Imate li koga da ima kvalitetno maslinovo ulje? Nedje sam nekome sa foruma nesto zavrsavao prije par god i castio me bocu prelijepog ekstra djevicanskog (iz bara ili ulcinja), nikako da nadjem kontakt covjeka da uzmem jos koji litar...
Prosle godine sam probao vrhunsko maslinovo ulje od vlasnika Europetrola, prodaje se samo na njegovim pumpama.
Grčka je zakon, vrhunska ulja 8e po litru...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ima li ko predlog dje da se napravi žalba tj pritužba. Došli smo u sred urgentnog na porodiljsko, a cijeli hodnik bazdi na cigarete a medicinske sestre ne gase. Ovo je zastidje.
Dje je najbolje ovo prijaviti a anonimno jer se nažalost, trenutno, ne smijem direktno zamjerati na ovom odjeljenju iz očiglednih razloga.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Zdravstveno sanitarna inspekcija u Ministarstvu zdravlja na Trgu Vektre. Kontakt u linku ispod.
https://www.potrosac.me/o-nama/adrese-i-kontakti/
Gdje uzeti u CG sredstvo za dubinsko ciscenje klima uredjaja. Treba mi sredstvo kojim bi naprskao unutrasnji cilindar i poslije to isprao vodom?
![]()
Kao zbog redovnoga pranja ili dezinfekcije??
ako je za dezinfekciju i blago ciscenje - kupi kilo medicinskoga alkohola i pici
ako treba oprati kakve budji i necega, nije iz sekcije za klime, ali ce da pomogne, neki od onih dr beckman za frizidere npr - uklanja prljavstinu, neprijatne mirise itd
Zaprljalo se unutra i zamastilo dosta je nepriatupacno da se ocisti krpom. Imam vise klima u kuci pa bih polako generalku radio na sve. Ova najnovija katastrofa izgleda ostale su jos grdje. Da li ce od alkohloa to da zardja ? Kako da ga nanesem prskalicom? Sve ce se sjuriti?
ako imas vise klima uzmi vise od 1l akohola i uzmi onu malu pumpu za prskanje voca (one do litar su 3-4eura u okovu) pa u nju nabijes pritisak da dovati sve
sve ce se sjurit cime god budes radio
zato profesionalci imaju ono cudo sa crijevom
mozes da kupis metar i po debljega najlova, podvuces iza nje i zalijepis krep trakom za zid i onda donji kraj stavis u lavor da se u njega sliva da ne prlja zid
ako je masno i nece da se skida, onda bi ja ovako
prvo neke hemije i isprskas i ostavis da stane 10minuta
isprskas vodom dobro da isperes sve (pozeljno destilovanom ili onom iz masine za susenje ako imas)
dobro isprskas alkoholom
filtere one preko sto idu u kadu dobro operi ferijem ili necim, ostavi da se osuse i na kraju isprskaj i njih alkoholom da sve dezinfikuje i ostavi da se osuse prije vracanja
nece rdjati od alkohola (koriste ga i profesionalci) vise no od vode ili kondezacije (mada, u nju bi sve trebalo biti ili plastika ili galvanizovano)
p.s. alternativno, ako imas slucajno parocistas sa onim tankim nastavkom - "ribaj" unutrasnjos njime umjesto hemijom i onda samo alkohol na kraju
naoruzaj se strpljenjem, za prvu ce ti trebati ura, posle svaka naredna po malo brze![]()
Zna li neko da u CG ima neka fabrika il neko, ko usluzno pakuje med u one kesice kao uz caj sto se servira?
Da mu se recimo donese sirovina (recimo med) i da on to popakuje u te kesice?
Konktaktiraj SARS prodavnice, mislim da se oni bave usluznim pakovanjem..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Mogu li uzeti zeleni karton na granici sa Albanijom i koliko je? Mislio sjutra a kod nas niko ne radi
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Skupo je to, probaj bez njega, cini mi se za 7 saba da je 15 ili 25e..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
39 eura kod Albanaca. Probaj u špedicije na Božaj na našu stranu. Imaju ponekad, ne ubijek i ne od svakog osiguranja
Zvoni mi telefon maloprije, javih se i sa druge strane neko očigledno priča albanski i ne kontamo se. Pošaljem poruku na engleskom, ali lik ne odustaje i nastavlja da me zove još 6-7 puta.
Je li ovo nekakva nova šema ili šta se zbiva?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
mozda je otet coek a ti ga ne razumijes
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa je mene našao da ga spašavam
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
😆😆😆😆😆
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako znaš da je albanski?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks