Page 696 of 722 FirstFirst ... 196596646686692693694695696697698699700706 ... LastLast
Results 17,376 to 17,400 of 18035

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    26,227
    Thanks Thanks Received 
    8,420
    Thanked in
    4,145 Posts

Blu, đe je normalnih tu priča o bilo čemu može da bude normalna.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,168
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post

Blu, đe je normalnih tu priča o bilo čemu može da bude normalna.

Meni bi normalna priča bila na ovoj temi što Novi sve nudi kao na tripadvisor recimo.Izvini do mene je ali ova priča o 4s na ovoj temi meni je uznemirujuća imamo podosta tema drugih nije ništa protiv tebe samo kažem kako meni izgleda.

Zato rekoh nemojte pliz znamo svi kuda to vodi.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26,227
    Thanks Thanks Received 
    8,420
    Thanked in
    4,145 Posts

Poslušaću te kao što ti mene poslušaš. Ne uvijek, ali nekad se desi

5. The Following 2 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

U pravu si.
    Nisam se dobro izrazio. Mislio sam na narod koji živi u Crnoj Gori.

Naaaaaaaarod…
    Ili što bi Slavko Perović reka “stanovnici i stanovnice Crne Gore, jer vas građanima i građankama ne mogu nazvati”

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

7. The Following 4 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Ma zezam se.

Nego @beatnological ti juče pominja kako se neće Boka odvojiti od Crne Gore da počinete. Kao da ti je od đeda ostala. I onda se čudiš što te neko ne prihvata.
    Da me pogrešno ne shvatiš, gotivan si mi, vodom da si skroz ok lik, ali pročitah ovo pa mi malo "zapara uši".

Ajd procitaj jos jednom sta sam tacno rekao pa ti mozda bude jasno na osnovu cega i kome je upucen komentar. Da pochine ostatak Crne Gore od nas primoraca, goozica nenajedenih, ne mi od vas :P .

Spika o prihvatanju ili nedostaku istog je bila ne bas vidna ironija i sala na sopstveni racun (sa kojim Boka i Novi nema nikakve veze, jer ne daju mi Bokelji stalni boravak/drzavljanstvo, vec drzava), jer eto izgleda da HN na forumu (a i sire) vazi za veoma negostoljubljivo mjesto, u medjuvremenu u Novom naroda sa svih krajeva Ex Yu, kao i sire.

---

No eto ka o i sve kod nas, na neku foru tema o turizmu ode u price o 4C ili sta vec. Smijesno da smijesnije ne moze biti.
    Last edited by beatnological; 06-01-26 at 21:58.

9. The Following 3 Users Say Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,227
    Thanks Thanks Received 
    8,420
    Thanked in
    4,145 Posts

Ovaj post današnji me uništi. Možda nisam dobro ukapirao.

Meni je Novi top. I nekoliko ljudi koje znam su super likovi.

11. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,168
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Ajd procitaj jos jednom sta sam tacno rekao pa ti mozda bude jasno na osnovu cega i kome je upucen komentar. Da pochine ostatak Crne Gore od nas primoraca, goozica nenajedenih, ne mi od vas .

Spika o prihvatanju ili nedostaku istog je bila ne bas vidna ironija i sala na sopstveni racun (sa kojim Boka i Novi nema nikakve veze, jer ne daju mi Bokelji stalni boravak/drzavljanstvo, vec drzava), jer eto izgleda da HN na forumu (a i sire) vazi za veoma negostoljubljivo mjesto, u medjuvremenu u Novom naroda sa svih krajeva Ex Yu, kao i sire.

---

No eto ka o i sve kod nas, na neku foru tema o turizmu ode u price o 4C ili sta vec. Smijesno da smijesnije ne moze biti.
    Nije to samo u Novom.Moja majka je jedva dobila državljanstvo.

To ti je politika Crne Gore žao mi je nadam se da ćeš ga dobiti.Tako da si u pravu da je do države.A u mentalitet se nikad do kraja nije uklopila.

Nego, evo da ti kažem više ti braniš Novi no neki Novljani jer su navikli na ono psi laju karavani prolaze.

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Ajd procitaj jos jednom sta sam tacno rekao pa ti mozda bude jasno na osnovu cega i kome je upucen komentar. Da pochine ostatak Crne Gore od nas primoraca, goozica nenajedenih, ne mi od vas :P .

---

Ako sam dobro ukapirao ti si u Crnu Goru došao iz Hrvatske. Pa me zanima što će ti crnogorsko državljanstvo ako imaš hrvatski pasoš? Nije peckanje, nego stvarno... U UK i USA bez vize, itd...

