Dje ste narkomani?
Dje ste narkomani?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Odavno se ne zaljubih u nešto kao u ovo:
..pa ni u forum.
Premala je ova Delta za 300-400.000 stanovnika koliko je gradjana obilazi jer je i Danilovgrad, Cetinje, Niksic, Albanci posjecuju. Kopija Mall of Emiratesa bi zadovoljila sve potrebe jer je Dubai Mall prevelik za nas. Ali isto tako da se ubace neke aktivnosti unutra poput klizanja na ledu, akvarijum sa ajkulama, razama, da zivne malo ovaj grad. Nije Spajic lud sto oce da proda drzavu Arapima, Emirati su sadasnjost i buducnost. Morate da podjete u Dubai da bi shvatili o cemu pricam.
Da je srece cijelu zemlju da nam oni rade. Evo opozicija u Beograd je govorila protiv BG na vodi, a ono im je oplemenilo grad koliko god vi sad grajali, kao sto i ocete
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pravi si skorojevic ojdes nedje na dva dana i odmah wau
A koji mrtvi dubai, bili su mi gosti iz dubai u jedva zivi kolasin kad kisa nije stala 10 dana kaze druze ovo zelenilo morate da cijenite. Kod nas beton i pustinja
Nije bazen na krov vrhunac postojanja niti kulcina na Savi sto bi rekao Kesic
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Eto tacno sam znao, taman vam je Kolasin prava mjera.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Podgorici fale skole, vrtici, bolnica, domovi zdravlja, dnevni centri... pa sve ostalo.
Soping mol je komercijalni sadrzaj. Da postoji traznja za soping molom i da neki investitor vidi zaradu od toga, brzo bi se isprojektovao i izgradio.
Ono sto podgorici ne treba je jos zgrada, a zgrade se rade kao da ce cg imat milion stanovnika za 5 godina.
Nemoj pominjat te jahace kamila od tamo. Da nemaju naftu i da nisu centar pranja svjetskoh para, i dalje bi ribali i bili beduini.
Tamo sam zivio i ne bi se vratio bez za pare neke vece. Pustinja nije staniste da ljudi zive, a kamoli u eri globalnog zagrijavanja, dje ce temperature tamo krenut da dostizu 60 stepeni.
Tamo se samo iz nuzde i para ide. A mozes mislit kakva su mjesta kad se samo zbog toga ide...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
kolašin je obična rupetina. kasabetina raspala koju uništavaju i stari i novi. kod nas su vrijedni pomena samo boka (kompletna radi mene), bar, cetinje i naravno pg jer lokalpatriotizam
beograd je velegrad u svakom smislu te riječi, pojam za ovaj dio balkana. i ono njesra od od bg H20 nije ništa trebalo. ada, pamtimo bg i prije onija kula i betona, pa znamo kako je to bilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 16-02-26 at 17:56.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dobar je onaj mall - Galerija![]()
Naravno da Podgorici fali to o cemu pricas, ali ja zivim na Konik i imam sve sto si pomenuo. Ne moram auto palit. Nisam u city kvart, master pa da nemam nista. Tu prije svega fali kadra, ko ce da radi u te bolnice? Za Deltu konkretno rekoh jer ne mogu u nju uci sto nece ispred mene biti 10 auta koji isto zele. Zato kazem da treba veci, sadrzajniji mall.
Znamo svi kakva je klima tamo i da su na pustinji, ali toliko para imaju da samo plate inzenjere i naprave im i travu i bastu i posade palme da izgleda kao da si na egzoticnoj destinaciji, Miracle garden Dubai ima 150 MILIONA zivih cvjetova. Ne bi me zacudilo da osmisle nesto da im bude hladnije ljeti jer imaju neogranicene resurse. Grad koji se najbrze razvija, 5 miliona stanovnika, sve stranci, najvise prodatih stanova, leteci taxi, AI svuda. Ali tamo se gradi sa planom, ima dovoljno parkinga, puteva, nema parkiranja na 4 zmigavca, nema nidje smeca, nema rupa na putu, uvezli su induse da im rade za male pare. Ulcinjani da su iole pametni dali bi i guzice, uz zemlju, da im tamo nesto poturceno nikne. Isto vazi i za Buljaricu.
Sa bg H2o je napravljena vrhunska stvar i to svi znaju ko god je imalo realan. Sta je bilo tamo a sta je sad
Last edited by Tripleta; 16-02-26 at 18:21.
To sto neko parkira na 4 zmigavca nije zato sto nema dovoljno parking mjesta, nego sto je njemu muka da proseta 15 metara![]()
On zivi na konik i ima sve u zivotu gahahaha a sanja dubai
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo su ljudi koji su glasali protiv radne nedelje!!!
Probah neki engleski čaj, organski, vele - Apple Roseship & Cinnamon.
Sad mi je jasno što ih merače toliko.
Nema
To sam dobila kutiju sa engleskim čajevima, svaka kesica različit čaj. Sve neke opičencije i mEšavine, nisam ni znala za sve te kombinacije.
ripčina najvećem consigliereu ikad & ništa manje velikom ljubitelju surfovanja🤍
https://x.com/TheCinesthetic/status/2013312904146141240
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jeste, to su ti. Baš za ono dugooo ispijanje. Da uživaš u svakom gutljaju.
Kao neki "tečni saten" miluje nepca.
Doslo vrijeme da muslimani osvjestavaju auta.... svaki dan novo nesto...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks