Минвајл Мекалистер, предсједавајући комитета за спољне пославе ЕУ парламента, иначе из њемачког владајућег ЦДУ, врло отворено:
https://x.com/i/status/2023793261803171874
Изгледа да су Пицоустом и Ботун уписали у минус.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Sjetih se kad je Alija štrajkovao gladju...a ne mogu se sjetit ko mu je bio donio burek tada...
...
Ma i Janko Marko Bato Carević koji prisvaja državnu zemlju, na njoj gradi nelegalne objekte, kao predsjednik opštine svojoj firmi namještao milionske poslove... Nsd drži epcg i povezane kompanije, napunili ljudi sa kupljenim diplomama kojima plaćaju bukvalno samo da bi glasali za njih. Kao opozicija vikali kako epcg zbog kapa sto miliona godišnje manje profita ima. Eto više nema kapa, đe je dodatnih sto miliona godišnje?
Nisu ovježivači isti kao dps, ne.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A vi sa njima paf paf koalicija.
На овом форуму задњих 20+ година сем мене је било можда 2-3 форумаша да нису ДПС. Или његови деривати. Да се не спрдамо. Добро, посебан форум за ове што су били у бусевима Либералног савезаТо је посебна фела.
И сад чоче нико
Не лажите себе. Мене заболе
Jes, ima 20+ godina postova na forumu đe podržavam dps pa nije ni čudo što mi govoriš oni moji.
Četnikoidima je svako ko kritikuje četnikoide dpsovac. Neće biti da je tako...
Kako se javi drugar
Tacno cu pomislit da je koprivica ili danilovic
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nije. Član ili funkcioner nsd-a iz Nikšića, kako sam kaže.
Momci imate PM pa to tamo rjesavajte.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne kačite se isto previše na DPS botove koji obitavaju ovuda. Možda DPS nema botove.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Čoeku još uvijek ne dopire do glave da je nsd vlast i da nema više "časne" borbe protiv dps vlasti kojom može da se pravda šta god se uradi. Još ne može da prihvati da se osvježivači, a pogotovo njegov nsd, na vlasti ponašaju kao dps.
Polinezija gospodo.
There are currently 24 users browsing this thread. (3 members and 21 guests)
Bookmarks