Da se vratimo turizmu. Uprkos kiši odosmo da popijemo kafu u đeca pojedu picu na Kolašin 1600. Nema snijega za skijanje, ništa što ne znamo. Bilo za sneška i malo sanki više po blatu nego snijegu. Ali đeca...Doći do restorana je opasno po zdravlje od zaleđenog snijega koji nisu očistili to je katastrofa.
    Ajde doći, uzbrdo je. Ali odlazak... baš kao po jajima.
    Kreteni...
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    24,168
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Spustih se do famoznog Novog.Pada kišica/miriše more i čuju se talasi.Ne treba pancir, ne

treba šlem samo kišobran.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk

15. The Following 2 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Ako sam dobro ukapirao ti si u Crnu Goru došao iz Hrvatske. Pa me zanima što će ti crnogorsko državljanstvo ako imaš hrvatski pasoš? Nije peckanje, nego stvarno... U UK i USA bez vize, itd...
    Ja bih ipak prije rekao da je bolje pitanje zasto neko ko zivi u odredjenoj zemlji prakticno cijeli zhivot, te mu je tu porodica, ne bi zelio drzavljanstvo te drzave? Zar ne?

@Bluemoon
    Evo jedna od prije 5-6 dana i to veoma blizu upravo te lokacije. Nebo i zemlja razlika naspram zadnjih 2-3 dana.
    Ovo bjese taman pred obilne kise, tik poslije onih par suncanih (ali bas, bas hladnih) dana.

17. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,168
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Ja bih ipak prije rekao da je bolje pitanje zasto neko ko zivi u odredjenoj zemlji prakticno cijeli zhivot, te mu je tu porodica, ne bi zelio drzavljanstvo te drzave? Zar ne?

@Bluemoon
    Evo jedna od prije 5-6 dana i to veoma blizu upravo te lokacije. Nebo i zemlja razlika naspram zadnjih 2-3 dana.
    Ovo bjese taman pred obilne kise, tik poslije onih par suncanih (ali bas, bas hladnih) dana.
    Sutra najavljuju sunčano a i parking je besplatan.Meni je danas savršen je mi je trebao grad za samovanje a Novi u ovo doba definitivn.Osim lokalaca i nekolicine Rusa gotovo da nema nikoga.
    A i postavih na drugoj temi Feral standardno dobra riba.

19. The Following 2 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

Prognoza do 12.1.

Moram obradovati turističke radnike iz zimskih centara i uhvatiti im muštuluk.

Nad Balkanom se priprema novi ciklon od petka, koji će donijeti sniježne padavine i u niže krajeve .

Sjutra 9.1. Očekujemo minuse i do -25°C na planinama Balkana, u gradovima sjevera Crne Gore minusi će biti dvocifreni i kretaće se od -10°C do -18°C. Veoma hladno veče i jutro su pred nama.
    Po najnovijim prognostičkim modelima očekuje se sjutra i mraz u Podgorici i Danilovgradu, temperature do -5°C u pojedinim djelovima Bjelopavlićko- PG- Skadarsko kotline. Poplave i led veoma teška kombinacija. Skadarsko jezero će početi opadati.

Snijeg će pasti u pojedinim sjevernim djelovima Hrvatskog primorja .

Slab snijeg se očekuje i u zaleđu crnogorskog primorja do 12.1.

U Bosni i Hercegovini se očekuje da snijeg u 80% države bude preko 40cm.

Na području cijelog ex-YU prostora očekuju se problemi sa vodosnadbijevanjem, problemi sa strujom i otežano saobraćanje po putevima. Predlažem oprez.

U zadnjih 20 godina nikad veća površina pod snijegom nije bila u Evropi nego jutros i narednih dana. Tako batalimo priče o globalnom otopljenju.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Na pitanje si odgovorio pitanjem, obično to ljudi rade kad su nesigurni ili ne žele dati odgovor. No ajde da ti ne diram privatnost.
    Ja bih svoje crnogorsko državljanstvo lagano dao za hrvatsko, ne samo za pasoš i putovanja bez vize i USA i UK, nego i za sve privilegije koje donosi državljanstvo države Šengen zone. Manje meni, više mojoj djeci. Iz vrlo praktičnih razloga.
    Pa ću to što ne glasam ove divljane ođe nekako prežalit.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Na pitanje si odgovorio pitanjem, obično to ljudi rade kad su nesigurni ili ne žele dati odgovor. No ajde da ti ne diram privatnost.
    Ja bih svoje crnogorsko državljanstvo lagano dao za hrvatsko, ne samo za pasoš i putovanja bez vize i USA i UK, nego i za sve privilegije koje donosi državljanstvo države Šengen zone. Manje meni, više mojoj djeci. Iz vrlo praktičnih razloga.
    Pa ću to što ne glasam ove divljane ođe nekako prežalit.
    Ajd barem jednom da se slozimo, potpuno si u pravu oko nesigurnosti.
    No isto tako, malo pojasnjenje ispod.

Ne radi se ovdje samo o drzavljanstvu, drzvljanstvo mi u principu i ne treba (iako bih ga volio imati ali naravno da ne na racun oduzimanja HR drzavljanstva - sto mogu i da izbjegnem ), al' kada ne mozes da dobijes ni stalni boravak radi magicnih postupaka drzavnih sluzbenika (par primjera u zadnjih 15ak godina... prekid za vrijeme COVID-a kada nije bilo moguce produziti boravak, prekid za vrijeme studiranja radi greske u "sistemu" prilikom racunjana boravka na osnovu "studiranja") veoma je lagano doci do zakljucka koliko nekome moze biti komplikovan zivot u Crnoj Gori ako svake godine mora da vadi novi privremeni boravak, da mu se blokira bankovni racun na par dana i tome slicno. Uz sve to ne treba ni pricati da sam drzavljanstvo trebao da dobijem mnogo prije 2006. godine al' znamo svi kakva je situacija za drzavljanstva u Crnoj Gori za mnoge "strance".

