A dje, svi se vezu kad mi udju u auto pa makar voznja bila 1km
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Sigurno da danasnji sistemi "razmisljaju" i o tome...
Ja se vezem po navici i na 250m kad upalim auto... Kad vozim nevezan neobicno mi je kao nekoć obrnuto.
Ja sam lekciju pojasa naučio na tezi nacin. Volio bih da to mogu prenijeti ostalima, no aj, svako svoj život.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Sad vidjeh kroz grad ovaj autic ,
Lexus LBX nisam ni znao da Lexus ima ovako mali gradski auto
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Aha, Yaris Cross ispod.
Prema tome, šta da ti kažem?
Probah na kratko yaris cross. Ajde da kazem da su plastike kriticne. Ali je za t-roc auto u svakom pogledu. I dosta prostora ima za onoliki auto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izvinite, kad smo kod plastika, na koje plastike mislis? Na vratima? Kokpit?
Dje je rucka za zatvaranje vrata i onaj dio oko mjenjaca. Mozda je ova neka klotara na rentu se vozi. Nego me zanimalo lijep mi je auto spolja bas pa daj da probam. Nema ni led far ni nista ova njegova. Bijela obicna. Ali svakako sveukupan utisak je da je odlican auto, bolji od bilo koje skode za slicne pare. A komad bolji od roca koji cak mislim da je i skuplji od nje.
A dobro, nisu se nikad yarisi, aurisi isticali plastikom vala realno. #cakstovise. Ali jesu sa dostinu drugih stvari..
A sto se tice plastika. Jesam li ja umislio (ovo se odnosi i na motore dvotockase i auta od 2019 nq ovamo) ili su plastike generalbo sve grdje i grdje?
Jesu, plastike su generalno sve grdje i grdje, cijena proizvodnje sve veca i veca pa hoce da ustede na sve.
Kad bi Rols i Genesis imali dijete.
Ima li neko preporuku za servis/zamjenu/reparaciju baterija
U pitanju je Lexus NX300h
look right through me
Nas @Takumi ?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pojacajte zvuk i cujte kvalitet kada zatvori haubu, sami pocetak
https://www.instagram.com/reel/DUnkx73jdxr
Mada realno za ove pare tesko da se moze bolje trgovat, jedino danudjes u kineze. Al kakav zvuk haube, ovako je meni na zastavu 128 identicno zvucalo.
Last edited by GaD; 11-02-26 at 21:28.
Danas to komentarisasmo
Hauba level daewoo lanos moj rahmetli je bolje zvucao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
aluminijum hauba....tanka, lagana
Cijepa li se kada jace dune vjerar?
Ako je imalo nalik na prethodne Corolle, mogao bih se kladiti da će 99% vlasnika ovom autu haubu podizati samo za dosipanje tečnosti za stakla (za razliku od ostalih proizvođača).![]()
In vino veritas
Ako nekoga zanima, prodaje se Yaris 1.33 2011, 6MT, sa finom opremom, presao oko 110000 km, odrzavan kod mene od 2012. Savrseno stanje. 5 soma.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks