posto mi je ta situacija jako poznata(je l te
)
i znam kako je i sto je.. cesto moj dobri druze ljubav nije dovoljna
na svu zalost nije. jer vezu i odnos dvoje ljudi cine i povjerenje, vjerovanje,davanje, uzimanje, samostalnost, skupni zivot i jos mnogo toga. onda kad se sve te kockice sloze veza moze biti uspjesna.. ako je previse ljubomore, sumljicavosti , obicno one bez razloga onda se ljubav gushi, razvlaci i postaje sve ono sto ne bi trebala biti.
ljubav kao i zaljubljenost su samo prvi koraci mozda i najmanji k ostvarivanju jedne veze...
i znam tesko je izaci iz toga, jer uvijek mislis da ima jos nesto, da je moglo biti drugacije, da nisi probao sve.. i na racun ljubavi srljas do kraja.. samo to je mac sa dvije ostrice jer ako prekines sad uvijek ces misliti da je ipak moglo. ako krenes do kraja osudjeno je opet na propast jer ce se na kraju :nesretno: zavrsit dobra stvar je sto ces znati da si probao sve a losa sto od ljubavi ce ostat praznina koja muci i tijelo i glavu
i u svakom buducem odnosu ces imati problema i nostiti tragove tog "mucenja".
tesko je i jedno tesko je i drugo.. sad sve zavisi sto ti zelis da ides do kraja iako znas da ne moze il da prekines pa zalis neko vrijeme..
treba znati bez obzira na vrijeme, rasprave, dogovore.. mijenjati druge je ko ispravljati drinu... jedno je voljeti onoga kakav jeste drugo sliku o nekom koju mi imamo u glavi iscrtanu onog prvog dana "ljubavi" koju gledamo jos uvijek kroz ruzicaste naocare.
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Bookmarks