No ajd da se ne ureknem, ako neka magija ne zavlada u SUP-u i za ovu godinu sledece godine bih, nadam se, trebao da sam ponovo eligible za stalni boravak.

---

Inace iznad Novog zabijelilo, zimska idila rekao bih. Da hoce snijeg da nam padne barem na par sati.
    Last edited by beatnological; 08-01-26 at 09:45.

23. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,168
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Ajd barem jednom da se slozimo, potpuno si u pravu oko nesigurnosti.
    No isto tako, malo pojasnjenje ispod.

Ne radi se ovdje samo o drzavljanstvu, drzvljanstvo mi u principu i ne treba (iako bih ga volio imati ali naravno da ne na racun oduzimanja HR drzavljanstva - sto mogu i da izbjegnem ), al' kada ne mozes da dobijes ni stalni boravak radi magicnih postupaka drzavnih sluzbenika (par primjera u zadnjih 15ak godina... prekid za vrijeme COVID-a kada nije bilo moguce produziti boravak, prekid za vrijeme studiranja radi greske u "sistemu" prilikom racunjana boravka na osnovu "studiranja") veoma je lagano doci do zakljucka koliko nekome moze biti komplikovan zivot u Crnoj Gori ako svake godine mora da vadi novi privremeni boravak, da mu se blokira bankovni racun na par dana i tome slicno. Uz sve to ne treba ni pricati da sam drzavljanstvo trebao da dobijem mnogo prije 2006. godine al' znamo svi kakva je situacija za drzavljanstva u Crnoj Gori za mnoge "strance".

No ajd da se ne ureknem, ako neka magija ne zavlada u SUP-u i za ovu godinu sledece godine bih, nadam se, trebao da sam ponovo eligible za stalni boravak.

---

Inace iznad Novog zabijelilo, zimska idila rekao bih. Da hoce snijeg da nam padne barem na par sati.
    Za državljanstvo mislim da su ukinuli dvojno a ovo za stalni boravak mito i korupcija nema druge.Šalim se, ne šalim se.

Nego zatrpasmo temu politikom ne ide.

U to ime, na onu tvoju fotku druge nijanse plave:

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk

25. The Following 2 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,419
    Thanks Thanks Received 
    5,607
    Thanked in
    2,633 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ja ću jedan produženi regular i fitness mafin. A nemate više!? Može onda ovseni trougao i ekipa šta uzima.

Za neupućene, Peters, Pie and Coffee i pogled
    The more things change, the more they stay the same.

27. The Following 2 Users Say Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,653
    Thanked in
    1,202 Posts

Ten European destinations cheap right now that you’ll love visiting in 2026

https://www.mirror.co.uk/travel/gall...right-36479338

Thanks Thanks Given 
    24,168
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Ja ću ti praviti od planinskog bilja ljubavne kreme..

Last edited by Bluemoon; 09-01-26 at 23:16.

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,080
    Thanks Thanks Received 
    936
    Thanked in
    496 Posts

Pazite ovo, HN ima app za prijavu gostiju. Medjutim, ako zelite da azurirate datum odlaska gosta, treba svaki put da se posalje mejl TO HN da oni to izmjene. oni, koji rade prvu smjenu i ne rade vikendom, a i da rade stalno, ovo je opet preglupo..

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    4,309
    Thanks Thanks Received 
    8,325
    Thanked in
    3,171 Posts

Kakva se ovo katastrofa sprema u zaliv.
    Ovo ne smije proc.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,653
    Thanked in
    1,202 Posts

Popović betonira plažu u zaštićenoj zoni: Uprava za zaštitu kulturnih dobara traži da "Carine" obustave projekat

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...stave-projekat

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    1,059
    Thanked in
    551 Posts

Poveća pajdo Crnu Goru bez opaljenog metka...

34. The Following User Says Thank You to bayo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Tako je i u Kumboru nasipao more, pustili ga, pa mu se svidjelo. Nemamo državu dok likovi kao ovaj i Carević mogu da drže govoranciju. U normalnoj državi bi ih prvo poslali na procjenu da nisu možda za ludnicu, pa ako nisu onda duži zatvor.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

36. The Following User Says Thank You to high For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,653
    Thanked in
    1,202 Posts

Ajte ljudi sta ste zapeli, kubik dva u more. Ne osjeti se to.

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,653
    Thanked in
    1,202 Posts

Nastavak sage

Velaš: Dozvola "Carinama" za uređenje plaže zakonita

Iz Opštine Herceg Novi kažu da su ispoštovane sve zakonske procedure za izdavanje građevinske dozvole firmi biznismena Čeda Popovića za projekat u Baošićima

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...plaze-zakonita

Sent from my S25+ using Tapatalk

Page 696 of 722 FirstFirst ... 196596646686692693694695696697698699700706 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)