Gen Z penzioneri.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
https://www.facebook.com/share/r/1ZMHUs6yid/
Evo 10% stoke penzionerske koja kalja obraz vecini
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pusti ti mene, ja sam nebitan lik, no vidis li da ovaj sto ga glasas ti rasproda zemlju i resurse mrskim Arapima? I oni sto ih takodje volis i nekad si ih glasao Demokrate, ZBCG dizu ruke za to...
I neka to, nego ces ih opet glasat samo da ne dodju Crnogorci na vlast
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
eto ga na, vrijeme je da se gase drustvene mreze neko vrijeme
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...i-udar-5338352
nothing comes from violence and nothing ever could
obavještavamo javnost da je krivično vijeće Višeg suda u Podgorici uvažilo žalbe branilaca osumnjičene Vesne Bratić, advokata Mitra Šušića, Aleksandra Rmuša i Aleksandra Delevića, pa je preinačeno rješenje sudije za istragu ovog suda Kris br. 12/26 od 17.februara 2026. godine, na način što je odbijen predlog za određivanje pritvora Specijalnog državnog tužilaštva Kt-S.br. 268/22 od 17. februara .2026. godine, pa je osumnjičenoj Vesni Bratić ukinut pritvor. U stavu II rješenja, osumnjičenoj Vesni Bratić izrečena je mjera nadzora zabrana napuštanja stana i prostorija koje su u funkcionalnoj vezi sa stanom, u kojem osumnjičena mora boraviti dok traje ova mjera i za koje se vrijeme ne smije udaljavati van prostorija mjesta stanovanja, a koja se ima kontrolisati elektronskim nadzorom i mjera nadzora zabrana pristupa i sastajanja sa svjedocima na udaljenosti manjoj od 50 metara", piše u sudskom saopštenju.
Ovo je postala sprdnja od drzave!!! I kazu da je sudstvo neutralno ??? Neutralno ???
Zamisli državu đe predsjednik traži pomilovanje osobe koja je u istražnom postupku.
A motaj kablove i gasi sve.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHA HAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH
![]()
aooo ahahaa a mnogo je ovo vijesti za prezivjet u sat vremena hahaahah
nothing comes from violence and nothing ever could
Svaki dan neka dramica Medeni, Mitrovicka, Bratic... dok se rasprodaje i dezintegrise drzava.
Sto cemo interesantno za vikend imati od dramica?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Eto tako nisu bas popovi ali na p jesu
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Konstantno nas zatrpavaju s novim temama,a grdilo je nerijesenih. Mnogo se toga zaboravilo za ovih 5 godina,da ne pominjem od ranije.
Evo botun više niko ne pominje,a bio je glavna tema preko mjesec dana(malo sam rekao vjerovatno). Sjeca li se ko droge u Voli i krstovica? Slučaj tunel?
Kakvi su ovo prelomi u glavu sto je ovo.
Sad Bratićka može da se igra kao kad sam bio dijete...
...ko se nije skrio, magarac bio....
Popularna igra u zadnje vrijeme.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Даниловићу и Дајковићу по један орден.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ništa, oštetila je budžet za pola miliona eura i eto je na slobodu.
Kako dje je problem? Gradjanku pod istragom poslase u pritvor 30 dana. Apeluju politicke struje i vrse pritisak na sud da je oslobodi pritvora i za divno cudo odmah se pronalazi nanogica. POLITICKE partije imaju uticaj na SUD. Ovo nije drzava dje je vladavine prava. Politicke partije uoravljaju sudom e to je problem
Kad si Srbin nema šanse u zatvor da odeš!
Ne mogu te uvatit ni kad si spomenik!
Za to smo se borili 30 godina! Navikavajte se!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 20-02-26 at 14:39.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks