti svih u lancu zapadnih vrijednosti.Bila je priča da se zna koliko je novca dan u zatvor ali vjerujem da su to ukinuli ovi iz DPS jer se ne bi vadili.
deuscroix
There are currently 12 users browsing this thread. (1 members and 11 guests)
Bookmarks